Demian1989 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 έχω την κάρτα και τον επεξεργαστή της υπογραφής μου, χρησιμοποιώ την radeon αν ανεβάσω τα ρολόγια της υπάρχει περίπτωση να φάω μπουκάλι ?
LouCi4er Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ανεβασε την.Να την ξεκλειδωσεις δοκιμασες?
Demian1989 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ρώτησα μου είπαν οτι δεν ξεκλειδώνει η συγκεκριμένη
LouCi4er Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Αν ψαξεις στο net λενε οτι αλλες ξεκλειδωνουν,αλλες οχι.Οι περισσοτερες ομως ξεκλειδωνουν.Διαβασε εδω.
Demian1989 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 να κατεβάσω τα bios από άτομα που κατάφεραν και τις ξεκλείδωσαν για να δω αν θα δουλέψει ? φοβάμαι μην τυχών πάθει κάτι γιατί δεν έχει dual bios
LouCi4er Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Κοιτα να δεις,ΕΓΩ αν ειμουν στην θεση σου θα το δοκιμαζα οτι και να γινει.Και να brickαρεις την καρτα,ειναι ευκολο να την επαναφερεις χρησημοποιωντας το bios το οποιο εχεις κρατησει buck up πριν κανεις το οτιδηποτε (χρειαζεται ομως μια δευτερη οτι να 'ναι καρτα και δευτερη pci express υποδοχη).Ολα αυτα θα τα εκανα ΕΓΩ.Σε καμια περιπτωση δεν σε παροτρυνω να κανεις κατι για το οποιο δεν εισαι σιγουρος. Τωρα,αν σκεφτεις οτι η καρτα σου εχει φοβερη ψυκτρα και παιρνει πολυ κλοκι συν του οτι οι επιπλεον shaders δεν κανουν και τρομερη διαφορα,προτεινω να την αφησεις οπως ειναι και να την κλοκαρεις οσο παει που μαλλον ειναι και το καλυτερο.
Demian1989 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 και εγώ αυτό σκέφτομαι με ένα overclock φτάνω μια stock 6970
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα