zizu10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Κι εγώ θα τα χρησιμοποιώ αρκετά σε τρέξιμο και γυμναστήριο οπότε μάλλον άκυρο :/ Για γυμναστήριο πήρα κάποια από το focalprice στα 2 ευρώ - πολύ μέτριος ήχος αλλά με την βαβούρα του γυμναστηρίου δεν με νοιάζει κιόλας - αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερο... Τώρα για τα συγκεκριμένα αν και ψηνόμουν πολύ μάλλον θα τα αφήσω γιατί βλέπω να μην αντέχουν....
haris_led Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Για να μην παρεξηγηθούμε, όταν έγραψα ευπαθές είναι η προσωπική μου εκτίμηση. Το καλώδιό του είναι λεπτό και μαλακό, μπερδεύει υπερβολικά εύκολα και μάλιστα όταν διαχωρίζεται για να πάει στο κάθε αυτί γίνεται ακόμα πιο λεπτό απ' ότι πριν. Εγώ πριν είχα τα in-ear της sony, τα οποία είχαν τα δυο καλώδια κολλητά με σκληρότερο πλαστικό, και όταν διαχωρίζονταν το καθένα είχαν το ίδιο πάχος με αυτά της sony(στο τμήμα προς το αυτί). Τα sony κρατήσαν αρκετά χρόνια, αλλά φυσικά στο τέλος το καλώδιο του ενός χάλασε! Αυτή την αίσθηση μου έδωσαν τα sennheiser, ότι μπορεί αν τα κακομεταχειρίζομαι ειδικά με τραβήγματα να μην αντέξουν!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Στα καρφουρ στην πυλαια εχει τιποτα? Θα περασω την τεταρτη ετσι κ αλλοιως αλλα αν ξερει καποιος ας ενημερωσει. Αγόρασα τα CX200 σήμερα από Πυλαία στα 9ευρώ. Το καλώδιο και εμένα όντως μου φαίνεται λεπτό και πολύ μαλακό και υποπτεύομαι οτι με καθημερινή χρήση με μπες/βγές σε τσάντα κτλ δε θα τα βγάλει ούτε τα 9 ευρώ του...
gatokoritso Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 τα cx300II τα εχω 3 χρονια και εχουν αντεξει τρεξιματα,βαλε βγαλε σε τσαντες,τραβηγματα και αλλα πολλα...
tanaod Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Τα είχα για πάρει από amazon και είναι τα μόνα που άντεξαν 3 χρόνια καθημερινής χρήσης και γυμναστήριο. Για την τιμή τους μια χαρά ήχο έχουν. Θα περάσω σήμερα από Carefour Ηρακλείου να δω αν τα έχουνε εδώ ή αν μας ξεχάσαν πάλι.
mitsakhs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 παιδεία καμιά επιλογή για in ear στα 20 ε ;
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Προσωπικα παντως πηγα πριν μια βδομαδα, ειδα "στιβα" (πανω απο 30-40 κομματια) και 200 και 300 απο ολα τα χρωματα, δεν μου πολυγεμιζαν το ματι με το ψιλο τους καλωδιακι τα 200 και με την τιμη τους (συγκριτικα) τα 300. Στο τσακ δεν πηρα ενα απο τα δυο. Εριξα μια καλη ματια σε ολα τα ακουστικα που ειχαν και στις τιμες τους και πηρα αυτα με 5 ευρω (2 κομματια ειχε, πηρα το ενα). Παιζουν παρα πολυ καλα και εχουν και καλυτερο καλωδιο απο τα sennheiser... και στην μιση τιμη απο τα cx200
zizu10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Προσωπικα παντως πηγα πριν μια βδομαδα, ειδα "στιβα" (πανω απο 30-40 κομματια) και 200 και 300 απο ολα τα χρωματα, δεν μου πολυγεμιζαν το ματι με το ψιλο τους καλωδιακι τα 200 και με την τιμη τους (συγκριτικα) τα 300. Στο τσακ δεν πηρα ενα απο τα δυο. Εριξα μια καλη ματια σε ολα τα ακουστικα που ειχαν και στις τιμες τους και πηρα αυτα με 5 ευρω (2 κομματια ειχε, πηρα το ενα). Παιζουν παρα πολυ καλα και εχουν και καλυτερο καλωδιο απο τα sennheiser... και στην μιση τιμη απο τα cx200 Σε ποιο κατάστημα??? Είχε και άλλα παρόμοια σε στίβες που έλεγε "ξεπούλημα" ή ήταν κανονική τιμή στο ράφι???
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Σε ποιο κατάστημα??? Είχε και άλλα παρόμοια σε στίβες που έλεγε "ξεπούλημα" ή ήταν κανονική τιμή στο ράφι??? Δεν ηταν σε "ξεπουλημα", το "ξεπουλημα" συνηθως ειναι για βρουν κανενα θυμα να του πουλησουν σε τιμη πανω απο την λιανικη κατι ξεχασμενα και ταλαιπωρημενα προιοντα. Στο ραφι με τα ακουστικα ηταν κανονικα. Θελει λιγο ψαξιμο και προσεκτικο "σκαναρισμα". Ηταν στο καταστημα Λεωφ. Αθηνων (Λεωφ. Καβαλας). ΥΓ. Δεν ειχε κανενα αλλο σε καλη τιμη.
ZELDA Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 πως την παλευεται με τετοια ακουστικα ψειρες ρε παιδια εμενα γιατι μου φευγουν απο τα αυτια? είναι τα αυτια μου ελατωματικά μηπως ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Αν μιλάς για τα απλά, το περίεργο είναι να μην πέφτουν. Τα in-ear όμως, σφηνώνουν..
ShadowSora94 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Συγνωμη που κανω res σε ενα νεκρο thread,αλλα μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχουν στο careffour λαρισας; θυμαμαι τα ειχα δει στο careffour στο Ηρακλειο στην ιδια τιμη πριν κατι μηνες, αλλα ειχα καποια denon ακουστικα και δεν τα πηρα, τωρα ειμαι χωρις ακουστικα και δεν την παλευω + χαλια οικονομικα οποτε για κατι πιο ακριβο και κατα πασα πιθανοτητα και χειροτερο απο τα CX 300 II δεν.
Aias Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Συγνωμη που κανω res σε ενα νεκρο thread,αλλα μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχουν στο careffour λαρισας; θυμαμαι τα ειχα δει στο careffour στο Ηρακλειο στην ιδια τιμη πριν κατι μηνες, αλλα ειχα καποια denon ακουστικα και δεν τα πηρα, τωρα ειμαι χωρις ακουστικα και δεν την παλευω + χαλια οικονομικα οποτε για κατι πιο ακριβο και κατα πασα πιθανοτητα και χειροτερο απο τα CX 300 II δεν. Επειδη εχασα τα δικα μου CX 300 II τον Αυγουστο στις διακοπες τα οποια ειχα παρει 15 ευρω απο το Carrefour Ρεντη πηγα να ξαναγορασω απο εκει και πλεον τα ειχε στα 30 ευρω . Παλι η τιμη ειναι καλη αλλα με χαλασε το γεγονος οτι η τιμη ειχε αλλαξει στο ηδη στοκ υπολοιπο που ειχαν εκει και οχι οτι εφεραν καινουργια κομματια (και το λεω αυτο επειδη ειχαν μεινει μονο λευκα απο την πρωτη αγορα και αυτα πλεον ειχαν 30). Δεν τα αγορασα για τον παραπανω λογο. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει η τιμη και στα υπολοιπα carrefour 1
Semper_Paratus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Επειδη εχασα τα δικα μου CX 300 II τον Αυγουστο στις διακοπες τα οποια ειχα παρει 15 ευρω απο το Carrefour Ρεντη πηγα να ξαναγορασω απο εκει και πλεον τα ειχε στα 30 ευρω . Παλι η τιμη ειναι καλη αλλα με χαλασε το γεγονος οτι η τιμη ειχε αλλαξει στο ηδη στοκ υπολοιπο που ειχαν εκει και οχι οτι εφεραν καινουργια κομματια (και το λεω αυτο επειδη ειχαν μεινει μονο λευκα απο την πρωτη αγορα και αυτα πλεον ειχαν 30). Δεν τα αγορασα για τον παραπανω λογο. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει η τιμη και στα υπολοιπα carrefour Πυλαίας Θεσ/νίκης άλλαξαν, και είχε πολύ μικρό απόθεμα πλέον, άρα μάλλον άλλαξαν παντού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα