zHsHs_87 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδια χρυαζομαι τη βοηθεια σας για να περασω τα xp στο λαπτοπ μου fujitsu dimens amilo pi 1505 κατεβασα το nlite κατεβαστα τους sata driver απο τη σελιδα της fujitsu εκανα αποσυμπιεση την εγγατασταση προσπαθησα να τους ενσωματοσω στο νλιτε αλλα δεν τους βρησκει με τπτ!!!!1 μπορειτε να με βοηθησετε ?? να βρω τους οδηγους?? του sata???
ss13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα παιδια χρυαζομαι τη βοηθεια σας για να περασω τα xp στο λαπτοπ μου fujitsu dimens amilo pi 1505 κατεβασα το nlite κατεβαστα τους sata driver απο τη σελιδα της fujitsu εκανα αποσυμπιεση την εγγατασταση προσπαθησα να τους ενσωματοσω στο νλιτε αλλα δεν τους βρησκει με τπτ!!!!1 μπορειτε να με βοηθησετε ?? να βρω τους οδηγους?? του sata??? Δοκίμασε αυτούς !! http://support.ts.fujitsu.com/download/ShowDescription.asp?SoftwareGUID=1948FECB-1F3F-4CDF-86B7-B97B3D2D23A9
zHsHs_87 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 το εχω κατεβασει αυτο πρωτο πρωτο εκανα αποσυμπιεση το rar και μετα το αρχεια εγγαταστασης το ξαναεκανα αποσυμπιεση για να εμφανιστουν οι οδηγοι!!! αλλα οταν το επιλεγω στο nlite δεν βρησκει κανεναν οδηγο!!! καμια αλλη ιδεα??
zHsHs_87 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 τελικα οκ βρηκα ενα πακετακι με sata driver σχεδον για ολα τα λαπτοπ το ενσωματοσα και ειναι οκ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα