Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 εγω εννοω σε φαση fps online σε ενα μονιτορ το χαρτη πχ και στο αλλο κατι αλλο http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-eyefinity-technology/Pages/eyefinity.aspx δες video...
mandos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Βοηθάει σε αμέτρητες περιπτώσεις (είμαι σε 3*17" setup, ή σε 2*17" αν θέλω να κάνω οικονομία). 1) Στο ένα έχεις τον editor, στο άλλο το final product (και στην τρίτη το ftp) 2) Τρέχεις fullscreen virtualbox με ότι OS θες (εδώ οι πολλές είναι καλύτερες από μια 27άρα!) 3) Προγράμματα τύπου lightroom μπορούν να χρησιμοποιήσουν την 2ή οθόνη για το loupe ή για preview 4) Ελάχιστα games κάνουν ξεχωριστή χρήση της δεύτερης, δεν θυμάμαι ονόματα, δεν τα έπαιξα ποτέ 5) Μπορείς να βάλεις μια σε portrait, πράγμα αδιανόητο αν έχεις μόνο μία Φυσικά και περιμένω την 27άρα να έρθει, αλλά οι 17άρες μου δεν ήταν 17άρες και 4:3 ίσως να μην ψώνιζα (και φυσικά θα έχω πάλι πολλαπλές οθόνες!) Με λίγα λόγια, αν σου περισσεύει οθόνη και είσαι επαγγελματίας κάντο, έστω δοκιμαστικά. Για παιχνίδια δεν θα το έκανα, πάρε μια μεγαλύτερη.
PaZaRiOTiS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Λόγω 13inch laptop όποτε είμαι σπίτι το δουλεύω με 24αρα. Βολεύει να δουλεύω κανά office + browsers + mails. Κ στην μικρή του λαπτοπ facebook, skype... Κ δεν παιδεύομαι με minimize κ maximize..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα