kostask91 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Καλό θα ήταν μόλις την πάρεις να δείς θερμοκρασίες με το MSI Afterburner αφού την αφήσεις 5 λεπτάκια αχρησιμοποίητη ΤΕΛΕΙΩΣ για να σιγουρευτείς οτι δεν θα έχεις πρόβλημα... Και κάνε και κανα τεστάκι με τον MSI Kombuster που έρχετε μαζί με τον Afterburner για να δείς επιδόσεις και μέγιστες θερμοκρασίες. φιλε τη παρελαβα τη καρτουλα. με το msi kombustor με fan speed 100% εφτασε τους 66 βαθμους για 10 λεπτα που το αφησα. αχρησιμοποιητη ΤΕΛΕΙΩΣ που την αφησα για 5 λεπτα οπως μου ειπες με fan speed 55% ( αθορυβο ) η θερμοκρασια κυμαινεται στους 44 βαθμους , καπως υψηλα σε σχεση με την παλια μου 6790 και με 100% speed fan στους 41 βαθμους για πεντε λεπτα και παλι. τι λες εσυ για αυτα τα αποτελεσματα? και πως μπορω να βλεπω τα fps μεσα στα παιχνιδια που παιζω?
Jimie Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Πές μου τί θήκη έχεις και βάλε και καμια φωτό του εσωτερικού για να σου δώσω σωστή άποψη και να σου πώ αν είναι καλές ή όχι.Επίσης για τα fps δοκίμασε το fraps αλλιώς έχει και ο Afterburner μια εφαρμογούλα για να βλέπεις τα fps...
kostask91 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Πές μου τί θήκη έχεις και βάλε και καμια φωτό του εσωτερικού για να σου δώσω σωστή άποψη και να σου πώ αν είναι καλές ή όχι.Επίσης για τα fps δοκίμασε το fraps αλλιώς έχει και ο Afterburner μια εφαρμογούλα για να βλέπεις τα fps... οταν λες θηκη τι ακριβως εννοεις? και φωτο εσωτερικου?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 φιλε τη παρελαβα τη καρτουλα. με το msi kombustor με fan speed 100% εφτασε τους 66 βαθμους για 10 λεπτα που το αφησα. αχρησιμοποιητη ΤΕΛΕΙΩΣ που την αφησα για 5 λεπτα οπως μου ειπες με fan speed 55% ( αθορυβο ) η θερμοκρασια κυμαινεται στους 44 βαθμους , καπως υψηλα σε σχεση με την παλια μου 6790 και με 100% speed fan στους 41 βαθμους για πεντε λεπτα και παλι. τι λες εσυ για αυτα τα αποτελεσματα? και πως μπορω να βλεπω τα fps μεσα στα παιχνιδια που παιζω? Ανεβασμένες είναι οι θερμοκρασίες σου, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα της κάρτας. Το θέμα είναι και τι κουτί έχεις και πώς είναι τα καλώδια μέσα. Πάντως με 100% τον ανεμιστήρα 66 είναι πάρα πολύ περίεργο.
kostask91 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Ανεβασμένες είναι οι θερμοκρασίες σου, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα της κάρτας. Το θέμα είναι και τι κουτί έχεις και πώς είναι τα καλώδια μέσα. Πάντως με 100% τον ανεμιστήρα 66 είναι πάρα πολύ περίεργο. για full load μιλαω με το msi kombustor . κουτι εχω αυτο εδω http://www.skroutz.gr/s/254244/Asus-TA-M21.html .. οσο για καλωδια τα εχω κρυψει καλα. δεν ηξερα οτι 66 βαθμοι ειναι πολλοι για 99% load της gpu.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Όχι δεν είναι πολύ για full load. Είναι πολύ για 100% ανεμιστήρα. Εμένα χωρίς να έχει το σύστημα ψύξης της δικιάς σου σε full load πάει 72 αλλά άμα ανοίξω το φουρφούρι τέρμα την ρίχνει 55.
kostask91 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Όχι δεν είναι πολύ για full load. Είναι πολύ για 100% ανεμιστήρα. Εμένα χωρίς να έχει το σύστημα ψύξης της δικιάς σου σε full load πάει 72 αλλά άμα ανοίξω το φουρφούρι τέρμα την ρίχνει 55. κοιτα μεχρι 55% ειναι εντελως αθορυβη η ψυκτρα. αλλα δε δοκιμασα 55% σε full load επειδη βιαστικα την εκανα εγκατασταση την καρτα γιατι επρεπε να φυγω. οποτε και τα "τεστ" τα εκανα γρηγορα γρηγορα. παντως και με 55% δε πιστευω να φτανει πανω απο 75 . η κανω λαθος??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα