empire21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Έχω το lenovo g565 και παρατηρώ πως όταν ανοίγω ταυτόχρονα μερικές εφαρμογές το λάπτοπ κολάει για λίγο πράγμα που μάλλον είναι θέμα μνήμης.Αποφάσισα να του αυξήσω την ram από 2 σε 4gb. Θέλω να ρωτήσω αν είναι εύκολο να το κάνω μόνος μου χωρίς να προκαλέσω κάτι(είμαι εντός εγγύησης) και αν υπάρχει κάποιος οδηγός για να το κάνω. Κάντε μου και καμιά καλή/φθηνή πρόταση γιατι δεν ξέρω ποια ram να επιλέξω.Αυτή την στιγμή έχω 2GB DDR3 - 1333MHz .
ss13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Έχω το lenovo g565 και παρατηρώ πως όταν ανοίγω ταυτόχρονα μερικές εφαρμογές το λάπτοπ κολάει για λίγο πράγμα που μάλλον είναι θέμα μνήμης.Αποφάσισα να του αυξήσω την ram από 2 σε 4gb. Θέλω να ρωτήσω αν είναι εύκολο να το κάνω μόνος μου χωρίς να προκαλέσω κάτι(είμαι εντός εγγύησης) και αν υπάρχει κάποιος οδηγός για να το κάνω. Κάντε μου και καμιά καλή/φθηνή πρόταση γιατι δεν ξέρω ποια ram να επιλέξω.Αυτή την στιγμή έχω 2GB DDR3 - 1333MHz . Άμα είσαι εντός βούρ στην lenovo , γιατί να το κάνεις μόνος ; Αν θες όμως εδώ είναι ο οδηγός http://www.manualowl.com/m/Lenovo/G565/Manual/117938 στην σελίδα 36 , τρέξε αυτό http://www.crucial.com/systemscanner/ να δούμε τον τύπο της μνήμης !!
empire21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδή μπορώ να πάω στο service της lenovo και να μου αναβαθμίσουν οι ίδιοι την μνήμη όσο είμαι εντός εγγύησης; Το τεστ που μου έδωσες παραπάνω μου έβγαλε αυτά. Maximum Memory: 2048GBCurrently Installed Memory: 2GB Total Memory Slots: 2 Available Memory Slots: 1 Memory or DRAM is the 'working' memory of the computer. It's used to store data for programs (sequences of instructions) on a temporary basis. Πάντως σύμφωνα με την lenovo η μέγιστη ram που μπορώ να βάλλω είναι 4GB.
empire21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Έτρεξα και το cpuid και μου έβγαλε τα παρακάτω. Δώστε μου καμιά πρόταση για αγορά ram.
ss13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδή μπορώ να πάω στο service της lenovo και να μου αναβαθμίσουν οι ίδιοι την μνήμη όσο είμαι εντός εγγύησης; Το τεστ που μου έδωσες παραπάνω μου έβγαλε αυτά. Πάντως σύμφωνα με την lenovo η μέγιστη ram που μπορώ να βάλλω είναι 4GB. Ναι μπορείς , εδώ και εκτός εγγύησης να είσαι σου την αλλάζουν , πολύ καλή τεχνική υποστήριξη , τι λειτουργικό έχεις ; Αν ανοίγεις ταυτόχρονα πολλά προγράμματα φυσικό είναι να κολλάει το φορητό λόγω επεξεργαστή AMD , Phenom II N8702,3 GHz , τι προγράμματα ανοίγεις ταυτόχρονα ;
empire21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δεν ανοίγω πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα.Μπορεί αυτό το κόλημα να το παρατηρήσω και μόνο με τον firefox αν ανοίξω 6-7 καρτέλες.Πιστεύω πως με άλλα 2gb θα είμαι αρκετά καλύτερα.
ss13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δεν ανοίγω πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα.Μπορεί αυτό το κόλημα να το παρατηρήσω και μόνο με τον firefox αν ανοίξω 6-7 καρτέλες.Πιστεύω πως με άλλα 2gb θα είμαι αρκετά καλύτερα. Δοκίμασε και τον chrome γιατί ο ff έχει τα τρελά του γενικά και βλέπουμε !!
empire21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Λες ότι η μνήμη μου είναι αρκετή;Εγώ χωρίς να ξέρω πολλά θεωρώ ότι τα 2gb είναι λίγα.
chania-autocad Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 δεν ειναι λιγα τα 2gb, αν η χρηση του υπολογιστη ειναι o ff. δοκιμασε και αλλον browser, και δες μηπως δεν εχεις προβλημα. δεν ειναι εποχες για εξοδα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα