sils Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα να πω κατι που με συγκινησε. Καταρχας λιγα λογια για εμενα κατεχοντας ολες τις κονσολες απο atari lynx εως και ps3 και περι στα 20 χρονια gamer πηρα προχθες το 3ds αν και ολα αυτα τα χρονια ψιλο ξενερωμενος απο την nintendo λογω κακου hardware wii χωρις hdmi ds σε επιπεδο sega master systrem αντε mega drive.ktl. Ενα μονο θα πω KATAΠΛΗΚΤΙΚΟ επαθα την πλακα μου μετα τα 5 πρωτα λεπτα ειδα κατι το οποιο δεν το εχω ξαναδει σε παιχνιδι αληθινο 3D.............Τα λογια περισευουν αξιζει με χιλια ,χρονια μπροστα Ακομα η νεραιδα του zelda πεταει πανω απο το κεφαλι μου..........και χωρις γυαλια πως το εκαναν αυτο??????
kajwbtfe Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Φιλε μου συγνωμη αλλα αφου ασχολεισαι 20 χρονια με video games,αδικεις παρα πολυ το WII και DS...Ξερεις πολυ μαλλον πολυ καλα οτι δεν κανουν μονο τα γραφικα τα παιχνιδια..Και οσων αφορα το Zelda OoT μηπως υπερβαλεις λιγο για την νεραιδα? Δεν σοε ειρωνευομαι αλλα δεν ενιωσα κατι τετοιο ωσες ωρες ςχω ασχοληθει με το παιχνιδι.Κατα τα αλλα το παιχνιδι τα σπαει σε 3d μορφη και το μηχανημα ειναι μια χαρα.Προσοχη στους πονοκεφαλους.
sils Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Φιλε μου συγνωμη αλλα αφου ασχολεισαι 20 χρονια με video games,αδικεις παρα πολυ το WII και DS...Ξερεις πολυ μαλλον πολυ καλα οτι δεν κανουν μονο τα γραφικα τα παιχνιδια..Και οσων αφορα το Zelda OoT μηπως υπερβαλεις λιγο για την νεραιδα? Δεν σοε ειρωνευομαι αλλα δεν ενιωσα κατι τετοιο ωσες ωρες ςχω ασχοληθει με το παιχνιδι.Κατα τα αλλα το παιχνιδι τα σπαει σε 3d μορφη και το μηχανημα ειναι μια χαρα.Προσοχη στους πονοκεφαλους. Ας μην κρυβομαστε ΚΑΙ τα γραφικα κανουν ενα καλο παιχνιδι Οσο για το wii το εχεις δει σε 40 led ποτε? Οσο το ειχα σε παλια τηλεοραση οκ αλλα οταν χαλασε και πηρα αλλη απλα δεν βλεπεται...... Για την νεραιδα δεν υπερβαλω ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ?
kajwbtfe Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δεν κρυβομαι καθολου.Το οτι ενα παιχνιδι το κανουν και τα γραφικα ειναι γνωστο.Αλλα οταν εχεις να κανεις με παιχνιδια Mario Galaxy 1+2,Skyward,Super Smash,Twilight Princess και αλλα πολλα διαμαντακια που εχει το Wii δεν σε νοιαζουν και τοσο τα γραφικα.Δεν ξερω πως θα φαινοντουσαν με HD γραφικα,παντως ετσι οπως ειναι τωρα ειναι μια χαρα.Εξαλλου πολλοι ελεγαν πριν βγει το Wii μολις εγιναν γνωστα τα specs του οτι ειναι ενα overclocked GameCube.Για κοιτα τις πωλησεις του...Αφηνει πολυ πισω τις αλλες κονσολες της γενιας αυτης.Δεν ειμαι κανενα funboy της Ninty,εχω ολες τι κονσολες(το χομπι μου ειναι)απλα το Wii εκανε τη διαφορα σε αυτη τη γενια και οχι για τα γραφικα του.Δεν εχω δει το Wii σε 40αρα tv.Το εχω δει σε 47 που παιζω σπιτι μου.Σιγουρα σε crt τηλεοραση ειναι καλυτερα.Δεν μου λες κατι καινουριο.Εχει να κανει με την αναλυση που βγαζει το μηχανημα.Τωρα για τη νεραιδα τι ακριβως εννοεις και φωναζεις κιολλας??Δεν το εχω ξαναδει γιατι μονο το 3ds εχει 3d Zelda..Εγω παντως σου ξαναλεω οτι δεν ειδα δεν ενιωσα κατι τετοιο.Εχει πολυ καλο 3d εφε το συγκεκριμενο παιχνιδι αλλα τη νεραιδα δεν την ειδα πανω απο το κεφαλι μου.Και εδω που τα λεμε σου αρεσαν τοσο πολυ τα γραφικα του 3ds στο Zelda Oot??Δεν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα του τι γραφικα μπορει να βγαλει το 3ds αφου ουσιαστικα ειναι remake.
sils Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 φιλε μου τι να πω εμενα το wii με απογοητευσε δεν λεω επαιξα παιχνιδαρες εκει αλλα θα μπορουσαν να το κανουν να δειξει σε καλητερη αναλυση.Απο την αλλη λεω τετοια βιβλιοθηκη παιχνιδιων δεν θα την ξαναδεις(Market 360) ευκολα μεχρι και diego για τον μικρο μου γιο εχει....Αλλα με αποζημιωνη το zelda 3d τωρα.Νομιζω παντως οτι η nintendo εκανε παλι το θαυμα της πρωτα κονσολα με 2 οθονες τωρα 2 οθωνε + 3d.......Oso gia ta grafika toy zelda Μαλλον φταιει η αναλυση ειναι φοβερα. Λοιπον για μενα οι πρωτοποριες στον χωρο αυτο την τελευταια πενταετια ειναι KINECT - 3DS.
spinemm Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ναι αλλα τη νεραιδα τελικα ΔΕΝ μας λες πως ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ και την ειδες? Και εγω το επαιξα αλλα νεραιδα δεν ειδα....μονο κατι αστερακια μετα απο καμμια ωρα παιξιμο γυρναγαν γυρω απο εμενα αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν προερχονταν απο το 3ds αλλα απο τα ενδοτερα του εγκεφαλου μου!!!!
sils Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ναι αλλα τη νεραιδα τελικα ΔΕΝ μας λες πως ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ και την ειδες? Και εγω το επαιξα αλλα νεραιδα δεν ειδα....μονο κατι αστερακια μετα απο καμμια ωρα παιξιμο γυρναγαν γυρω απο εμενα αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν προερχονταν απο το 3ds αλλα απο τα ενδοτερα του εγκεφαλου μου!!!! Φιλε μου μηπως δεν το ειχες σε 3d MODE? Ποση ωρα το επαιξες δεν ηταν 3d?
cortaN@ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι αλλα τη νεραιδα τελικα ΔΕΝ μας λες πως ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ και την ειδες? Και εγω το επαιξα αλλα νεραιδα δεν ειδα....μονο κατι αστερακια μετα απο καμμια ωρα παιξιμο γυρναγαν γυρω απο εμενα αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν προερχονταν απο το 3ds αλλα απο τα ενδοτερα του εγκεφαλου μου!!!! Kάποιο ποσοστό χρηστών ζαλίζεται από τη χρησιμοποίηση του 3DS, ειδικά αν το τεστάρεις σε περιβάλλον μαγαζιού (π.χ. public, multirama, κτλ). Και μένα με ζαλίζει προσωπικά και ΔΕΝ έχω αποφασίσει ακόμα αν αξίζει το 3D στο 3DS ή όχι. (καθότι δεν το έχω δοκιμάσει στο χώρο μου, στο κρεβάτι μου ξαπλωμένος με τη δική μου γωνία χρήσης). Απλά χάνω πολύ εύκολα το 3D από το οπτικό μου πεδίο όταν παίζω σε περιβάλλον δοκιμής, και κάποιες φορές με ζαλίζει. Αναφερόμενος στον topic starter, να πω πώς το DS είχε πολύ μεγαλύτερη πρωτοτυπία από το 3DS όταν βγήκε και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως το 3DS έχει ένα βασικό μειονέκτημα για μένα. Άφησαν την touch screen απαράλλακτη χωρίς καμία βελτίωση, ενώ θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν multitouch για παράδειγμα και θα ήταν πολύ πιο χρήσιμη. Για μένα μαζί με τις λίγες ώρες μπαταρίας του 3DS είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της κονσόλας. Πάντως, με βάση τους τίτλους που βγαίνουν, έχει αρχίσει και στήνει μία δυνατή βιβλιοθήκη τίτλων και ισχυρούς τίτλους και franchises να το στηρίξουν και στην τιμή που πουλιέται τώρα το θεωρώ καλή αγορά, ακόμα και για όσους δεν ενδιαφέρονται για το 3D τόσο πολύ. (όσο εγώ) Αν και προσωπικά, περιμένω το 3DS lite το οποίο νομίζω θα διορθώνει τα shortcomings του πρώτου μοντέλου και μπορεί/είναι πιθανό να προσθέσει και 2ο αναλογικό μοχλό και λογικά θα έχει και καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας του. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2012 από cortaN@
joef_gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Τελειως συμπτωματικά πηρα και εγω το 3ds το σαββατο μετα απο πολυ σκεψη διοτι δεν ειμαι πια 16-17 και πιστευα οτι μολις το ανοιγα θα το μετανιωνα. ετυχε και πηρα τη zelda edition που τη βρηκα σε ξεχασμενο αποθεμα. και εγω να πω οτι αξιζε απιστευτα! πολυ καλο ολο το concept με το 3d και τις καμερες που εχει με interactive enviroment. ειδικά με τα arcards εμεινα χαζος Απλα απιστευτο! και καθε remake se 3d που κανουν ειναι πολυ καλο.
hollow_83 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Το 3D στο 3DS ειναι δυσκολο να εκτιμηθει με την πρωτη ματια, γιατι τα ματια θελουν καποιο χρονο εξικοιωσης με το εφε. Ομως η αληθεια ειναι οτι λειτουργει και δινει αλλη αισθηση στα παιχνιδια και κυριως στο Mario Land και στο Starfox. (κατα την γνωμη μου). Τωρα ο τοπικ σταρτερ ειναι λιγο ακραιος μιας και απο την μια μιλαει για γραφικα master system στο wii και στο DS, (μαλλον ειχα αλλη κονσολα γιατι εμενα ο alex kid ηταν μονο sprite), και απο την αλλη οτι η νεραιδα ηταν διπλα του, ενω στην πραγματικοτητα το 3d εφε περιοριζεται στην νεραιδοσκονη που χαζο πεταγεται απο την οθονη.
sils Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον καλο ειναι να μην υπερβαλουμε με ζαλισατε με την νεραιδα αλλα δεν πειραζει σημασια εχει πως απο αυτο το μηχανηματακι ειδα πραγματικο 3d χωρισ γυαλια χωρισ τιποτα κατι που δεν εχω ξαναδει.Πραγματικα το βαθος και η αισθηση ειναι απυστευτη. ΑΑΑΑΑ η νεραιδα που καθεται διπλα μου σου στελνει χαιρετισματα..........kawjbtf
kajwbtfe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Επισης και απο μενα πες της...Και που σε.Κοφτα τωρα που εισαι νεος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα