Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω ένα πρόβλημα με τα windows 7 που δεν έχω καταφέρει να λύσω και χρειάζομαι την βοήθειά σας.

Προσπαθώ να δω ψηφιακή τηλεόραση μέσω του υπολογιστή με usb stick. Όταν χρησιμοποιώ στικάκι για αναλογική τηλεόραση, όλα μια χαρά, όταν προσπαθώ με στικάκι για ψηφιακό σήμα, τίποτα. Δεν λειτουργεί κανένα απ' όσα έχω δοκιμάσει. Ενώ γίνεται η εγκατάσταση τους με τους σωστούς οδηγούς κανονικά, όταν προσπαθώ να δω τηλεόραση μέσω των προγραμμάτων που δίνονται από τα στικάκια ή μέσω του media center, μου βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμη η συσκευή (ότι χρησιμοποιείται από άλλο πρόγραμμα). Έχω δοκιμάσει αφαίρεση λογισμικών που θεωρούσα ότι δημιουργούν κόλλημα, τίποτα. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω όλα τα τρέχοντα προγράμματα, τίποτα.

Ο υπολογιστής χρησιμοποιεί windows 7 με service pack 1.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Έχω προσπαθήσει με στικάκια της crypto, redi pc 100 και redi pc 200 που είναι ψηφικά και μου βγάζει το πρόβλημα που περιγράφω. Επίσης προσπάθησα με ένα hybrid της media-tech και ενώ στο αναλογικό έπαιζε μια χαρά όταν το γύριζα στο ψηφιακό μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα. Οι drivers είναι σωστοί, κατεβασμένοι από το site της κάθε εταιρείας που χρησιμοποίησα.

Δημοσ.

Δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει; Είναι λίγο παράξενο, το ξέρω, αλλά μια γνώμη θα ήταν αρκετή... please!!

Αν εχεις την δυνατοτητα δοκιμασε την καρτα σε αλλο pc να δεις τι θα γινει.Αφου ειναι usb ευκολο ειναι.

Δημοσ.

Μέχρι τώρα τα tuners τα είχα δοκιμάσει σε xp και δούλευαν, τώρα τα δοκίμασα και σε άλλο pc με 7 και δούλευαν επίσης. Για να μην προχωρήσω σε format αφού δεν θέλει ο ιδιοκτήτης, ξέρει κανείς μήπως φταίει κάποια ρύθμιση; Εγώ τα 7 δεν τα ξέρω και πολύ καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...