Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire S5 Το πρώτο Ultrabook με Thunderbolt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της έκθεσης CES 2012 στο Λας Βέγκας, η Acer παρουσίασε το "πιο λεπτό" Ultrabook Aspire S5, με το παχύτερό του σημείο να έχει πάχος 15mm. Παρουσιάστηκε σε μαύρο χρώμα, με οθόνη 13.3" ιντσών. Το περίβλημα του θα είναι κατασκευασμένο από μαγνήσιο και αλουμίνιο παρόμοιο με αυτό του S3, και θα ζυγίζει λιγότερο από 1.35kg.Το Aspire S5 θα διαθέτει υποδοχές για HDMI, USB 3.0 αλλά και υποδοχή για Thunderbolt, τη νέα τεχνολογία των Intel - Apple για μεταφορά δεδομένων. Ενσωματώνει την τεχνολογία Instant On της Acer, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι θα εκκινεί από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας σε λιγότερο από 1.5 δευτερόλεπτο με δυνατότητα άμεσης σύνδεσης στο Internet. Η επαναφορά από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας θα μπορεί να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την εταιρεία και μέσα από ένα smartphone.

Η κυκλοφορία του S5 αναμένεται μετά το δεύτερο τρίμηνο του έτους, ενώ αν αναλογιστούμε ότι ενσωματώνει την τεχνολογία Thunderbold και κατά συνέπεια επεξεργαστή Ivy Bridge δεν πρόκειται να το δούμε στα ράφια των καταστημάτων πριν τον Μάιο - Ιούνιο. Η τιμολόγησή του δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Link.png Site: theverge.com

Δημοσ.

Τι όμορφο ρε πατριώτη ? Σαν λαπτοπ 10ετίας μοιάζει !

γιατί το λες; μοιάζει με macbook (που ομολογουμένως είναι ωραίο και μοντέρνο laptop).

Αν έρθει με ένα καλό pricetag, εγώ θα το προτιμήσω έναντι του υπερτιμημένου macbook... (και το λέω σαν κάτοχος macbook)

• Moderators
Δημοσ.
με το λεπτότερό του σημείο να έχει πάχος 15mm. Παρουσιάστηκε σε μαύρο χρώμα,

Η πηγη αναφερει το παχυτερο σημειο 15mm.

πρακτικό, κομψό και αποδοτικό φαίνεται. Ας ακούσουμε και τιμούλα πριν πούμε κάτι άλλο.

1000-1200 ευκολα, πολυ ευκολα.

Δημοσ.

ναι ειδα και την καταπληκτικη ποιοτητα του S3 .....(απο κοντα , σε ενα καταστημα πριν λιγες μερες). Δεν τα καιω τα ευρω καλυτερα να δω τι χρωμα γινονται ?

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι ειδα και την καταπληκτικη ποιοτητα του S3 .....(απο κοντα , σε ενα καταστημα πριν λιγες μερες). Δεν τα καιω τα ευρω καλυτερα να δω τι χρωμα γινονται ?

Acer είναι, τι περιμένεις? :P

(Ο προκατηλημένος :P )

Δημοσ.

Μακάρι το δικό μου λαπτοπ που είναι 3ετίας να έμοιαζε έτσι.

Δημοσ.

Θα συμφωνίσω, πρέπει να βάλουν και λίγο αλουμίνιο για να γίνει πιο στυλάτο!

Δημοσ.

Θα συμφωνίσω, πρέπει να βάλουν και λίγο αλουμίνιο για να γίνει πιο στυλάτο!

Ναι και φωτισμενο το Acer στο πισω μερος της οθονης για να το παιζουμε μουρη... Εσυ στυλατο τι εννοεις; Να εχει το ιδιο σχεδιο εδω και 4 χρονια; :P

Εγω μια χαρα ομορφο το βρηκα. Και αν ερθει και σε νορμαλ τιμη θα ειναι ακομα πιο ομορφο ;) Αλλα απο εκει και περα δεν θα παω να σκασω λεφτα για να παρω λαπτοπ με βαση την εμφανιση αλλα με βαση το πως θα κανω τη δουλεια μου καλυτερα... Θελω να εχει επιδοσεις και να μπορω να το μεταφερω ευκολα, και φυσικα το να μπορω να κανω οτι θελω με την συσκευη που πηρα και οχι να εχω περιορισμους ;)

Δημοσ.

Με 1000 euro τιμή καλό θα ήταν ..... Με ισοτιμία 1 euro= 700 δρχ που θα πάμε να δώ που θα βρούμε 700χιλιαρικα να το πάρουμε .... :-)

Πάντως φαίνετε πολύ δυνατό.!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...