coffeman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έκανα χθες μια αναβάθμιση στον υπολογιστή της αδερφής μου άλλαξα MB,RAM,CPU και cpu cooler Τα συνδέω όλα κανονικά και πατάω να ανοίξει αλλά τπτ, δουλεύουν μόνο τα fans που πέρνουν αμέσως από το τροφοδοτικό. δεν ανάβει η οθόνη δεν κάνει κανένα beep. Βγάζω τα καλόδια usb του front panel τπτ βγάζω μια μια τις ram τπτ βγάζω το dvd/r τπτ βγάζω HHD τπτ βγάζω cpu μπας και μπει bios έστω... τπτ! Το τροφοδοτικό είναι thermaltake 450w και είναι καλό. Τι άλλο μπορεί να παίζει? Χαλασμένη mb από το κουτί της??? Επειδή η cpu είναι fx μπορεί να θέλει update bios και να μην ανοίγει καθόλου? Η αν θέλει... δεν έπρεπε τουλάχιστόν να έμπαινε στο bios? Βοηθήστε συμφορουμήτες γιατί θα κάψω τον εγκέγαλo μου όπως πάει το πράγμα... Ευχαριστώ
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ανάβουν μόνο τα fans Που έχεις συνδέσει αμέσως στο Psu. Πάνω στην Mobo κανένα λαμπάκι ανάβει; Οι τροφοδοσίες είσαι σίγουρος ότι έχουν μπει;
xlomo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Σιγουρέψου πως σύνδεσες την 4πινη τροφοδοσία της CPU αν έχει, δοκίμασε με 1 dimm μνήμης εναλαξ σε κάθε θέση στη μητρική και μετά αν δεν δεις προκοπή δοκίμασε μόνο με το 2ο dimm από την αρχή. Σιγουρέψου πως το τροφοδοτικό από πίσω είναι αναμμένο και πως σύνδεσες τα κουμπιά του case στη μητρική.
coffeman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ανάβουν κανονικά τα fans που είναι αμέσως πάνω στο psu και το άλλο που είναι στο cpu fan της μητρικής και στην άλλη θέση στη μητρική που είναι για το κουτί. Έβαλα τις ram μια μια και σε διαφορετικές θέσεις τπτ. το τροφοδοτικό είναι ανοιχτό αφού μου ανάβουν τα fans και το 4pino είναι και αυτο κανονικά στη θέση του και το άλλο του ρεύματος με τα πολλά pins. Λαμπάκι δε έχει κανένα αναμένο. Έκανα clear cmos αν το λέω σωστά... έβγαλα την μπαταρία και την ξανα έβαλα... τίποτα!!! Χέλπ!!!
xlomo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Υποθέτω πως την οθόνη την σύνδεσες στην κάρτα γραφικών. Για δοκίμασε να την συνδέσεις στη μητρική να δεις αν δεις τίποτα. Δοκίμασε μετά να βγάλεις και τελείως την κάρτα γραφικών μπας και... Τα κουμπιά του κουτιού έλεξες αν είναι συνδεμένα στη μητρική ?
coffeman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Και στην μητρική σύνδεσα την οθόνη και στη γραφικών τπτ έβγαλα την γραφικών πάλι τπτ. Μα δεν είχε πρόβλημα η κάρτα γραφικών στην παλιά σύνθεση pc... Τα μπουμπιά φυσικά και είναι σωστά αφού μου δουλεύει το power και το reset.
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Αν βγάλεις εντελώς τις μνήμες και πας να το ανοίξεις κάνει μπιμπ? Αποστάτες υποθέτω έχεις βάλει έτσι;
coffeman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Με καμία ram και δε κάνει τπτ κανένα beep. Αποστάτες έχει το κουτί, αφού είχα την παλιά mb εγκατεστημένη πριν βάλω αυτή
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Αν είσαι σίγουρος ότι όλα είναι συνδεδεμένα σωστά τότε λογικά μητρική χτυπάει καμπανάκι
coffeman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Αν ήθελε bios update για να αναγνωρίσει τον επεξεργαστή, δε θα άναβε έστω στα bios? Αν είσαι σίγουρος ότι όλα είναι συνδεδεμένα σωστά τότε λογικά μητρική χτυπάει καμπανάκι Καμπανάκι βάραγε μέσα από το κουτί της φαίνεται αλλά δε το άκουγα... Μεγάλο ξενέρωμα αυτό πάντως να αγοράζεις κάτι καινούργιο να το βγάζεις από τη ζελατίνα και να μην δουλεύει... Θα τους πάω την μητρική πίσω με το κουτί της αύριο. Και να μου πουν στο πλαίσιο ότι δε κάνουν την αντικατάσταση αυθημερόν...
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ναι λογικά έπρεπε να ανοίξει και να κάνεις το update. Δεν απαντάω με σιγουριά 100% αλλά λογικά αυτό έπρεπε να κάνει. Καλή υπομονή
coffeman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Πήγα την ΜΒ και την CPU το πρωί στο πλαίσιο και είπα όλα αυτά που είπα και εδώ. Ο τεχνικός με σιγουριά μου απάντησε πως θέλει bios update και να περάσω το απόγευμα να την πάρω που θα την έχει έτοιμη. Απ'ότι φαίνεται θα τους έχει τύχει ξανά η ίδια περίπτωση για να είναι τόσο σίγουρος. Πάλι καλά... Αν και δε το κατάφερα μόνος μου, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!!
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Τότε μάλλον γίνεται Bios update Με usb. Να και κάτι που μάθαμε όσοι δεν έχουμε μπούλιδες
coffeman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Τελικά δεν λέει να έχει happy end αυτό το pc... Έβαλα τα windows 7 32bit και με το που πέρασα τους πρώτους drivers ήχου της μητρικής δείχνει σαν γραμμές ο οθόνη για 1 δευτερόλεπτο και μετά κάνει μόνο του restart. Έβγαλα τους drivers ήχου και συνεχίζει να κάνει το ίδιο... Μπαίνει στα win και σε άσχετο χρόνο κάνει επανεκκίνηση. Τι μπορεί να φταίει? Α όταν έκανα εγκατάσταση τα win μου κόλλησε 1 φόρα και επανέλαβα την εγκατάσταση από την αρχή και τα πέρασε.
tilbellos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Πριν την αναβάθμιση είχες παρόμοια προβλήματα; Δοκίμασε να το δουλεψεις με την onboard καρτα γραφικών. Με 4gb ram που έχεις πρέπει να βάλεις 64bit windows γιατί με 32 θα βλέπει μόνο τα 3gb ram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα