Προς το περιεχόμενο

Αλλάγη δίσκου σε Macbook..

sidisc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον εχω ενα προβλημα και θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας!!! Μου έδωσε ενας φίλος μου το Macbook στο οποίο εχει εγκατεστημένα επισης και τα windows vista γιατι του έβγαζε πρόβληματα με το δίσκο. Οντως ο δισκος στο βγάζει SMART failure στο disk utility του Mac αλλα και στα windows.

Το προβλημα μου ειναι το εξης οτι ο φίλος μου δεν έχει πλέον τα cd του Mac OS οπότε ήθελα να σας ρώτησω:

Μπόρω να κάνω εγκατάσταση μόνο τα Windows 7 και αν ναι απο που θα μπορέσω να βρω drivers για το Mac??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά καλησπέρα με αφορμή αυτο που αναφέρει ο φίλος επάνω θα ήθελα να ρωτήσω και εγω κάτι.αγορασα εναν iMac πρόσφατα.θα έπρεπε μέσα να είχε cd εγκατάστασης δηλαδή το cd των Mac os x lion;γιατι δεν βρήκα κάτι μέσα.

Λοιπον εχω ενα προβλημα και θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας!!! Μου έδωσε ενας φίλος μου το Macbook στο οποίο εχει εγκατεστημένα επισης και τα windows vista γιατι του έβγαζε πρόβληματα με το δίσκο. Οντως ο δισκος στο βγάζει SMART failure στο disk utility του Mac αλλα και στα windows.

Το προβλημα μου ειναι το εξης οτι ο φίλος μου δεν έχει πλέον τα cd του Mac OS οπότε ήθελα να σας ρώτησω:

Μπόρω να κάνω εγκατάσταση μόνο τα Windows 7 και αν ναι απο που θα μπορέσω να βρω drivers για το Mac??

Δεν γίνεται απ'όσο ξέρω. Δεν θα βρεις τα driver αν δεν το κάνεις με bootcamp. Γιατί δεν εγκαθιστάς το Lion>?

Παιδιά καλησπέρα με αφορμή αυτο που αναφέρει ο φίλος επάνω θα ήθελα να ρωτήσω και εγω κάτι.αγορασα εναν iMac πρόσφατα.θα έπρεπε μέσα να είχε cd εγκατάστασης δηλαδή το cd των Mac os x lion;γιατι δεν βρήκα κάτι μέσα.

Δεν υπάρχει dvd εγκατάστασης. Δες εδω και νομίζω ότι δεν θα έχεις απορίες μετά

http://www.macworld.com/article/161069/2011/07/make_a_bootable_lion_installer.html

Δεν πιστεύω ότι θα λειτουργήσει καλά το carbon copy cloner με smart failure ή η εγκατάσταση. Υπάρχει λόγος που βγάζει το failure και αυτός είναι ότι ο δίσκος θα σε οδηγήσει σε απώλεια δεδομένων στο μέλλον. Οπότε η γνώμη μου είναι, κάνε backup με μια sata θήκη σε ένα άλλο mac/pc, αγόρασε ένα ssd με 100 Ε ή έναν καλό 7200 σκληρό, και κάνε clean install. Ακόμα και αν δοκιμάσεις το ccc κανε πρώτα backup για να μην χάσεις τα αρχεία σου σε περίπτωση που τα φτύσει ο δίσκος στη μέση το cloning.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα παιδια πανω σε αυτο εχω και γω μια απορια η οποια ειναι η εξης εβαλα τα lion σε ενα στικακι με το οποιο κανω κανονικα εγγατασηαπλα θελω να το περασω σε ενα dvd δοκιμασα να το καψω ολα καλα το dvd δουλευει κανονικα

ομως μονο οταν το mac εχει μπουταρει καιειανι μεσα στο λειτουργικο ενω το στικακι μπορει αν το τρεξει και στιν εκινηση πατοντας το alt,πως μπορω να κανω το ιδio και στο dvd????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...