Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Γεια άλλη μια φορά θέλω τα φώτα σας.

Θέλω ένα πρόγραμμα το οποίο να κάνει την εξής δουλειά: Να κάνω μέσα από αυτό install ένα πρόγραμμα, μετά πάλι μέσα από αυτό να κάνω uninstall το πρόγραμμα, και μετά αυτό να μου λέει ποια πράγματα (αρχεία, registry entries κτλ) ΔΕΝ διαγράφηκαν από το standard uninstall του προγράμματος.

Ψάχνω αρκετή ώρα στο internet αλλά δεν μπορώ να βρω ακριβώς αυτό που θέλω.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Για δες το "Total uninstall", κάνει περίπου αυτό που ψάχνεις. Έχει Monitor για τις αλλαγές που κάνει ένα πρόγραμμα κατα την εγκατάσταση.

http://www.martau.com/

Επίσης, με το revo uninstaller, το οποίο μετά την κανονική απεγκατάσταση σαρώνει για εναπομείναντα αρχεία και κλειδιά μητρώου.

Δημοσ.

Ναι νομίζω το Total uninstall είναι το καλύτερο, αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι δεν είναι free.

Το revo στην δωρεάν του έκδοση έχει μόνο δυνατότητα "Scanning for leftovers after the standard uninstall" (που σημαίνει ότι όλο και κάτι μπορεί να του ξεφύγει) και μόνο στην Pro έκδοση έχει κάτι σαν αυτό που θέλω: "Real-Time monitoring of system changes - during install of programs".

Τελικά βρήκα το Zsoft Uninstaller που φαίνεται να κάνει αυτό που θέλω. Παίρνεις με αυτό images του σκληρού σε όποιες χρονικές στιγμές θες (πριν το install και μετά το uninstall στη περίπτωση μου) και μετά στα συγκρίνει (οπότε έχει και γενικότερη χρήση εύρεσης αλλαγών στον δίσκο). Θα το δοκιμάσω και θα σας πω.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

Άλλα δύο free εκτός του Zsoft (που έχει και portable version btw) είναι η τελευταία free έκδοση του Total Uninstall

http://www.321download.com/LastFreeware/page11.html#Total Uninstall

και το Comodo programs Manager που παρακολουθεί τις εγκαταστάσεις αυτόματα από μόνο του, αλλά εγκαθιστά service στο σύστημα

http://programs-manager.comodo.com/

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, το Comodo programs Manager φαίνεται πολύ καλό, θα το δοκιμάσω!!!

Να φανταστώ ότι με το "αλλά εγκαθιστά service στο σύστημα" θες να πεις ότι κάνει το σύστημα πιο "βαρύ-αργό";

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, το Comodo programs Manager φαίνεται πολύ καλό, θα το δοκιμάσω!!!

Να φανταστώ ότι με το "αλλά εγκαθιστά service στο σύστημα" θες να πεις ότι κάνει το σύστημα πιο "βαρύ-αργό";

Εντάξει, έχεις μια υπηρεσία παραπάνω ενεργή. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δε νομίζω να είναι πιο βαρύ. Με τον task manager μπορείς να δεις μνήμη/cpu που καταναλώνει.

Δημοσ.

Απ' ότι ξέρω καταναλώνει ελάχιστη μνήμη. Μπορείς άμα θες να πας στις Υπηρεσίες και να τη βάλεις απ'το Αυτόματη στο Μη Αυτόματη, αλλά κάθε φορά που θα θες να παρακολουθεί μια εγκατάσταση θα πρέπει να ανοίγεις μόνος σου πρώτα το Comodo. Υποθέτω βέβαια όλα αυτά, δοκίμασε το να δεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...