TrankLL Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους κατά αρχήν. Θέλω την βοήθεια σας σχετικά με το τι ρουτερ πρέπει να πάρω για να έχω ένα καλό και δυνατό σήμα WIFI για όλο το σπίτι. Λοιπόν ας αρχίσω με τις λεπτομέρειες, το σπίτι είναι περίπου 115-125 τ.μ. Για να καταλάβετε καλύτερα το ρουτερ θα μπει σχεδόν στην μέση του σπιτιού. Επίσης έχω σύνδεση forthnet τηλέφωνο και internet μαζί. Το ρουτερ αυτό το χρειάζομαι για να μπαίνω internet από λαπτοπ,iphone,ipad σε όλο το σπίτι. Θέλω να μου προτείνετε ένα που να καλύπτει τις ανάγκες μου δηλαδή 115-125 τ.μ. Επίσης να μπορώ να συνδέομαι και ενσύρματα για να έχω τον σταθερό υπολογιστή συνδεδεμένο. Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ ένα D-Link το οποίο δεν έχει καθόλου κεραία για ασύρματο internet. Θέλω να μου προτείνετε ένα μέχρι 50ε. Ευχαριστώ.
TrankLL Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Βοηθήστε λίγο ρε μάγκες, τι ρουτερ μου προτείνετε?
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 η θα παρεις κανα Repeater που ειναι φτηνο η αν θες απο ενα ρουτερ μονο βρες τοτε κανα airlive Που ειναι 23dmb για να παιζει πιο δυνατα.αλλιως σε tp link 701 και το βαζεις σαν Repeater και ειναι και φτηνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα