mtzs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 δεν εχει σημασια αν θαναι φατ η σλιμ αρκει να εχει παλιο firmware εως 3.55 η να ειναι ηδη jbroken (συνηθως αν βρεις παλιο fiirmware το λογικο ειναι να ειναι ηδη jbroken γιατι για να παιξει τα νεα παιχνιδια απο σεπτεμβρη και μετα θελει ofw3.73 - 4.0 οποτε θα ειναι αχρηστο αν δεν ειναι jbroken) aν το βρεις απο καποιον που το χε στη ντουλαπα μονο προσεξε μονο γιατι τα παλια φατ (20-40-60) βγαζουν YLOD μικροτερη συχνοτητα σε YLOD ta 80αρια φατ και τα σλιμ Επισης αν πιανουν τα χερια σου και εχεις ορεξη υπαρχει το E3 flasher που κανει downgrade σε 3.55 και μαλιστα η καινουρια του εκδοση υποστηριζει λενε και dual boot. απαιτει ανοιγμα της κονσολα ομως http://e3-tech.net/ http://www.youtube.com/watch?v=WHNw2E4tU6c&feature=related
driftingcris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 δεν εχει σημασια αν θαναι φατ η σλιμ αρκει να εχει παλιο firmware εως 3.55 η να ειναι ηδη jbroken (συνηθως αν βρεις παλιο fiirmware το λογικο ειναι να ειναι ηδη jbroken γιατι για να παιξει τα νεα παιχνιδια απο σεπτεμβρη και μετα θελει ofw3.73 - 4.0 οποτε θα ειναι αχρηστο αν δεν ειναι jbroken) aν το βρεις απο καποιον που το χε στη ντουλαπα μονο προσεξε μονο γιατι τα παλια φατ (20-40-60) βγαζουν YLOD μικροτερη συχνοτητα σε YLOD ta 80αρια φατ και τα σλιμ Επισης αν πιανουν τα χερια σου και εχεις ορεξη υπαρχει το E3 flasher που κανει downgrade σε 3.55 και μαλιστα η καινουρια του εκδοση υποστηριζει λενε και dual boot. απαιτει ανοιγμα της κονσολα ομως http://e3-tech.net/ http://www.youtube.c...feature=related Οκ ευχαριστω.
Iga Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μιας και σκέφτομαι να αγοράσω ps3 έχω μερικές ερωτήσεις. 1. Ο σκληρός του δίσκος. Δεν έχω καταλάβει ακόμα σε τι χρησιμεύει. Αποθηκεύεις ολόκληρο το παιχνίδι εκεί ή απλά μερικά αρχεία έτσι ώστε να το παίζεις? 2. Ο σκληρός των 160 giga είναι καλός/αρκετός ή θα πρέπει να πάρω μεγαλύτερο? (Δεν θα το hack-άρω για να παίζω αντιγραμένα (τουλάχιστον όχι για τώρα). 3. Τα χειριστήρια του ps2 θα δουλεύουν στο ps3? 4. Να περιμένω μέχρι το πάσχα ή να το αγοράσω αυτές τις μέρες? (Σκέφτομαι αυτό το μήνα να το πάρω αλλά δεν ξέρω άμα αξίζει να περιμένω μέχρι το Πάσχα για καμιά προσφορά...Πέρσυ είχε καμιά καλή προσφορά το Πάσχα?)
naruto14 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μιας και σκέφτομαι να αγοράσω ps3 έχω μερικές ερωτήσεις. 1. Ο σκληρός του δίσκος. Δεν έχω καταλάβει ακόμα σε τι χρησιμεύει. Αποθηκεύεις ολόκληρο το παιχνίδι εκεί ή απλά μερικά αρχεία έτσι ώστε να το παίζεις? 2. Ο σκληρός των 160 giga είναι καλός/αρκετός ή θα πρέπει να πάρω μεγαλύτερο? (Δεν θα το hack-άρω για να παίζω αντιγραμένα (τουλάχιστον όχι για τώρα). 3. Τα χειριστήρια του ps2 θα δουλεύουν στο ps3? 4. Να περιμένω μέχρι το πάσχα ή να το αγοράσω αυτές τις μέρες? (Σκέφτομαι αυτό το μήνα να το πάρω αλλά δεν ξέρω άμα αξίζει να περιμένω μέχρι το Πάσχα για καμιά προσφορά...Πέρσυ είχε καμιά καλή προσφορά το Πάσχα?) 1. Αποθηκεύεις τα saves των παιχνιδιών και μπορείς να αποθηκεύσεις και ολόκληρα παιχνίδια. 2. Μια χαρά είναι ο 160GB αφού δεν θα το χακάρεις αρχικά. Αργότερα άμα θες βάζεις άλλο σκληρό. 3. Πρέπει να παίζουν αν βρεις ειδικό αντάπτορα. Δεν έχω βρει πουθενά αν βρεις πες μας. 4. Δες και τώρα στις εκπτώσεις τι θα παίξει μπορεί να έχουν καμιά καλή προσφορά!
Iga Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μήπως γνωρίζεις άμα έχουν εγγυηση τα ps3 στα mediamarkt & plaisio? Επίσης το ylod το παθαίνουν πολλά ps3 ή μόνο τα παλιά μοντέλα?
johnbond Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μήπως γνωρίζεις άμα έχουν εγγυηση τα ps3 στα mediamarkt & plaisio? Επίσης το ylod το παθαίνουν πολλά ps3 ή μόνο τα παλιά μοντέλα? Γιατί να μην έχουν εγγύηση;
naruto14 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Γιατί να μην έχουν εγγύηση; Και γω αυτό θα ρωτούσα. Μόνο τα παλιά μοντέλα νομίζω ylod.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα