Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Έχω έναν νόμο που είναι 250 σελίδες και είναι σε μορφή .pdf, το αρχείο το ανοίγω με το adobe reader. Ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο και έχω πελαγώσει. Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να γράψω μια λέξη στο πρόγραμμα και να την κάνει αναζήτηση και να μου βγάλει σε ποια σελίδα βρίσκεται αυτό που θέλω ?
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Αν πατήσεις ctrl+f και γράψεις την λέξη που θες δεν στην βρίσκει; 1
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Αυτό εξαρτάται. Αν τα περιεχόμενα στο pdf είναι σε μορφή επιλέξιμου κειμένου γίνεται όπως είπε η karmen. Αν όμως είναι σκαναρισμένες εικόνες τότε δεν γίνεται με αναζήτηση. Για να καταλάβεις τι από τα δύο ισχύει, άνοιξε τον τόμο στο acrobat και με το εργαλείο επιλογής (μενού Εργαλεία->Επιλογή & ζουμ->Εργαλείο επιλογής) κάνε ένα κλικ πάνω σε μια λέξη. Αν σου επιλέξει όλη την σελίδα τότε ισχύει το 2ο και δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση. Αν μπορείς να επιλέξεις μια μόνο λέξη τό τε ισχύει το 1ο και μπορείς να κάνεις αναζήτηση. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ, δούλεψε το ctrl+f, επιλέξιμο είναι το κείμενο όχι σκαναρισμένο.
Fosf0ros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Στις 9/1/2012 στις 2:32 ΜΜ, micos000 είπε Αυτό εξαρτάται. Αν τα περιεχόμενα στο pdf είναι σε μορφή επιλέξιμου κειμένου γίνεται όπως είπε η karmen. Αν όμως είναι σκαναρισμένες εικόνες τότε δεν γίνεται με αναζήτηση. Για να καταλάβεις τι από τα δύο ισχύει, άνοιξε τον τόμο στο acrobat και με το εργαλείο επιλογής (μενού Εργαλεία->Επιλογή & ζουμ->Εργαλείο επιλογής) κάνε ένα κλικ πάνω σε μια λέξη. Αν σου επιλέξει όλη την σελίδα τότε ισχύει το 2ο και δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση. Αν μπορείς να επιλέξεις μια μόνο λέξη τό τε ισχύει το 1ο και μπορείς να κάνεις αναζήτηση. etsi ήταν κι εμενα αλλά το μετέτρεψα Online σε πδφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα