Προς το περιεχόμενο

CRYPTO TABLET PASSEPARTOUT 70 C124 4GB vs Samsung Galaxy S WiFi 5.0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι insοmniacs καταρχας Καλη Χρονια.

Θελω να παρω ενα tabletaki οχι με παραπανω απο 200 ευρω γτ λεφτα δν υπαρχουν και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο:

CRYPTO TABLET PASSEPARTOUT 70 C124 4GB

Link

vs

Samsung Galaxy S WiFi 5.0

Link

βασικα εγω για το crypto σκεφτομαι γτ ειναι και Ελληνικο κ αν χρειαστω οτιδηποτε θα εχω αμμεση ανταποκριση και ειναι και 7" αλλα απο την αλλη σκεφτομαι την αξιοπιστια της Samsung....σας παρακαλω βοηθηστε με κ πειτε μου τι με προτεινετε.

Ευχαριστω

Φιλικα Κωστας

• Moderators
Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Kινητή και Σταθερή Τηλεφωνία. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Kινητή και Σταθερή Τηλεφωνία. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Για να πω την αληθεια δν ηξερα σε ποια ενοτητα ακριβως να το βαλω.

Ευχαριστω που το μετεφερες.

Δημοσ.

Θελω να παρω ενα tabletaki οχι με παραπανω απο 200 ευρω γτ λεφτα δν υπαρχουν και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο:

Link

vs

Link

βασικα εγω για το crypto σκεφτομαι γτ ειναι και Ελληνικο κ αν χρειαστω οτιδηποτε θα εχω αμμεση ανταποκριση και ειναι και 7" αλλα απο την αλλη σκεφτομαι την αξιοπιστια της Samsung....σας παρακαλω βοηθηστε με κ πειτε μου τι με προτεινετε.

Ευχαριστω

Φιλικα Κωστας

Ως κάτοχος του Crypto εδω και 2,5 εβδομάδες μπορω να πω οτι αυτό που λες για την υποστηριξηειναι το πρώτο και σημαντικότερο.

Ας τα πω περιλιπτικά...

Το μηχανημα δεν εχει "επισημη" εκδοση android (συνεπώς και δεν εχει market), οποτε και η "custom rom" που φοράει εχει διαφορα θεματάκια... Χρειαστηκε να περάσω αλλο firmware γιατι ειχε θεμα με μερικά ασυρματα δίκτυα (γνωστό) αλλα σε όλο αυτό ειχα τη συνεχή υποστηριξη τόσο τηλεφωνικά όσο και με mail από τεχνικό της εταιρείας. Έτσι, όσο αφορά αυτό καλη η αποψη μου...

Τωρα, σαν μηχανημα ειναι δυνατό (για τα λεφτά του) με πολυ καλη ανταπόκριση (παρολο το φορτωμα που του εχω ρίξει) αν και τρώει ωρες ώρες τα κοκομπλοκα του αλλα λυνονται με ενα ρεσετ (εχει κουμπάκι) χωρις φυσικα να χαθει τιποτα... Κατι που με προβληματίζει αλλα δεν ξερω κατα πόσο ειναι πρόβλημα ή θέμα software ειναι οτι μολις το βγάλω απο τη φόρτιση (το κανω την καλύτερη δυνατή φορτίση) αμέσως η μπαταρία του πάει στο 86% αλλα δυστυχώς δεν εχω προλάβει να το σύζητησω με κάποιον τεχνικό.

Αυτα σε γενικές γραμμές, για τα 159€ που κάνει κατ εμε αξίζει... Α, εχε κατα νου οτι στα μουλτιράμα που πήγα ειχαν εκθεσιακό για δοκιμη το προηγούμενο μοντέλο (πολυ χειρότερο) και οι πωλητές ηταν και ψιλοχοντροασχετοι με το συγκεκριμένο μηχανημα καθώς σκοπευαν να μου πλασαρουν άλλα με 350+...

οτι άλλο θες εδω ή σε πμ.

Δημοσ.

Το Cryto ελληνικο δεν το λες επειδη απλως το πουλαει ελληνικη εταιρεια :) Παντως το quicksilver c7 που το εχει φιλη μου ειναι σουπερ και εχει και full market.

Δημοσ.

Ως κάτοχος του Crypto εδω και 2,5 εβδομάδες μπορω να πω οτι αυτό που λες για την υποστηριξηειναι το πρώτο και σημαντικότερο.

Ας τα πω περιλιπτικά...

Το μηχανημα δεν εχει "επισημη" εκδοση android (συνεπώς και δεν εχει market), οποτε και η "custom rom" που φοράει εχει διαφορα θεματάκια... Χρειαστηκε να περάσω αλλο firmware γιατι ειχε θεμα με μερικά ασυρματα δίκτυα (γνωστό) αλλα σε όλο αυτό ειχα τη συνεχή υποστηριξη τόσο τηλεφωνικά όσο και με mail από τεχνικό της εταιρείας. Έτσι, όσο αφορά αυτό καλη η αποψη μου...

Τωρα, σαν μηχανημα ειναι δυνατό (για τα λεφτά του) με πολυ καλη ανταπόκριση (παρολο το φορτωμα που του εχω ρίξει) αν και τρώει ωρες ώρες τα κοκομπλοκα του αλλα λυνονται με ενα ρεσετ (εχει κουμπάκι) χωρις φυσικα να χαθει τιποτα... Κατι που με προβληματίζει αλλα δεν ξερω κατα πόσο ειναι πρόβλημα ή θέμα software ειναι οτι μολις το βγάλω απο τη φόρτιση (το κανω την καλύτερη δυνατή φορτίση) αμέσως η μπαταρία του πάει στο 86% αλλα δυστυχώς δεν εχω προλάβει να το σύζητησω με κάποιον τεχνικό.

Αυτα σε γενικές γραμμές, για τα 159€ που κάνει κατ εμε αξίζει... Α, εχε κατα νου οτι στα μουλτιράμα που πήγα ειχαν εκθεσιακό για δοκιμη το προηγούμενο μοντέλο (πολυ χειρότερο) και οι πωλητές ηταν και ψιλοχοντροασχετοι με το συγκεκριμένο μηχανημα καθώς σκοπευαν να μου πλασαρουν άλλα με 350+...

έχω και εγώ το ίδιο και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό .

@paylidis

έχεις full pm και δεν μπορώ να σου στύλο σχετικά με το firmware

Δημοσ.

έχω και εγώ το ίδιο και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό .

@paylidis

έχεις full pm και δεν μπορώ να σου στύλο σχετικά με το firmware

αδειασα χώρο. οτι θες ρωτα.

με τη μπαταρια εχεις και εσυ το ιδιο θέμα; Δεν ξερω αν με το προηγούμενο firm υπηρχε προβλημα γιατι το εκανα Update τη δευτερη μέρα προτού βάλω εφαρμογές κλπ

Δημοσ.

Ας τα πω περιλιπτικά...

Φιλε μου σε ευχαριστω για την πληρη περιγραφη που μου εδωσες.Ξερω στα multirama δν την παλευουν.Απλα θα ηθελα να μου πεις τλκ τι firmware του εβαλες κ αν τωρα εχεις full Market γτ με ενδιαφερει λογω δουλειας.

Δημοσ.

full market δεν εχει προς το παρόν. Μου ειπαν οτι ειναι στη φάση εγκρισης η συσκευή...

το firm που του εβαλα μου το εστειλε τεχνικός της εταιρείας, δεν ξερω να μπλεχτω εγω με τετοια πολύ πολύ... Η μπαταρία που πάει στο 85-86% απευθειας με προβληματίζει αλλα δεν εχω χρόνο να ασχοληθώ προς το παρόν...

Δημοσ.

Ωραια καταλαβα,ολο κ κατι θα υπαρχει για να του βαλω full Market,οσο για την μπαταρια απο οσω εχω διαβασει κ για αλλες συσκευες οπως πχ το nexus S που εχω η μπαταρια ποτε δν ξεπερασε το 92% κ αυτο γινεται για λογους προστασιας της μπαταριας,δν ξερω αν ισχυει σιγουρα...θα κοιταξω μηπως το εχει κανενας Live να το δοκιμασω.

Οσον αφορα ταινιες το εχεις δοκιμασει?Πως ανταποκρινεται κ σε παιχνιδια?

Δημοσ.

Link

vs

Link

Ευχαριστω

Φιλικα Κωστας

Από όλα αυτά που άκουσα, για μένα πας στο Samsung Galaxy S γιατί πρώτα από όλα έχει την ποιότητα και την αξιοπιστία της Samsung και έχει και αυθεντικό firmware.

Δημοσ.

προσωπικα εβαλα ενα εναλλακτικο market που μου αρεσε αρκετα (1mobilemarket).

αυτο με τη μπαταρια και εγω το σκέφτηκα γιατι στα ποσοστά ειδα οτι απαιτεί ενα μέρος της μπαταρίας για τις βασικές του λειτουργίες. πάντως σε γενικές γραμμές κρατάει σίγουρα τετράωρο με χρήση σε wifi.

επισης, εχει Mini-hdmi και ειναι και full hd. Βιντεακια επαιξα απο Youtube μια χαρούλα και στα παιχνίδια κανένα πρόβλημα. Πήγαινε σε κανένα μουλτιράμα που το εχει live να το δοκιμάσεις (οχι στο ζωγράφου, ειχαν το παλιο με την resistive).

Αρκετα βολικό οτι φορτίζει και μεσω usb και μέσω της ειδικής θύρας (βυσμα παρόμοιο με των ΝΟΚΙΑ) και η θυρα microsd. Εβαλα 8αρα και επαιξε μια χαρα (τελικά αφησα μια παμπάλαια 1gb μιας και μου φτάνει για τη χρήση που το θέλω)...

Δημοσ.

προσωπικα εβαλα ενα εναλλακτικο market που μου αρεσε αρκετα (1mobilemarket).

αυτο με τη μπαταρια και εγω το σκέφτηκα γιατι στα ποσοστά ειδα οτι απαιτεί ενα μέρος της μπαταρίας για τις βασικές του λειτουργίες. πάντως σε γενικές γραμμές κρατάει σίγουρα τετράωρο με χρήση σε wifi.

επισης, εχει Mini-hdmi και ειναι και full hd. Βιντεακια επαιξα απο Youtube μια χαρούλα και στα παιχνίδια κανένα πρόβλημα. Πήγαινε σε κανένα μουλτιράμα που το εχει live να το δοκιμάσεις (οχι στο ζωγράφου, ειχαν το παλιο με την resistive).

Αρκετα βολικό οτι φορτίζει και μεσω usb και μέσω της ειδικής θύρας (βυσμα παρόμοιο με των ΝΟΚΙΑ) και η θυρα microsd. Εβαλα 8αρα και επαιξε μια χαρα (τελικά αφησα μια παμπάλαια 1gb μιας και μου φτάνει για τη χρήση που το θέλω)...

Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ που ασχοληθηκες μου απαντησες σε ολα.Θα παω να το ελεγξω κ μαλλον σε αυτο θα καταληξω.Γτ να δωσω τα λεφτα σε κινεζικο που παιρνουν ολοι κ αντε αν εχει κατι να βγαλεις ακρη?οσο για το Samsung το ειδα σημερα live κ δν με βολευει γτ θα ειναι αρκετα κουραστικο λογω μικροτερης οθονης αλλα κανει και 250-270 κ ξεφευγω πολυ μετα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ας τα πω περιλιπτικά...

Μήπως μπορείς να γράψεις εδώ τις οδηγίες για το firmware upgrade? Μπορώ να βάλω πχ cyanogen πάνω η android 4,2 ;

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...