Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν την αναβάθμιση δεν είχα κανένα παρόμοιο πρόβλημα αν υποψιάζεσαι για τροφοδοτικό.

Είναι thermatake 450w και σχετικά καινούργιο.

Θα δοκιμάσω αυτό με την onboard που μου είπες.

Το ξέρω ότι έπρεπε να βάλω τα 64bit αλλά λόγο ότι μου κόλλησε η εγκατάσταση με το dvd των 64 έβαλα τα 32 μήπως είχε πρόβλημα το δισκάκι... και αφού τα πήρε κανονικά τα άφησα..

3.2gb φτάνουν για face και youtube της αδερφής μου! B)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έβγαλα την κάρτα γραφικών και έβαλα στην onboard... τπτ τα ίδια.

Μου είπε η αδερφή μου ότι της το κάνει αυτό πιο πολύ όταν χρησιμοποιεί internet (explorer ή mozilla)

Ενώ μέχρι τώρα έκανε επανεκκίνηση, μου είπε ότι χθες της κόλλησε.

Καινούργιο pc και να κάνει τέτοια... :cry:

Αν φταίνε οι ram πως μπορώ να το ελέγξω?

Δημοσ.

Με το memtest, το καις σε ένα δισκάκι, το βάζεις να bootάρει και το αφήνεις ένα 4ωρο minimum και βλέπεις αν βγάλει errors. Επίσης γα να τσεκάρεις και τον δίσκο πέρνα το hard disk sentinel και κοίτα το Health και τις παρατηρήσεις που γράφει.

Από θερμοκρασίες πως τα πας; καινούρια πάστα έχεις βάλει στον επεξεργαστή ή στον κούμπωσαν στο πλαίσιο;

Δημοσ.

Έτρεξα το memtest για κανα 4ωρο και δεν έβγαλε κανένα σφάλμα.

Έβαλα και το hard disk sentinel και έδειξε 100% health και καμία βλάβη στο δίσκο...

Τι άλλο μπορεί να φταίει?

Να έχει κανένα θέμα ο CPU ή να μην έκαναν κάτι καλά με το bios update στο πλαίσιο?

Δημοσ.

Εάν πάει κάτι στραβά με το bios update η μητρική πάει για πέταμα (εκτός και εάν έχει dual bios protection) ενώ θα άκουγες παράλληλα τον ήχο της "σειρήνας". Το ερώτημα είναι πως κατάφερε ο τεχνικός να κάνει bios update ενώ σε σένα δε δούλευε τίποτα??? Μήπως κάτι δεν πάει καλά με το υπόλοιπο υλικό (πλην μητρικής). Δοκίμασε να τρέξεις κάποιο live dvd Ubuntu για να δεις αν "χτυπάει" πουθενά το hardware. Το άλλο που προτείνω είναι να κατεβάσεις τους τελευταίους drivers από τα sites των αντίστοιχων κατασκευαστών. Έλεγξε στη διαχείριση συσκευών την κατάσταση του υλικού. Ως ύστατη λύση δοκίμασε μεγαλύτερης ισχύς τροφοδοτικό.

Καλή τύχη...

Δημοσ.

Έβαλε πιο παλιό επεξεργαστή και του άνοιξε κανονικά, μετά του έκανε bios update και αναγνώρισε τον FX.

'Έτσι μου είπε δλδ...

Θα ξεκινήσω με τους drivers, θα κατεβάσω τους τελευταίους από την msi.

Αν δε... Να δοκιμάσω με ubuntu live cd για να δω αν φταίνε τα win7 Ε?

Θα κάνω όσα μου πες και βλέπουμε.

Thanks!

Δημοσ.

Δε θέλει...

Έκανα update στα drivers και κάνει τα ίδια...

Του βάζω το ubuntu live cd να bootάρει, επιλέγω να το τρέξει χωρίς εγκατάσταση και κολλάει στο φόρτωμα πριν τα ανοίξει.

Με καινούργιο dvd κάνω να περάσω τα win7 ultimate 64bit και κολλάει στην εγκατάσταση...

Με άλλη dvd/r συσκευή δοκίμασα και κολλάει πάλι.

Τι άλλο μπορεί να είναι?

Δημοσ.

Εφόσον έχεις πρόβλημα κατά την εγκατάσταση των windows & και στο Live ubuntu το πρόβλημα κατά πάσα πιθανότητα είναι κάπου στο hardware ή υπάρχει κάποια ασυμβατότητα. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα που μπορεί να είναι το πρόβλημα.

Εγώ θα δοκίμαζα και τη CPU και τη RAM σε υπολογιστή κάποιου φίλου. Εάν η CPU και η RAM σε άλλο PC είναι οκ τότε πρέπει να αλλάξεις τη μητρική. Καλό θα ήταν για να αποφύγεις την πιθανότητα ελαττωματικής παρτίδας να καταφύγεις σε μητρική άλλης εταιρίας (π.χ. GIGABYTE).

Δημοσ.

Έχω απελπιστεί με την βλακεία...

Οι Ram το κόβω δύσκολο να φταίνε γιατί θα μου έβγαζε error στο memtest πιστεύω.

Αν φταίει η μητρική ή CPU θα το δούνε στο πλαίσιο αν τους τα πάω πάλι πίσω?

Τι να τους πω? βάλτε να κάνετε μια εγκατάσταση windows να δείτε αν κολλάει?

Δημοσ.

Οι RAM πολλές φορές περνάν αψεγάδιαστα το memtest αλλά αυτό δεν αποτελλεί εγγύηση. Καλύτερα να βάλεις τέλος στην απογοήτευσή σου και να τα γυρίσεις πίσω, εξηγώντας τα προβλήματα που αντιμετώπισες. Πρώτα όμως πάρτους ένα τηλέφωνο.

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να μην εμφανίζει βλάβη το hard disk sentinel αλλά ο δίσκος να τα έχει παίξει?

Όταν κάνω την εγκατάσταση και τρώει κόλλημα δεν ακούγετε ο δίσκος αλλά ούτε ανάβει το λαμπάκι του.

Πήρα λίγο τα πράγματα με την σειρά και λέω...

Όταν κατάφερα να βάλω τα win7 την πρώτη φορά ήταν μετά από 4-5 αποτυχημένες προσπάθειες εγκατάστασης, μετά που είχα τα restart μπορεί να έφταιγαν τα windows και να μην είχαν εγκατασταθεί όλα σωστά.

Τώρα που προσπαθώ να τα ξανά περάσω δεν μπαίνουν με τπτ και κολλάνε.

Τον δίσκο τον έχω από το 2005 και έχουν περάσει πολλά gb από πάνω του

Δημοσ.

Το ότι έχεις θέμα ΚΑΙ με LIVE CD εμένα το μυαλό μου δεν πάει στον δίσκο.

Αν θες να σιγουρέψεις το θέμα του δίσκου κατέβασε το διαγνωστικό της εταιρίας (αυτό που δουλεύει εκτός windows, άλλες το αναφέρουν σαν DOS diagnostic άλλες σαν Live μπλα μπλα) και τσέκαρε τον.

Οι Ram Σου δύσκολο να φταίνε αν πέρασαν BOOTABLE memtest...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...