κοκολινος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Αυτο ειναι το pc ενος φιλου μου..!!Το θελει κυριως για cs 1.6 Μονο..!!Δινει μεχρι 100ε για αναβαθμιση......!!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Φίλε κοκολίνο δεν ξέρω καθόλου από cs αλλά με βάση αυτά που βλέπω εδώ: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=415&game=Counter-Strike:%20Source ο φίλος σου θα πρέπει να παίζει και μ αυτό που έχει πολύ άνετα το παιχνίδι.
κοκολινος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Του κανειι νεραα το pc ρε..Εντωμεταξυ εχει τα 7...λετε ν φταιει αυτο??
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Το pc μια χαρα τα σηκώνει τα 7. Tο παιχνίδι δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμβατό... Αν το θέλει μόνο για cs πες του να μην δώσει φράγκο. Αν θέλει να δώσει 300, σύνθεση σου έκανα.
κοκολινος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ωραιαα...Μηπως μπορειτε να προτεινεται μια μικρο αναβαθμισουλααα??
Δεινόσαυρος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δεν αξίζει κατ εμέ. Καλύτερα να κρατήσει τα λεφτά και να περιμένει να πάρει καινούριο.
κοκολινος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ενταξειι ρεεε..Θα του το μεταφερωωω..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα