NemeSis1990 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Έχω αυτά τα ηχεία εδώ και κάτι μήνες αλλά 5.1 δεν είδα. Έχω κατεβάσει τους drivers της μητρικής μου gigabyte, τα τελευταία realtek. Ωστόσο δεν παίζουν τα πίσω ούτε το κεντρικό. Τα καλώδια τα έχω βάλει σωστά. Τι να κάνω; Μπορώ να κατεβάσω άλλους drivers από αλλού;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 δεν παίζουν ούτε καν με ταινίες που έχουν DTS ή DD ?
NemeSis1990 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 δεν παίζουν ούτε καν με ταινίες που έχουν DTS ή DD ? Πριν το φορματ έπαιζαν τα dts μια χαρά. Μετά το φορματ παίζουν μόνο στερεοφωνικά ακόμα και όταν έχω την επιλογή 5.1. Επίσης, τα πίσω ηχεία και το μεσαίο βγάζουν περίεργους ήχους σαν παρεμβολές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 πήγαινε Control Panel->Sound και ψάξε από εκεί στα Properties των playback devices αν μπορείς να checkάρεις επιλογές για Dolby Digital και DTS...
NemeSis1990 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 πήγαινε Control Panel->Sound και ψάξε από εκεί στα Properties των playback devices αν μπορείς να checkάρεις επιλογές για Dolby Digital και DTS... Δεν έχει τέτοιες επιλογές, εχει στην καρτελα Dobly ενα κουτάκι που λέει Dobly Prologic IIx και ένα που λέει natural bass.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 hm, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... αν έχεις τους Realtek 2.67 (latest), έχει ενεργοποιήσει από το control panel του το Dolby/Dts whatever και παρόλα αυτά δεν έχεις ήχο από όλα τα ηχεία (δοκιμασμένο με πάνω από έναν player) σε ταινία που υποστήριζει τέτοιο ήχο, τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά
NemeSis1990 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 hm, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... αν έχεις τους Realtek 2.67 (latest), έχει ενεργοποιήσει από το control panel του το Dolby/Dts whatever και παρόλα αυτά δεν έχεις ήχο από όλα τα ηχεία (δοκιμασμένο με πάνω από έναν player) σε ταινία που υποστήριζει τέτοιο ήχο, τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά Ωραία δες τι έγινε, τικαρα το Dobly Prologic IIx και λειτούργησε το μεσαίο ηχείο το οποίο παίζει κανονικά και ήχο από το youtube και όλα. Τα πίσω όμως πάλι τίποτα, ούτε στο δοκιμαστικό της realtek που κλικαρεις πάνω στα ηχεία και βγάζουν ήχους, δεν αποκρίνονται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 κάποια ρύθμιση πρέπει να φταίει, εκτός αν έβγαλαν πρόβλημα τα ηχεία αν και δεν το πιστεύω...αν θες τα πηγαίνεις σε φίλο που ξέρεις ότι παίζει ok το 5.1 και τα testάρεις...
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 με τι συνδεση τα χεις?αναλογικη? βγαλε τα dolby ola και βαλε six channel direct
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 αυτό να φανταστώ ότι το λες για το control panel των realtek...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 έχουν panel τα Z-506?
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ωχ τα μπερδεψα με τα 906 ας δοκιμασει να κανει το τεστ που εχουνε να δει τοτε.
NemeSis1990 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ωχ τα μπερδεψα με τα 906 ας δοκιμασει να κανει το τεστ που εχουνε να δει τοτε. Ποιο τεστ; Δεν έχουν κάποιο software.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα