hidanrulez Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, σκοπεύω να αγοράσω την GA-990XA-UD3 Link και θέλω να τη συνδυάσω με τον εξής επεξεργαστή AMD Phenom II x4 960T Black Edition : Link Στο site της Gigabyte , λέει οτι με το rev 1.0 η μητρική χρειάζεται Bios Upgrade προκειμένου να δουλέψει με το συγκεκριμένο επεξεργαστή. Δυστυχώς δεν έχω εφεδρικό ωστε να κάνω μόνος μου το bios upgrade και θέλω να αποφύγω το "χρέωμα" είτε σε γνωστό μου είτε σε μαγαζί. Στα μαγαζιά αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί η μητρική με το rev 1.1. Γνωρίζει κανείς εάν το rev 1.1 περιέχει το latest Bios a.k.a F9 το οποίο συνεργάζεται με τον επεξεργαστή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Αν δε σου απαντήσει κάποιος συνφορουμίτης που χει τη συγκεκριμένη μητρική θα λεγα να στείλεις ένα email στο support της gigabyte για να ρωτήσεις.
cabdik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 κατ' αρχην δεν βλεπω πουθενα rev. 1.1! ποιος στο ειπε αυτο? στο site της gigabyte υπαρχει μονο το 1.0 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3901#ov το BIOS που ειχε η δικη μου ηταν το F5. δυσκολα θα βρεις ποιο BIOS φερουν οι τελευταιες!!! 1 καλυτερα να στειλεις mail στη Gigabyte και να ρωτησεις αν δουλευει τον 960Τ και με παλιοτερα BIOS. 2 ζητησε απο το καταστημα που θα την παρεις, αν μπορουν να σου κανουν την αναβαθμιση, πριν στη στειλουν. 3 παρτην και βρες απο εναν γνωστο, καναν athlon να κανεις την αναβαθμιση και μετα πετας επανω τον 960Τ...!! (αν και δεν το θες, αλλα.......!)
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Σε διάφορα άλλα fora βλέπω πως η gigabyte απάντησε πως η rev 1.1 είναι πανομοιότυπη με την 1.0 γι αυτό και δεν υπάρχει καμία αναφορά στο επίσημο site. Διαφέρουν τα υλικά κάποιον κομματιών (ή κάτι τέτοιο).
hidanrulez Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μάλιστα δηλαδή το bios upgrade δεν φαινεται να το γλιτώνω έτσι; Πάντως το site της gigabyte θα έπρεπε όπως κ να έχει να αναφέρει έστω κάτι για το rev 1.1 . Το είδα με τα μάτια μου το rev 1.1 δλδ πραγματικά υπάρχει. Όπως κ να έχει ευχαριστώ πολυ παιδιά. Εάν τυχόν βρείτε κάτι διαφορετικό είμαι όλος αυτιά! Η μαλλον μάτια!
Jimie Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Χρησιμοποίησες το AIDA64 ή κάποιο άλλο παρόμοιο πρόγραμμα να δείς την έκδοση του bios που έχεις ; Αν όχι κάντο και μετά δές ΑΝ χρειάζεσαι update... Απάντα εδώ γιατί και εγώ την αγόρασα και την περιμένω απο μέρα σε μέρα.
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Χρησιμοποίησες το AIDA64 ή κάποιο άλλο παρόμοιο πρόγραμμα να δείς την έκδοση του bios που έχεις ; Αν όχι κάντο και μετά δές ΑΝ χρειάζεσαι update... Απάντα εδώ γιατί και εγώ την αγόρασα και την περιμένω απο μέρα σε μέρα. Καλησπέρα παιδιά, σκοπεύω να αγοράσω την GA-990XA-UD3 Link [...]
Jimie Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ok σόρρυ τώρα το είδα... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις στο κατάστημα, έτσι πιστεύω.
manik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Η δικιά μου rev. 1.1 ήρθε με το bios F8.Tα BIOS είναι τα ίδια και για τα δύο rev.
hidanrulez Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Φιλε manik ποτε την αγόρασες αν επιτρέπεται;
Alchemist` Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Καταρχάς δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις. Έχω την συγκεκριμένη μητρική και έχω κάνει Update στο τελευταίο BIOS (F9b) για να μου αναγνωρίσει τον FX8150. Κατέβασε το BIOS από εδώ: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3901#bios Βάλε σε ένα φλασάκι Unzipped το αρχείο και κάνε την εγκατάσταση από το σχετικό tool που σου δίνει η μητρική. Αν θυμάμαι καλά είναι το Q-flash το οποίο ανοίγε πατώντας το πλήκτρο END κατά το boot. Κάνε χωρίς φόβο την αναβάθμιση καθώς δεν υπάρχει ο ίδιος κίνδινος που υπήρχε πριν μερικά χρόνια (από wikipedia): EEPROM chips are advantageous because they can be easily updated by the user; hardware manufacturers frequently issue BIOS updates to upgrade their products, improve compatibility and remove bugs. However, this advantage had the risk that an improperly executed or aborted BIOS update could render the computer or device unusable. To avoid these situations, more recent BIOSes use a "boot block"; a portion of the BIOS which runs first and must be updated separately. This code verifies if the rest of the BIOS is intact (using hash checksums or other methods) before transferring control to it. If the boot block detects any corruption in the main BIOS, it will typically warn the user that a recovery process must be initiated by booting from removable media (floppy, CD or USB memory) so the user can try flashing the BIOS again. Some motherboards have a backup BIOS (sometimes referred to as DualBIOS boards) to recover from BIOS corruptions.
Alchemist` Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 το τελευταιο ειναι το F10g...!!! F10g 1.07 MB 2011/12/09 Beta BIOS Support Quick Boost function
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα