Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Ενας φίλος με έβαλε να του βρω laptop γύρω στα 550€ και θα ήθελα να μου πε'ιτε εαν αυτο που επέλεξα είναι καλό.

Link

Ο φίλος το θέλει για χρήση λίγο απο όλα.Κύριως internet και ταινιες(full hd.θα το συνδέει με την tv) αλλα θέλει να μπορεί να παίξει και κανένα παιχνιδάκι χωρις τρελες απαιτησεις.

Αυτο που δεν καταλαβαινω στα χαρακτηριστικα του εν λόγω laptop ειναι εαν η κάρτα γραφικών του ειναι καλή και τι σημαινει εκει που λεει μνήμη γραφικων-δυναμική συστήματος :unsure:

Ακομα ενα dell που βρηκα στο ιδιο καταστημα το οποιο εμενα μου φιανεται κατώτερο, γιατι το εχει στην ίδια τιμή?

Link

Αλλες προτάσεις δεκτές

Ευχαριστώ , ελπίζω να μην σας ζάλισα B)

Δημοσ.

Άλλο Dell και άλλο HP.

Άλλο Intel HD και άλλο AMD 6470

Εγώ πάντως θα σου έλεγα να δείς και αυτό.

http://www.skroutz.gr/s/390669/Acer-Aspire-5750G-2434G50Mnkk-i5-2430M-4GB-500GB.html

Γενικά στα laptop έχει σημασία και η εταιρεία λόγο ποιότητας, service.

Απο προσωπική εμπειρία που έχω δουλέψει αρκετά laptop.

Dell>Toshiba>Acer>HP> Τα υπόλοιπα

Δημοσ.

Ναι συμφωνω οτι η dell αποτελει εγγυηση στα laptop, αλλα η acer>hp?Νομιζα το αντιθετο.

Ευχαριστω για την προταση σου και θα την κοιταξω

Η καρτα γραφικων Intel HD δεν θα επρεπε να λεει και αριθμο μοντελου?Γιατι θέλω να δω τα χαρακτηριστικά της και δεν μπορω να τα βρω

Δημοσ.

Συνήθως είναι η 3000 αλλά μη νομίζεις οτι είναι τίποτα τρελό. αν θέλει να παίξει κανα παιχνίδι όπως pro καλύτερα να κοιτάξεις να έχει amd είτε nvidia κάρτα.

αλλιώς μέχρι sims 3 μπορεί να παίξει ικανοποιητικά.

Γενικά την hp προσωπικά δεν την έχω σε εκτίμηση στα laptop, μόνο για servers την προτιμώ. Απο compaq και hp εποχές έχω πετύχει πολύ κακά ποιοτικά laptop.

Δημοσ.

...Acer>HP...

Τι πίνεις και δεν μας δίνεις ρε φιλαράκι?

Όσον αφορά τον Topic Starter, θα του πρότεινα να πάει στον Dell, όχι τόσο πολύ για το θέμα εγύηση, αλλά για την κάρτα γραφικών, που όπως και να το κάνουμε η 6470m είναι ανώτερη από την Intel HD. Διαφορά στους επεξεργαστές δεν θα δεί ο φίλος σου για την χρήση που θα του κάνει.

Εγώ θα επέλεγα τον Dell ως μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση.

Δημοσ.

Εγω κατα την γνωμη μου μεινε μακρια απο INTEL HD,δ τραβανε.

Εγω θα σου προτεινα αυτα τα δυο στην τιμη που θες κ καλο ψαξιμο.

DELL:

Link

και

HP:

Link

Δημοσ.

Τι πίνεις και δεν μας δίνεις ρε φιλαράκι?

Όσον αφορά τον Topic Starter, θα του πρότεινα να πάει στον Dell, όχι τόσο πολύ για το θέμα εγύηση, αλλά για την κάρτα γραφικών, που όπως και να το κάνουμε η 6470m είναι ανώτερη από την Intel HD. Διαφορά στους επεξεργαστές δεν θα δεί ο φίλος σου για την χρήση που θα του κάνει.

Εγώ θα επέλεγα τον Dell ως μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση.

Πίνω super μαντολίνι και δε σου δίνω.

Άποψη μου είναι και άμα σου αρέσει. Αν δε σαρέσει απο εκεί η πόρτα και οι Fab5 δεμένοι...

Ότι έχω δουλέψει απο HP εκτός απο servers και μερικά switches καταράστηκα την ώρα και την στιγμή.

Η HP μου θυμίζει την mitsubishi που φτιάχνει απο μύτες μολυβιών έως αεροπλάνα.

Έχω στα χέρια μου 3 acer laptops και είχαν περάσει και 2 τις HP. Τα acer δουλεύουν ικανοποιητικά ακόμα (Το πιο παλιό έχει celeron επεξεργαστή) τα HP χαλάσαν, στο ένα η μητρική στο άλλο η οθόνη, λίγο καιρό μετά την λήξη της εγγύησης.

Δημοσ.

Άλλο Dell και άλλο HP.

Άλλο Intel HD και άλλο AMD 6470

Εγώ πάντως θα σου έλεγα να δείς και αυτό.

http://www.skroutz.gr/s/390669/Acer-Aspire-5750G-2434G50Mnkk-i5-2430M-4GB-500GB.html

Γενικά στα laptop έχει σημασία και η εταιρεία λόγο ποιότητας, service.

Απο προσωπική εμπειρία που έχω δουλέψει αρκετά laptop.

Dell>Toshiba>Acer>HP> Τα υπόλοιπα

++++++++++ dell για το service

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...