devill0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα και καλη χρονια.Εχω στο λαπτοπ i3,3gb ram ubuntu 11.04 με kernel 2.6.38-13 και θα ηθελα να εγκαταστησω τον καινουργιο γιατι ειδα οτι ειναι πολυ βελτιωμενος.Επειδη δε ξερω και πολλα απο ubuntu,πως μπορω να κανω την εγκατασταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μια επιλογη ειναι να πας σε 11.10, με οτι συνεπαγεται αυτο. Μια αλλη επιλογη ειναι να βρεις καποιο ppa repo που να σου παρεχει τον 3.x για το 11.04. Με μια προχειρη αναζητηση στο lauchpad δεν βρηκα κατι, οποτε πιστευω πως η καλυτερη λυση ειναι να πας σε 11.10 γενικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 βασικα δε παω σε 11.10 γιατι δε μου αρεσει το Gnome3.το δοκιμασα λιγο πως ειναι και με ψιλοεκνευρισε το ολο interface..η εκδοση 11.10 ειναι με το καινουργιο kernel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 H 11.10 δεν εχει gnome 3, εχει νεοτερη εκδοση του unity, το οποιο εχει και η 11.04 και, συμφωνα με το distrowatch, εχει τον 3.0. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 δηλαδη η εκδοση 11.10 μπορω να τη κανω να φαινεται οπως η εικονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Αν αυτο εκει ειναι gnome (3 ή οτιδηποτε), ναι. Απλα θα χρειαστει να το... εγκαταστησεις γιατι δεν περιλαμβανεται στη βασικη εγκατασταση. Τι να κανουμε, καπως πρεπει να προωθησουν και το unity ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ωραια πες πως βαζω την 11.10 για να μην ανοιγω αλλο θέμα πιος τροπος υπαρχει για να το κανω ετσι..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Αφου αναβαθμησεις ή βαλεις απο την αρχη την 11.10, ανοιγεις ενα τερματικο και δινεις >sudo apt-get update && sudo apt-get install gnome και θα σου βαλει το gnome με ολα τα παρελκομενα. Μετα, απλα κανεις logout και στην οθονη του login επιλεγεις για session το gnome ή το gnome-failsafe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ειναι καλυτερο να κανω καθαρη εγκατασταση ή δε παιζει ρολο.επισης αμα κανω αναβαθμιση τα αρχεια που εχω τωρα θα σβηστουν οι θα παραμεινουν... σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου και συγνωμη για το πρηξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Κανε καλυτερα αναβαθμιση, δεν θα χασεις αρχεια. Μια προειδοποιηση ομως, αν εχεις βαλει καποιον driver εκτος των repo της διανομης, πχ της nvidia κατεβαζοντας τον απο την nvidia, αυτος δεν θα παιζει μετα το update στην 11.10 (επειδη εξαρταται αμεσα απο τον πυρηνα) και θα χρειαστει να τον ξαναεγκαταστησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 τελικα εκανα αναβαθμιση και ειμαι οκ.τωρα αυτο που παρατηρω με την προηγουμενη εκδοση ειναι οτι αργει λιγο παραπανω κατα την εκκινηση,και δεν μου αναγνωριζει τη καρτα γραφικων μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ποια καρτα γραφικων εχεις και πως καταλαβες οτι δεν σου την αναγνωριζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 τελικα μετα το restart εφτιαξε.το ειχα δει στο system info και η καρτα ειναι η 310m που μπορω να βρω διαφορα applet και αλλα καλουδια για την επιφανεια εργασιας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα