j0maK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 http://www.electrowo...?catid=10074071 Επόμενη τιμή skroutz 135+ Τα θέματα είναι 2: α) Γιατί η μαύρη έχει 169 και δεν την βάζουν και αυτήν 99? β) Πήρα τηλέφωνο στο τηλεφωνικό τους κέντρο, και η (εμφανώς πανάσχετη) τηλεφωνήτρια δεν ήξερε αν δίνουν και το κουπόνι που δίνει η nespresso για 50€ δωρεάν καφέδες. Θα πάρω την ίδια τη Nespresso Hellas αύριο να το διαπιστώσω. Αν δίνει και το κουπόνι είναι καλή προσφορά, αν όχι, γράψτε Χ
karetsos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 το κουπόνι στο στέλνουν μέσω email, το συμπλρώνεις, βάζεις αντίγραφο της απόδειξης και ένα αυτοκόλλητο με το s/n της συσκευής και το στέλνεις στη νεσπρεσσο. σε παίρνουν τηλέφωνο και κάνεις την παραγγελία για τα 50 €.
j0maK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Εννοώ μήπως είναι καμιά παραεισαγωγή και δεν ισχύει το κουπόνι. Αν ισχύει πάντως και βγάλουν και τη μαύρη στην ίδια τιμή (γιατί αυτό το μπεζάκι δεν πολυπαλέυεται) θα πάρω μια.
karetsos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 το κουπόνι ισχύει για αγορές μέχρι 28/1 τώρα αν θα βάλουν και το άλλο χρώμα σε προσφορά... δεν έχω ιδέα
grmaster2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 δηλαδη για το κουπόνι απλα αγοράζεις τη μηχανη και τους στέλνεις την απόδειξη? νόμιζα ήταν κάποιο κουπόνι μέσα στο κουτί...
karetsos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 σου στέλνουν το κουπονι με email, το εκτυπώνεις, το συμπληρώνεις και το στέλνεις
Paganisk Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Την μαυρη δεν την βαζουν σε προσφορα γιατι πουλαει..! Εγω αυτο ξερω
ACP Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Η προσφορά των 50€ σε καψούλες δεν είναι μόνο για αγορές από το site της nespresso?
karetsos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Η προσφορά των 50€ σε καψούλες δεν είναι μόνο για αγορές από το site της nespresso? όχι, ισχύει για όλες τις μηχανές που θα αγοραστούν μέχρι 28/1/2012 (στην Ελλάδα)
astymagos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ποια μαυρη;τις εχω δει απο κοντα και αυτη ειναι πιο ομορφη..
basilis5 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 εμενα το κουπονι μου το εδωσαν απο τον κωτσοβολο, και το πηγα σε ενα καταστημα νεσπρεσο (κηφισια) το εδωσα μαζι με κολλημενο αυτοκολλητο με bar code απο την συσκευασια, εδωσα και μια διαφορα 20 ευρω και πηρα το μηχανημα για αφρογραλο. να ξερετε πως αντι για καφεδες μπορειτε να παρετε και αυτο ή αξεσουαρ τυπου θηκες για καφε ή φλυτζανια. οποιος εχει καταστημα νεσπρεσο κοντα του αξιζει γιατι γινεται η διαδικασια επιτοπου. μονο μην ξεχασετε το αυτοκολλητο απο την συσκευασια.
grmaster2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 εμενα παντως που την πηρα δεν μου εστειλαν κανενα κουπόνι... οπότε μλκ...
zealavor Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 εμενα παντως που την πηρα δεν μου εστειλαν κανενα κουπόνι... οπότε μλκ... Εφόσον η αγορά της έγινε εντός τη περιόδου της προσφοράς (το οποίο αποδεικνύεται από την απόδειξη), πας όπως λέει ο φίλος σε ένα κατάστημα Nespresso με το αυτοκόλλητο και απλά παίρνεις το κουπόνι.
ACP Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Όπως αναφέρει ένας φίλος παραπάνω, πάρε ένα τηλέφωνο στη Nespresso Ελλάς και θα σου πουν τι να κάνεις για να λάβεις την έκπτωση.
Nemesis_rds Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Στελει απλα στην nespresso, στη διευθυνση που λενε, μια φωτοτυπια της αποδειξης αγορας και το αυτοκολλητο με το barcode και θα επικοινωνησουν αυτοι μαζι σου για να συμπληρωσετε τηλεφωνικα το κουπονι. Η καλυτερα (αν εισαι Αθηνα) πηγαινε σε ενα απο τα nespresso clubs και το κανετε επιτοπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα