Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια τι λεει παιζει καμια προσφορα να υπαρχει για αυτην την κονσολα..

Link ειδα αυτο και μπορω να πω οτι το σκευτομαι, αλλα θα ηθελα κατι σαν αυτην που ειχε το media markt

Δημοσ.

σοζ κιολλασ αλλα ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ? λεω οτι ειναι προσφορα? Ψχνω για προσφορα και ΡΩΤΑΩ. ποοο κατι αμορφωτοι που υπαρχουν δλδ.

Βαζουμε και κανενα ερωτηματικο φιλε μου στην προταση οταν ρωταμε...

Δημοσ.

overpower κατ'αρχάς δεν υπάρχει λόγος να μιλάς με αυτό τον τρόπο! Το λάθος εξ'αρχής είναι δικό σου διότι ο συγκεκριμένος χώρος υπάρχει για να αναρτώνται νέες προσφορές που βρήκε κάποιος και θέλει να τις μοιραστεί!

Για ερωτήσεις περί προσφορών ps3 υπάρχει αντίστοιχο θέμα!

Ειδικά ο τίτλος του θέματος σου είναι παραπλανητικός και όλοι νομίζουν ότι βρήκες κάποια προσφορά!

Δημοσ.

ξερω οτι υπαρχει αντιστοιχο ps3 topic αλλα ειπα εδω να ρωτησω για προσφορα.

και αν οντως ειναι τοσο παραπλανητικος ο τιτλος δικο τους λαθος που δεν διαβαζουν καν και αμεσως ανοιγουν το λινκ και αρχιζουν να λενε την καθε μαλ@@@ που θα τους ερθει

Δημοσ.

Βαζουμε και κανενα ερωτηματικο φιλε μου στην προταση οταν ρωταμε...

δηλαδη το πρωτο ποστ δεν φενεται οτι ψαχνω? επειδη ξεχασα ενα ερωτηματικο δεν αλλαζει και ολο το νοημα μιας προτασης.

delete..... οχι lock ....

και τωρα σκεφτεταιι απο μεσα του. τι να κανω για να μαζεψω posts.

Δημοσ.

ξερω οτι υπαρχει αντιστοιχο ps3 topic αλλα ειπα εδω να ρωτησω για προσφορα.

και αν οντως ειναι τοσο παραπλανητικος ο τιτλος δικο τους λαθος που δεν διαβαζουν καν και αμεσως ανοιγουν το λινκ και αρχιζουν να λενε την καθε μαλ@@@ που θα τους ερθει

Και οχι μόνο αυτό, σου τη λένε κιόλας. Κατάντια ένα πράγμα.

Δημοσ.

παιδια τι λεει παιζει καμια προσφορα να υπαρχει για αυτην την κονσολα..

Link ειδα αυτο και μπορω να πω οτι το σκευτομαι, αλλα θα ηθελα κατι σαν αυτην που ειχε το media markt

σοζ κιολλασ αλλα ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ? λεω οτι ειναι προσφορα? Ψχνω για προσφορα και ΡΩΤΑΩ. ποοο κατι αμορφωτοι που υπαρχουν δλδ.

δηλαδη το πρωτο ποστ δεν φενεται οτι ψαχνω? επειδη ξεχασα ενα ερωτηματικο δεν αλλαζει και ολο το νοημα μιας προτασης.

Δυστυχώς δεν έχω απάντηση στο ερώτημα που έχεις θέσει περί αγοράς PS3.

Σίγουρα όμως, είναι άδικο να μιλάς εσύ για αμόρφωτους.

Παρέβλεψες τόνους και χρήση των σημείων στίξης και απαιτείς ο άλλος να καταλάβει αυτό που θέλεις...

Έτσι όπως το εξέφρασες, έχει δικαίωμα να μην καταλάβει...

Δημοσ.

δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο εναν *βλακα που νομιζει πως ειναι εξυπνος και το παιζει και ιστορια!

*Αποφεύγετε πάντα να τα βάζετε μαζί τους ... διότι θα σας ρίξουν στο επίπεδό τους και θα σας νικήσουν εύκολα μιας και θα παίζουν εντός έδρας ... :P

(Υπάρχουν και χειρότερα όμως...)

μπα, ουτε καν. Ενα ωραιοτατο ban

+1 διότι κάποιοι δεν σέβονται τίποτα πλέον.

Τα λουριά θαρρώ, χωρίς να θέλω να κάνω υποδείξεις, πρέπει να σφίξουν λίγο.

Καλή η ποσότητα αλλά καλύτερη η ποιότητα!

Πονάνε τα μάτια μου πλέον ολοένα και πιο συχνά με αυτά που διαβάζω.

Κρίμα δεν είναι?

Δημοσ.

Κάντε με διαχειριστή ένα μήνα να σφίξουν λίγο οι πισινοί.... Νισάφι πια με τους ανεκδιήγητους..... Και έχει και κοντά 1000 post....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...