grtpuntakias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα παιδια,σε λιγο καιρο μπαινω φανταρος και θελω να αγορασω ενα κινητο που να εχει wifi αλλα να μην εχει καμερα και αν γινεται να μου πειτε πιο προγραμμα συμφερει να εχω (παροχο δηλαδη)για να εχω ιντερνετ στο κινητο αν δν βρω τελικα συσκευη με wifi χωρις καμερα..ευχαριστω!
Duck Dodgers Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Wifi χωρίς κάμερα δεν νομίζω να βρεις!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Πως σκοπεύεις να αξιοποιήσεις το wifi στο στρατό???
grtpuntakias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 ολο και καπως θα το αξιοποιησω...τεσπα ...καποιο κινητο ΧΩΡΙΣ καμερα αλλα να μπορεσω να εχω ιντερνετ?και να χρεωνομαι κανονικα..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Το wifi στον στρατο ειναι αχρηστο. Τωρα αν στις εξοδους σου υποθετεις/υπολογιζεις οτι θα βρισκεις καφετεριες με wifi, τοτε καλα ειναι να ξερεις το "καφενειον ο Γιωργος" στο Χ χωριο του Εβρου θα ειναι υπερηφανο για το οτι πλεον φτιαχνει ΚΑΙ φραπε. Ως εκει ομως. Συνεπως κοιτας για κινητα που υποστηριζουν απλως web browsing/3g και νομιζω οτι το κανουν ολα. Συνεπως κοιτα απλως για κινητο χωρις καμερα και αν βρεις, τσεκαρε μετα το θεμα 3g/web που 90% θα υποστηριζεται. Τελος κινητο με καμερα μπορεις να βαλεις στο στρατο, αλλα καλου κακου οχι στο ΚΕΝ. Μετα ανετα.
tsourakis13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω πως (αν πιάνουν τα χέρια σου), μπορείς να το ανοίξεις και να αφαιρέσεις την κάμερα, χωρίς να την πετάξεις, και μετά όταν βγεις από το στρατό την ξαναβάζεις...Άρα θα έχεις πάρα πολλές επιλογές γιατί σοβαρό κινητό χωρίς κάμερα τώρα δύσκολα θα βρεις...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 OXI σοβαρο κινητο μεσα στο στρατο! Εκτος αν θελετε να βαλετε υποψηφιοτητα για ενα εκ των θυματων της μοναδας.
paylidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Σοβαρα τωρα... Μην μπλεχτειτε με κινητα και λακαμιες. Δε γινεται κανένας σχεδόν ελεγχος. Παρε καλου κακού ενα φτηνιάρικο για 2ο (με ράδιο κατα προτίμηση για τις σκοπιές) και αμα σου πουν τι κινητο εχεις δείξε εκεινο... Απο κει και πέρα στη μονάδα πηγαινε με οτι θες. Σε μονάδες που δεν εχει πομάκια και ρομα (γυφτους αλλα sic) δεν παιζουν κλοπές. Σε εμας ειχανε κλεψει απο εναν συγκεκριμένο γιωτομπαλα 2 φορες και αποδείχτηκε οτι το ειχε κλεψει και τις δυο ο ενας και μοναδικός τουρκογυφτος που είχαμε και πήρε και 10 μέρες αγραφη (σε συνδυασμό με 20Φ ) οταν τον πιάσανε γιατι ειπε οτι εχει ψυχολογικά προβλήματα (κλεπτομανης και καλα...). Το πρώτο (SE X8) φυσικά ειχε ηδη πουληθεί... Το δεύτερο (SE X8) επεστρεψε στον ιδιοκτήτη του με 8Gb τσοντες στη μνήμη...
skiaxtro7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Για να μήν ανοίξω νέο θέμα ,θα ήθελα προτάσεις για κινητό και εγώ -Χωρίς κάμερα -Χαμηλό SAR -Ραδιόφωνο,και φακός δεν με χαλάει -Καλή διάρκεια μπαταρίας
kataramenos32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Φιλε midi_miliz σε παρακαλω οχι προσβολες για τον εβρο
Galaxia Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μου αρέσει ο τίτλος που λέει "για το στρατό". Πως λέμε "για το σπίτι", "για το γραφείο", "τη βόλτα με τα παιδιά"... Αυτό θα είναι ένα κινητό αποκλειστικά "για το στρατό". Για πουθενά αλλού όμως. Σόρι για το off topic. Δε μπόρεσα ν' αντισταθώ
XronisR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μην αγορασεις κινητο για το στρατο.Ειδικα οταν πας στο κεντρο Θα στο φανε αν ειναι καλο.Παρε ενα με 20€ , δεςτι παιζει γενικα απο κλεψιες οταν πας στο ταγμα και οταν ψιλοπαλιωσεις φερε το καλο κινητο σου.
lary7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εγω θα ελεγα φθηνο smartphone και βινυλιο κολημενο στο καπακι να μπλοκαρει την καμερα. Αν ο καραβανας δεν ειναι χοντρομαλακας θα το δεχθει σε εναν ελεγχο και αναλογως την κατασταση το αφαιρεις. Στο κεντρο στο λουτρακι που ημουν κουβαλουσα ψηφιακη μηχανη κανονικα στην τσεπη του χιτωνιου. Σε κανα 2 ελενχους εβγαζα το κινητο χωρις καμερα και ημουν κομπλε, ποτε κανενας δε με ρωτησε τι ειναι αυτο που προεξεχει στην τσεπη, αρκει να εχεις καβατζοκινητο να δειχνεις.
alexmi900 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Καλημερα παιδια,σε λιγο καιρο μπαινω φανταρος και θελω να αγορασω ενα κινητο που να εχει wifi αλλα να μην εχει καμερα και αν γινεται να μου πειτε πιο προγραμμα συμφερει να εχω (παροχο δηλαδη)για να εχω ιντερνετ στο κινητο αν δν βρω τελικα συσκευη με wifi χωρις καμερα..ευχαριστω! το μονο τηλεφωνο που εχει αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι το nokia e61i. σπανιο και δυσκολα θα βρεις καποιο σε καλη τιμη
redmanftw Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 ενα των 20 ευρω παρε φιλε...το wifi ειναι αχρηστο εκτος και εισαι κολοβυσμα και πας σε κανα γραφειο και εχει μεσα wifi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα