Aspidas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα και από εδώ . Χθες παρατήρησα κάτι περίεργο σχετικά με την κάρτα MSI 67701GB GDDR5. Καθώς έπαιζα NFS Hot pursuit, είχα το MSI afterburner ανοιχτό για να βλέπω την χρήση της κάρτας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν γινόταν χρήση 99% αλλά 60-70 το πολύ και είχα χαμηλά fps όπως καταλαβαίνετε! Με λίγα λόγια δεν έπαιρνα τα κατάλληλα fps αφού η κάρτα δεν χρησιμοποιούσε όλη την δυναμή της . Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου έχει διαφύγει το AMD Catalyst? Ps: Έχω τους τελευταίους drivers.
ThanosWF Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ειναι μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι αυτο το θεμα?Δεν νομιζω να εχεις cpu bottleneck παντως.
Aspidas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Σε πολλά, CoD 4, blur. test unlimited drive 2 (εδώ βλέπω και 15FPS). CPU Bootleneck αποκλείεται να ήταν η 6950 ΟΚ
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Στο tdu2 και γω έχω προβληματάκια με το σύστημα της υπογραφής μου. Το παιχνίδι φταίει. Για τα άλλα δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα