ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Παιδια ποια εταιρια η σε ποια μοντεμ ρυθμιζεται η ισχυς που εκπεμπουν wifi ? πχ 100% 50% η 20% Εχω το μοντεμ κοντα στο υπνοδωματιο και δε θελω να εκπεμπει 100% εφοσον και με τη μιση ισχυ εγω ειμαι καλυμενος. Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 αν και τα 100 mw ειναι ηδη λιγα εντουτοις τα gennet Εχω δει να ρυθμιζεις ενταση που ειναι χαλια ελληνικης κατασκεης.σε thomson δεν εχω δεει να ρυθμιζεις,σε d link και linksys παλι δεν θυμαμαι να εχω δει.στα siemens παλι δεν ειχα δει.απλα αν χαμηλωσεις πολυ την ενταση μπορει να εχεις θεματα.επισης σε πολλα usb stick επισης δεν μπορεις να χαμηλωσεις εκει την ενταση του.
rfc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Αυτο ισχυει και για την ασυρματη καρτα που εχεις να ξερεις, οχι μονο για τον εναν πομποδεκτη. Για να γινει η ζευξη.... εχεις 2.
master2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Σε ρουτερ ZTE της wind εχω δει να ρυθμιζεται 100% , 80% , 60% , 40%, 20%
pp6210 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 και στο fritzbox που είχα παλαιότερα από Vodafone-Hol είχε σίγουρα ρύθμιση ισχύος, στο netfaster που έχω τώρα δεν το έχω τσεκάρει...
stelios_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 και τα thomson εχουν ρυθμιση αλλα μεσω telnet
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Αυτο ισχυει και για την ασυρματη καρτα που εχεις να ξερεις, οχι μονο για τον εναν πομποδεκτη. Για να γινει η ζευξη.... εχεις 2. σωστα αλλιως το ενα θα παιζει max και το αλλο ρελαντι.βεβαια οσο χαμηλωνει και τα 2 τοσο θα πεφτει το σημα και αν το παρακανει θα εχει θεματα. και τα thomson εχουν ρυθμιση αλλα μεσω telnet στα Thomson στο τελος και το σεταρισμα του wireless οπως και το username kai to password θα τα περνας απο telnet.ωραιο ρουτερ κορυφη αλλα ρε γαμωτο βαριεται καποιος να φτιαξει να γινονται 5-10 ακομα πραγματα απο το μενου? Σας ευχαριστω ολους καλη αγορα απλα και τα 100 mw δεν ειναι τιποτα.και η ασυρματη καρτα δεν ξερω αν θα ειναι καν 100 mw.το κινητο και τα ασυρματα τηλεφωνα ειναι περισσοτερο απο το wi fi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα