Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εναν ST31500341AS,τωρα τελευταία οταν βάζω να δω ταινια,κολαει στη μεση της,τα mp3 κολλάνε και αυτα επισης,έβαλα το hd sentinel και μου λέει health 86%,υπαρχει περίπτωση να εχει προβλημα ο δισκος ή μήπως φταίει κατι στο λειτουργικο;

Δημοσ.

Συνήθως αυτό είναι προειδοποίηση ότι ο δίσκος σου έχει αρχίσει και τα παίζει.

Καλύτερα να κρατήσεις ένα back-up όσο μπορείς ακόμα και μετά το ψάχνεις.

Αν έχει εγγύηση να πας να στον αλλάξουν για σιγουριά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως τα είπε η Γιώτα - με τη διαφορά ότι χλωμό το κόβω να του τον αντικαταστήσουν (το 86% health στο HDS αντιστοιχεί με pass στο test του Seatools, του επίσημου -άρα και αποδεκτού ως λόγoς αντικατάστασης/μη αντικατάστασης- της Seagate).

(...κανένας βέβαια δεν του απαγορεύει να του κοπανήσει μια γερή του δίσκου ενώ δουλεύει, και μετά εκτός κι αν έχει καμμιά συγγένεια με τον Πινόκιο να πάει στο κατάστημα απ' όπου τον πήρε και να ισχυριστεί πως ενώ αυτός κοιμόταν, άκουσε τον δίσκο να βήχει αλλά δεν έδωσε σημασία, και τον πρωί τον βρήκε ψόφιο, ΑΝ είναι ΑΚΟΜΑ εντός εγγύησης (που πολύ αμφιβάλλω, όντας ψιλοπαλιό μοντέλο. Αν παρ' ολ' αυτά ισχύει ακόμη εγγύηση, ας την κάνει την φουστιά, πριν λήξει...)

Πλαγκ, χελθ 86, και κολλήματα ταινίας - ΜΑΛΛΟΝ δε φταίει το λειτουργικό. 2 τρόποι υπάρχουν για να σιγουρευτείς όμως. Ο ένας είναι φορμάτ. Ο άλλος είναι δοκιμή του δίσκου σε άλλο μηχάνημα.

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ.

To health 86% δεν λέει τίποτα. Εγώ έχω το ίδιο μοντέλο αλλά Seagate 1TB με 79% και λειτουργεί άψογα μέχρι στιγμής (τον έχω κοντά 3 χρόνια). Τα σκαλώματα όμως μπορεί κάλιστα να είναι ένδειξη προβλήματος του δίσκου. Αν μετά απο φορματ δε φτιάξει τοτε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...