Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια σημερα μετα απο αρκετη ωρα εβαλα τα xp pro 64x εχω στο λαπτοπ 4gb ραμ για αυτο και εβαα τα 64x

αλλα παλι μου αναγνωριζει τα 3 gb ram ξερει κανεις το γτ??

ευχαριστω πολυ

!!!

Δημοσ.

καλησπερα παιδια σημερα μετα απο αρκετη ωρα εβαλα τα xp pro 64x εχω στο λαπτοπ 4gb ραμ για αυτο και εβαα τα 64x

αλλα παλι μου αναγνωριζει τα 3 gb ram ξερει κανεις το γτ??

ευχαριστω πολυ

!!!

Μαλλον θα εχεις ενσωματωμενη καρτα γραφικων η οποια δεσμευει καποια mb της ram σου. (ε?)

Δημοσ.

λαπτοπ ειναι fujitsu simens pi1505

δεν ξερω τραβαει η καρτα ραμ παντος πριν που ειχα λιγοτερη μνημη μου την εδεινε ολη!!!

τωρ που εβαλα 4γβ μου διχνει 3 παρολου που περασα τα 64χ

Δημοσ.

Μηπως υπαρχει καποιος περιορισμος για εως 3gb απο τη μητρικη...?Δεν ξερω.

Κατσε να σου πει και καποιος αλλος...

Δημοσ.

γύρω στα 840mb τα τρώει η κάρτα γραφικών γιατί είναι ενσωματωμένη πάνω στην μητρική.

εάν πας στο bios θα σου αναφέρει και τα 4gb

Δημοσ.

τα xp ειναι πειρατικα? γιατι αν ειναι πειραγμενη εκδοση..μαλλον τοτε θα εχει καποιο ελλατωμα..εγω παντως που εχω το original το cd απτα x64...τα ειχα βαλει και τα ελεγε και τα 4

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν τα έχεις δουλέψει ακόμα, αλλά τα xp 64 δεν είναι και το πιο σταθερό λειτουργικό, δεν πιστεύω τον εαυτό μου που θα το πει αυτό αλλά με 4gb καλύτερά τα 7 ή έστω τα xp 32 (τα οποία στο site της ms δίνει RAM limit 4 gb http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa366778%28v=vs.85%29.aspx)

Δημοσ.

παιδια τελικα λαθος μ αντι να βαλω 4gb εβαλα 3 γιαυτο εγινε το ολο θεμα !!! αλλα αυτο για τα ποιο σταθερα δλδ δεν αξιζει να βαλεις τα 64χ??

Δημοσ.

Γιατί σε μισείς τόσο; :P Εφόσον έχεις αρκετή μνήμη, μπορείς να βάλεις τα Windows 7 64bit, τα XP 64άρια δεν λειτούργησαν ποτέ σωστά (αν και για αυτό δεν έφταιγαν τα ίδια, αλλά το ότι δεν διαδόθηκαν και οι κατασκευαστές hardware δεν τα υποστήριξαν σωστά).

Δημοσ.

βασικα το αρχηκο μ σχεδειο ηταν να φτιαξω ενα λαπτοπ που εχω στην ακρη μονο για να κατεβαζωκαι αρεα και που ισω το δουλευω !!!!!

απλα ηθελα να βαλω ενα σταθερο λογισμικο για να μην εχει κανενα προβλημα προτιμησα τα px γτ ειναι ποιο ελαφρια και υπαρχουν ολοι οδηγοι!!! οταν εβαλα τα 7 δεν λεω καλα ηταν αλλα με τα xp νομιζω ειναι πολυ καλυτερα!!!

τελικα εκανα φορματ και εβαλα τα xp 32χ φαινετε να λειτουργει πολυ καλα!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...