Προς το περιεχόμενο

Εγκατασταση Kernel 3...

devill0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα και καλη χρονια.Εχω στο λαπτοπ i3,3gb ram ubuntu 11.04 με kernel 2.6.38-13 και θα ηθελα να εγκαταστησω τον καινουργιο γιατι ειδα οτι ειναι πολυ βελτιωμενος.Επειδη δε ξερω και πολλα απο ubuntu,πως μπορω να κανω την εγκατασταση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια επιλογη ειναι να πας σε 11.10, με οτι συνεπαγεται αυτο.

Μια αλλη επιλογη ειναι να βρεις καποιο ppa repo που να σου παρεχει τον 3.x για το 11.04. Με μια προχειρη αναζητηση στο lauchpad δεν βρηκα κατι, οποτε πιστευω πως η καλυτερη λυση ειναι να πας σε 11.10 γενικα.

βασικα δε παω σε 11.10 γιατι δε μου αρεσει το Gnome3.το δοκιμασα λιγο πως ειναι και με ψιλοεκνευρισε το ολο interface..η εκδοση 11.10 ειναι με το καινουργιο kernel?

Αν αυτο εκει ειναι gnome (3 ή οτιδηποτε), ναι. Απλα θα χρειαστει να το... εγκαταστησεις γιατι δεν περιλαμβανεται στη βασικη εγκατασταση.

Τι να κανουμε, καπως πρεπει να προωθησουν και το unity ;p

Αφου αναβαθμησεις ή βαλεις απο την αρχη την 11.10, ανοιγεις ενα τερματικο και δινεις

>sudo apt-get update && sudo apt-get install gnome

και θα σου βαλει το gnome με ολα τα παρελκομενα.

Μετα, απλα κανεις logout και στην οθονη του login επιλεγεις για session το gnome ή το gnome-failsafe.

ειναι καλυτερο να κανω καθαρη εγκατασταση ή δε παιζει ρολο.επισης αμα κανω αναβαθμιση τα αρχεια που εχω τωρα θα σβηστουν οι θα παραμεινουν...

σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου και συγνωμη για το πρηξιμο

Κανε καλυτερα αναβαθμιση, δεν θα χασεις αρχεια.

Μια προειδοποιηση ομως, αν εχεις βαλει καποιον driver εκτος των repo της διανομης, πχ της nvidia κατεβαζοντας τον απο την nvidia, αυτος δεν θα παιζει μετα το update στην 11.10 (επειδη εξαρταται αμεσα απο τον πυρηνα) και θα χρειαστει να τον ξαναεγκαταστησεις.

τελικα εκανα αναβαθμιση και ειμαι οκ.τωρα αυτο που παρατηρω με την προηγουμενη εκδοση ειναι οτι αργει λιγο παραπανω κατα την εκκινηση,και δεν μου αναγνωριζει τη καρτα γραφικων μου

τελικα μετα το restart εφτιαξε.το ειχα δει στο system info και η καρτα ειναι η 310m

που μπορω να βρω διαφορα applet και αλλα καλουδια για την επιφανεια εργασιας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...