Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα απο τα καλύτερα In-ear ακουστικά σε μερικα reviews που ειχα διαβάσει (σε αυτο το price range πάντα)

CameraZOOM-20120109115318521.jpg

η φωτο ειναι απο καρφουρ ευκαρπιας αλλα κ σε αλλα θα τα εχει λογικα (πιστευω)

εχει κ αλλα, π.χ τα cx200 στα 10€ (δεν τα γνωρίζω καθολου)

CameraZOOM-20120109115510562.jpg

(και τα δυο στα 10€)

Δημοσ.

Έχω και τα δύο ( cx 200 και 300 ) και αξίζουν τέρμα λέμε. Ρωτήστε ότι θέλετε

Δημοσ.

Mercyful_Fate ποια αξιζουν περισσοτερο, τα cx200 στα 10 η τα cx300 στα 15 ??

Κοίταξε , ποιο "δυνατά" ακουστικά είναι τα cx 300. Δεν ξέρω συγκεκριμένα για King Diamond ( αν θυμάμαι καλά έτσι λέγεται ο τραγουδιστής του συγκροτήματος που αναφέρεις ) αλλά τα 200 ( είναι ποιο compact ) τα έχω για τον δρόμο και τα 300 συνδεδεμένα με το PC. Αν εδιαφέρεσαι συγκεκριμένα για metal λογικά θα έχουν εκθεσιακά για να μπορείς να συγκρίνεις μόνος σου τις διαφορές. Η τιμή είναι καλή για τα 300 και ξεφτίλα για τα 200, αν έπρεπε να επιλέξω ένα από τα δύο θα πήγαινα στα 300.

Δημοσ.

Ρε παιδια τα c300 δεν ειχε πριν κανενα μηνα 3 ευρω(νομιζω φιλος τα πηρε απο το carrefour πειραιως) η κανω λαθος?

Δημοσ.

Ρε παιδια τα c300 δεν ειχε πριν κανενα μηνα 3 ευρω(νομιζω φιλος τα πηρε απο το carrefour πειραιως) η κανω λαθος?

είχε 9 ευρώ στο carrefour Λάρισας. Δες εδώ

Δημοσ.

Mercyful_Fate ποια αξιζουν περισσοτερο, τα cx200 στα 10 η τα cx300 στα 15 ??

Εγώ μόνο τα 300-αρια έχω, και είναι πολύ καλά. Αλλά δεν ξέρω πόσο καλύτερα από τα 200-αρια.

• Moderators
Δημοσ.

η φωτο ειναι απο καρφουρ ευκαρπιας αλλα κ σε αλλα θα τα εχει λογικα (πιστευω)

fixed

Καπου μπορει να βρειτε ιδιες τιμες, αλλα δεν ειναι στανταρ. Μαλιστα οι ιδιες τιμες εχουν αναφερθει πριν 25 μερες σε ενα υποκαταστημα http://www.insomnia....ost__p__4446223,

ομως ακομα και στα 9 ευρω στη Λαρισα οπως αναφερθηκε και πιο πανω, και στα 30 σε αλλα. Το πρωτο ειναι να τα εχει, και μετα βλεπετε τιμες. 

Δημοσ.

θα το εχει κ σε αλλα ρε που σε λεω, δεν τα ειχαν σαν εξτρα προσφορα αλλα κανονικη τιμη στο ραφι (γιαυτο εγραψα οτι ετσι πιστευω)

• Moderators
Δημοσ.

θα το εχει κ σε αλλα ρε που σε λεω, δεν τα ειχαν σαν εξτρα προσφορα αλλα κανονικη τιμη στο ραφι (γιαυτο εγραψα οτι ετσι πιστευω)

Αλλο σε ειπα ρε George :P

Δεν εχουν ολα τα carrefour τα ιδια προιοντα ουτε τις ιδιες τιμες. Σε προιοντα τεχνολογιας δυσκολα θα βρεις ιδιες τιμες μεταξυ υποκαταστηματων καρφουρ. Θα ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας. Μονο αν ειναι κατι στο φυλλαδιο, αλλιως τρεχα γυρευε. Μπορει να βρει κανεις την ιδια τιμη, αλλα δεν ειναι το πιθανοτερο

Δημοσ.

Στου αμαρουσιου παντως εχει μπολικα CX300 σε διαφορα χρωματα (μαυρο, ασπρο, κοκκινο...) στα 15, και CX200 στα 9 ευρω...

Πηρα κοκκινα 300αρια ειναι πολυ ωραιο το χρωμα, ελπιζω και η αποδοση να ειναι η αναμενομενη!

Αν κουμπωνουν καλα στο αυτι θα παρω και ενα ζευγαρι 200αρια για το τρεξιμο...

Δημοσ.

Τα 200 δεν είναι 100% σίγουρο, αντιθετα με τα 300, γιατί τα έχουν σε ξεχωριστό σταντ σαν ειδική προσφορά ότι θα έχει παντού!

Εγώ αν κ δεν είμαι φαν τον in ear πήρα 2 200αρια για μένα κ την κοπέλα μου κ είμαστε κομπλέ! Για 18 ευρα μια χαρά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...