arianos16 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ποιο το οφελος να εχεις 2 οθονες ή και παραπανω σε ενα πισι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας προφανώς...
arianos16 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας προφανώς... το λυνεις περνοντας μια μεγαλη οθονη.. απλο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 σε κάποιους δεν φτάνει όμως
arianos16 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μην ξεχνάμε και κάποια παιχνίδια. Απόλαυση! και παλι παιρνει μεγαλη οθονη! :Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 μια μεγάλη οθόνη πχ 30αρα φτάνει μέχρι 2560x1600, αν έχεις πχ τρεις 30αρες σε portrait φτάνεις 4800x2560
shodan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ε άλλο να παίζεις σε 26αρα πχ κάποιον flight simulator και άλλο να έχεις τρεις 23αρες στη σειρα. Δεν είναι το ίδιο. Γενικά πάντως εξυπηρετεί τους επαγγελματίες αυτή η σύνθεση. Όπως γραφιστες κλπ Μας γειωσε ο thresh... Άπλα!
arianos16 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 μια μεγάλη οθόνη πχ 30αρα φτάνει μέχρι 2560x1600, αν έχεις πχ τρεις 30αρες σε portrait φτάνεις 4800x2560 δεν παρα ειναι καπως ομως? ερωτησης οταν εχω 3 διαφορετικες οθονες.. πχ σε ενα γκειμ μπορω να εχω στην κεντρικη το παιχνιδη και στις 2 διπλανες 2 διαφορετικα πραματα ανοιχτα?
arianos16 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 μια μεγάλη οθόνη πχ 30αρα φτάνει μέχρι 2560x1600, αν έχεις πχ τρεις 30αρες σε portrait φτάνεις 4800x2560 double fail post.. delete plz
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Συν ότι είναι αρκετά βολικό σε κάποια επαγγέλματα, πχ web-designer γράφει κώδικα στη μία οθόνη και βλέπει τις αλλαγές στην άλλη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 δεν παρα ειναι καπως ομως? ερωτησης οταν εχω 3 διαφορετικες οθονες.. πχ σε ενα γκειμ μπορω να εχω στην κεντρικη το παιχνιδη και στις 2 διπλανες 2 διαφορετικα πραματα ανοιχτα? γιατί να παραείναι? όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα μπορεί να το κάνει... σαν τι διαφορετικά πράγματα εννοείς? πχ μια ταινία στην 2η οθόνη και τον browser στην 3η?
arianos16 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 γιατί να παραείναι? όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα μπορεί να το κάνει... σαν τι διαφορετικά πράγματα εννοείς? πχ μια ταινία στην 2η οθόνη και τον browser στην 3η? ναι το οτιδιποτε.. ακομα και απο το game αμα γινετε να ειναι κατι ανοιχτο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 μπορείς καταρχάς να έχει και το game να πιάνει και τις 3 οθόνες (όχι κάθε οθόνη το ίδιο πράγμα προφανώς) εφόσον η κάρτα γραφικών το υποστηρίζει και το αντέχει... επίσης να έχεις το game στην κεντρική και να βάζεις στην 2η να παίζει μια ταινία... αλλά για να παίζεις και να κάνεις δουλειά ταυτόχρονα στο extended desktop δύσκολα μιας και θα πρέπει να κάνεις alt+tab...
arianos16 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 μπορείς καταρχάς να έχει και το game να πιάνει και τις 3 οθόνες (όχι κάθε οθόνη το ίδιο πράγμα προφανώς) εφόσον η κάρτα γραφικών το υποστηρίζει και το αντέχει... επίσης να έχεις το game στην κεντρική και να βάζεις στην 2η να παίζει μια ταινία... αλλά για να παίζεις και να κάνεις δουλειά ταυτόχρονα στο extended desktop δύσκολα μιας και θα πρέπει να κάνεις alt+tab... εγω εννοω σε φαση fps online σε ενα μονιτορ το χαρτη πχ και στο αλλο κατι αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα