Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

μια μεγάλη οθόνη πχ 30αρα φτάνει μέχρι 2560x1600, αν έχεις πχ τρεις 30αρες σε portrait φτάνεις 4800x2560 :P

Δημοσ.

Ε άλλο να παίζεις σε 26αρα πχ κάποιον flight simulator και άλλο να έχεις τρεις 23αρες στη σειρα. Δεν είναι το ίδιο. Γενικά πάντως εξυπηρετεί τους επαγγελματίες αυτή η σύνθεση. Όπως γραφιστες κλπ

Μας γειωσε ο thresh... Άπλα!

Δημοσ.

μια μεγάλη οθόνη πχ 30αρα φτάνει μέχρι 2560x1600, αν έχεις πχ τρεις 30αρες σε portrait φτάνεις 4800x2560 :P

δεν παρα ειναι καπως ομως?

ερωτησης οταν εχω 3 διαφορετικες οθονες..

πχ σε ενα γκειμ μπορω να εχω στην κεντρικη το παιχνιδη και στις 2 διπλανες 2 διαφορετικα πραματα ανοιχτα?

Δημοσ.

double fail post..

delete plz

Δημοσ.

Συν ότι είναι αρκετά βολικό σε κάποια επαγγέλματα, πχ web-designer γράφει κώδικα στη μία οθόνη και βλέπει τις αλλαγές στην άλλη.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν παρα ειναι καπως ομως?

ερωτησης οταν εχω 3 διαφορετικες οθονες..

πχ σε ενα γκειμ μπορω να εχω στην κεντρικη το παιχνιδη και στις 2 διπλανες 2 διαφορετικα πραματα ανοιχτα?

γιατί να παραείναι? όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα μπορεί να το κάνει...

σαν τι διαφορετικά πράγματα εννοείς? πχ μια ταινία στην 2η οθόνη και τον browser στην 3η?

Δημοσ.

γιατί να παραείναι? όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα μπορεί να το κάνει...

σαν τι διαφορετικά πράγματα εννοείς? πχ μια ταινία στην 2η οθόνη και τον browser στην 3η?

ναι το οτιδιποτε..

ακομα και απο το game αμα γινετε να ειναι κατι ανοιχτο

• Super Moderators
Δημοσ.

μπορείς καταρχάς να έχει και το game να πιάνει και τις 3 οθόνες (όχι κάθε οθόνη το ίδιο πράγμα προφανώς) εφόσον η κάρτα γραφικών το υποστηρίζει και το αντέχει...

επίσης να έχεις το game στην κεντρική και να βάζεις στην 2η να παίζει μια ταινία...

αλλά για να παίζεις και να κάνεις δουλειά ταυτόχρονα στο extended desktop δύσκολα μιας και θα πρέπει να κάνεις alt+tab...

Δημοσ.

μπορείς καταρχάς να έχει και το game να πιάνει και τις 3 οθόνες (όχι κάθε οθόνη το ίδιο πράγμα προφανώς) εφόσον η κάρτα γραφικών το υποστηρίζει και το αντέχει...

επίσης να έχεις το game στην κεντρική και να βάζεις στην 2η να παίζει μια ταινία...

αλλά για να παίζεις και να κάνεις δουλειά ταυτόχρονα στο extended desktop δύσκολα μιας και θα πρέπει να κάνεις alt+tab...

εγω εννοω σε φαση fps online σε ενα μονιτορ το χαρτη πχ και στο αλλο κατι αλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...