Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Έχω ενα παλιό υπολογιστή p4 όπου ως τώρα έτρεχε win xp sp1 (μπορεί και sp2 δεν είμαι απόλυτα σιγουρος.

Αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα.

Προσπαθώντας να κάνω set up

Απο cd winxp sp3 ενώ έκανα κανονικά boot , διαλεξα κανονικά δίσκο για το setup , αφού έκανε format η εγκατάσταση κόλλησε στην οθόνη εγκατάστασης των xp .. Βγάζοντας λάθος ότι λείπουν αρχεία απο το cd. To δοκίμασα πολλές φορές με το ίδιο αποτέλεσμα.

Εναλλακτικά ξανά έκανα το setup με winxp sp2.. Και στην νεα εγκατάσταση δεν εμφανίζεται τον σκληρό δίσκο. Δοκιμάζοντας πάλι με το cd winxp sp3 κάνει κανονικά setup Kai format Αλλά πάλι κολλάει στα ίδια λέγοντας ότι λείπουν απο το cd αρχεία.

Έχω χάσει τη μπαλλα. Help

Τα cd ειναι και τα δυο λειτουργικά.

Τι λέτε ;;;

Σε π

Δημοσ.

Δοκίμασα ενα δεύτερο παλιό drive (το οποίο δεν δούλευε καν)

Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποιο άλλο πρόχειρο.

Δεν είναι παράξενο που κάνει load και ξεκινάει το setup.??

Δημοσ.

Μου έχουν τύχει περιπτώσεις να φορτώνουν όλα κανονικα και να κολλάει στη διαδικασία αντιγραφής αρχείων στο σκληρο ή στα μισά της εγκατάστασης. Το αποτελεσμα; Προβληματικές μνήμες.

Το καλύτερο που έχεις να κανεις θεωρώ είναι σε πρώτη φάση να βρεις ένα άλλο drive. Πρόβλημα και με τα δυο δισκακια δεν αποτελεί σύμπτωση.

Δημοσ.

Μου έχουν τύχει περιπτώσεις να φορτώνουν όλα κανονικα και να κολλάει στη διαδικασία αντιγραφής αρχείων στο σκληρο ή στα μισά της εγκατάστασης. Το αποτελεσμα; Προβληματικές μνήμες.

Τι μου θυμησες!Πριν 4 χρονια βοηθουσα ενα φιλο στο format και ολο αποτυχαινε και ξανα απο την αρχη.

Βγαλαμε την μια προβληματικη μνημη τυχαια υστερα απο στιγμες παραφροσυνης και δουλεψε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...