Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να στήσω ένα ερασιτεχνικό ραδιόφωνο με κάτι φίλους μου αυτή την περίοδο και θα ήθελα τη βοήθειά σας πάνω σε ένα πρόβλημά μου. Κάναμε εκπομπές εδώ και 1 μήνα στο listen2myradio αλλά τώρα θέλουμε να το στήσουμε σε δικό μας server. Χρησιμοποιούμε το SAM Broadcaster για να παίζουμε μουσική κλπ (το sam είναι το top κατά τη γνώμη μου πολυμηχάνημα-πρόγραμμα για να στήσεις ένα ραδιόφωνο). Θέλω να χρησιμοποιήσω το icecast2 και να εκπέμπω σε μορφή .ogg . Ρυθμίζω λοιπόν τον encoder στο SAM για να δουλεύει με το icecast2 (localhost, port:8090, mount point:/radio.ogg ...). Βαζω και στο icecast2 για server localhost και port 8090. Ρυθμίζω ώστε να έχει static ip ο server μου και άνοιγμα οι πόρτες 8090 και 8091 να δείχνουν στην static του server μου.

Ενεργοποιώ το ιcecast2 και τον encoder στο SAM. Όλα δείχνουν να δουλεύουν ΟΚ. Μπαίνω στο localhost:8090 και βλέπω το panel του icecast να δειχνει το stream ON. Βάζω localhost:8090/radio.ogg και ακούω το ραδιόφωνο να δουλεύει κανονικά. Όταν βάζω την εξωτερική μου ip στο browser βλέπω τη login screen του router μου, όταν όμως βάζω την εξωτερική ip και το port (xxx.xxx.xx.xx:8090) δεν συνδέετε (δεν βλέπω το panel του icecast). Και όταν βάζω το stream (xxx.xxx.xx.xx:8090/radio.ogg) πάλι δεν γίνεται τίποτα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μας ακούσει κανείς.

Νόμιζα πως παίζει κάποιο πρόβλημα με το portforward αλλά τα τριπλοτσέκαρα όλα. Στo http://www.canyouseeme.org/ βλέπω πως η port 8090 μου είναι ανοιχτή.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

Έχω το μαμά router της HOL και τρέχω windows 7 ultimate.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...