Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα ρημαδι iphone 4 και ενα πιο ρημαδι μακ μινι. δε μπορω να κανω συγχρονισμο επαφων αναμεσα στο μηλοφωνο και στο adressbook δε τις περναει εχασα και ποσα τηλεφωνα γαμωτη μου πως τα κανα ετσι αναθεμα που εκανα τα update

Δημοσ.

Καταρχήν ηρεμισε.

Κατα δεύτερον κατεβασε μια δωρεάν εφαρμογη που λεγεται mcbackup και τραβα ενα αντιγραφο ασφαλείας των επαφών σου και στειλε το με email στον εαυτο σου.

Έπειτα, οταν συγχρονιζεις με iTunes επιλέγεις να σύγχρονο στουν και οι επαφες; Η απλα πατας ενα συγχρονισμό;

Εμενα με εχει βολέψει που εχω σερφάρει το gmail μου σαν exchange και συγχρονιζεις αυτοματα τις επαφες μου απο το τηλ στον λογαριασμο gmail και ανάποδα.

Δημοσ.

mcbackup ή ενναλακτικά το irip, ότι σου αρέσει περισσότερο. Και μην χάνεις την ψυχραιμία σου, σκέψου ότι θα μπορούσε ευκολότατα να στο είχαν κλέψει και να μην είχες τίποτα.

Δημοσ.

δε γινεται με τιποτα να συγχρονησω τις επαφες μου με το adressbook και το θεμα ειναι οτι θελω να πουλησω το iphone. μηπως μπορω να κανω κατι με το icloud το θεμα ειναι να μπορω να τις ξαναπερασω στο επομενο μηλοφωνο που θα παρω. επισης δε μπορω να κατεβασω εφαρμογες γιατι κοπηκε η καρτα μου και εχω μια οφειλη σε εκρεμοτητα στο appstore για μια εφαρμογη ουτε update δε με αφηνει να κανω, επισης ναι εχω τσεκαρει τις επαφες οταν παω να κανω sync αλλα τιποτα.

γενικα το λιον αποδειχτηκε πολυ προβληματικο τουλαχιστον σε εμενα το μακ μινι εχει γονατισει και κολαει και το μακ μπουκ προ μου εχει χασει ενα σημαντικο μερος της αυτονομιας του οσον αναφορα την μπαταρια.

περα απο αυτο εβαλα το σαφαρι στα windows και ξαφνικα εκει που σερφαρω ο επεξεργαστης εκτοξευεται στο 80 τις 100 και κολαει το συμπαν δηλαδη τοσο ζωα εκει στην αππλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...