marvelakias Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα ψανχω για ηχεια 2.1 δν για να τα συνδεω με το pc για μουσικη ,σε full hd tv για ταινιες (ειχα ανοικει κ παλια θεμα αλα δν ηταν για μενα ) τωρα ειναι για μενα. με ενδιαφερει να εχει κ control Να κανω αυξομειωση της μουσικης απο μακρια. δν θελω Near field ηχεια ακουω μουσικη στα 3 μετρα αποσταση... + Οτι μεχρει 300e Που θελω να δωσω δν νομηζω να παιζει κατι ποιο αξιολογο απο της λυσεις που εχω βρει... ειμαι αναμεσα σε EDIFIER S530 http://www.solidshop.gr/e-shop/produ...category_id=84 ALTEC LANSING ΜΧ5021Ε http://www.getitnow.gr/prod/mobile-m...1e/prod453197/ sony srs db 500 στις ιδιες τιμες παιζουν 170e μετα σκεφτομαι για soundbar http://www.getitnow.gr/prod/computer.../prod950003pp/ στα 150e http://www.apothema.gr/yamaha_yht-s400-p στα 300e (αξιει η διαφορα αναμεσα τους που ειναι τα διπλασια ?) με τι θα ειμαι καλυτερα με soundbar h 2.1 ? με ενδιαφερει κυριως καθαροτητα ηχου παρα ενταση κ αυτο που πληρωσω να αξιζει για οσο το πληρωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δαγκωτό S530... Αποτελεί μακράν την καλύτερη επιλογή στην κατηγορία, ακόμη καλύτερα είναι τα 730, αλλά ξεφεύγει κάπως σε τιμή (αν και βρίσκονται εντός budget!). Έχει συζητηθεί άπειρες φορές το θέμα, αν κάνεις αναζήτηση, θα βρεις πάρα πολλά στο φόρουμ. Aν θέλεις ένα έξοχο για τα λεφτά του σετ, πας στα 530. Αν θες το "απόλυτο" σετ για τη δουλειά που το θες, πας σε 730. Η κύρια διαφορά τους είναι η τοπολογία του sub:το πρώτο έχει συμβατικό bass-reflex, το δεύτερο διαθέτει passive radiator. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marvelakias Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 σε forums που εχω ψαξει πολυ για αυτα τα 2 το s530 ειναι πολυ καλυτερο στα μεσαι λενε... γιαυτο δν εβαλα το s730 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis2002s Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Και εμενα τα Edifier S530 μου κανουν ιδανική επιλογή για 2.1 (και δεν ξεφεύγουν σε τιμή) Τα έχει κανενας εδω να μας πει άποψη μετα απο χρήση τους?? Τα σκεφτομαι και εγω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Και εμενα τα Edifier S530 μου κανουν ιδανική επιλογή για 2.1 (και δεν ξεφεύγουν σε τιμή) Τα έχει κανενας εδω να μας πει άποψη μετα απο χρήση τους?? Τα σκεφτομαι και εγω! Τα έχω εγώ. Ότι είπε ο Navu ισχύει απόλυτα. Μακάρι βέβαια να μπορούσα να είχα πάρει τα 730, αλλά για τη δουλειά που τα θέλω τα 530 είναι καταπληκτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis2002s Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μετα απο καποια τηλεφωνα δυστυχως δεν υοαρχουν διαθεσημα εκτοσ απο S530D (+ digital εισοδο) που πάνε στα 225 ευρω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis2002s Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Τα βρηκα στα 200 ευρώ τo S530D και τα πήρα! ..Για 2.1 για υπολογιστή δεν νομίζω να υπάρχει κατι καλύτερο... Πολύ καλή κατασκευή και ήχος μακραν! Watt πραγματικά, sub τέρας, ρυθμίσεις εύκολες...Ενσυρματό χειρηστήριο για το γραφείο και ασύρματο control για γενικότερη χρήση. Μέχρι και optical καλώδιο είχαν στην συσκευασία (συνδέει πχ PS3). Για εμενα αξίζει 100% την τιμή του, παρόλο που ξεφεύγει λίγο, όμως με αυτό κάνεις το pc σου hifi για μουσική, ταινίες τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Τα βρηκα στα 200 ευρώ τo S530D και τα πήρα! ..Για 2.1 για υπολογιστή δεν νομίζω να υπάρχει κατι καλύτερο... Πολύ καλή κατασκευή και ήχος μακραν! Watt πραγματικά, sub τέρας, ρυθμίσεις εύκολες...Ενσυρματό χειρηστήριο για το γραφείο και ασύρματο control για γενικότερη χρήση. Μέχρι και optical καλώδιο είχαν στην συσκευασία (συνδέει πχ PS3). Για εμενα αξίζει 100% την τιμή του, παρόλο που ξεφεύγει λίγο, όμως με αυτό κάνεις το pc σου hifi για μουσική, ταινίες τα πάντα. Με γειές. Ήμουν σίγουρος ότι θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος. Τα βρηκα στα 200 ευρώ τo S530D και τα πήρα! ..Για 2.1 για υπολογιστή δεν νομίζω να υπάρχει κατι καλύτερο... Πολύ καλή κατασκευή και ήχος μακραν! Watt πραγματικά, sub τέρας, ρυθμίσεις εύκολες...Ενσυρματό χειρηστήριο για το γραφείο και ασύρματο control για γενικότερη χρήση. Μέχρι και optical καλώδιο είχαν στην συσκευασία (συνδέει πχ PS3). Για εμενα αξίζει 100% την τιμή του, παρόλο που ξεφεύγει λίγο, όμως με αυτό κάνεις το pc σου hifi για μουσική, ταινίες τα πάντα. Με γειές. Ήμουν σίγουρος ότι θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος. Τα βρηκα στα 200 ευρώ τo S530D και τα πήρα! ..Για 2.1 για υπολογιστή δεν νομίζω να υπάρχει κατι καλύτερο... Πολύ καλή κατασκευή και ήχος μακραν! Watt πραγματικά, sub τέρας, ρυθμίσεις εύκολες...Ενσυρματό χειρηστήριο για το γραφείο και ασύρματο control για γενικότερη χρήση. Μέχρι και optical καλώδιο είχαν στην συσκευασία (συνδέει πχ PS3). Για εμενα αξίζει 100% την τιμή του, παρόλο που ξεφεύγει λίγο, όμως με αυτό κάνεις το pc σου hifi για μουσική, ταινίες τα πάντα. Με γειές. Ήμουν σίγουρος ότι θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος. Τα βρηκα στα 200 ευρώ τo S530D και τα πήρα! ..Για 2.1 για υπολογιστή δεν νομίζω να υπάρχει κατι καλύτερο... Πολύ καλή κατασκευή και ήχος μακραν! Watt πραγματικά, sub τέρας, ρυθμίσεις εύκολες...Ενσυρματό χειρηστήριο για το γραφείο και ασύρματο control για γενικότερη χρήση. Μέχρι και optical καλώδιο είχαν στην συσκευασία (συνδέει πχ PS3). Για εμενα αξίζει 100% την τιμή του, παρόλο που ξεφεύγει λίγο, όμως με αυτό κάνεις το pc σου hifi για μουσική, ταινίες τα πάντα. Με γειές. Ήμουν σίγουρος ότι θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος. Τα βρηκα στα 200 ευρώ τo S530D και τα πήρα! ..Για 2.1 για υπολογιστή δεν νομίζω να υπάρχει κατι καλύτερο... Πολύ καλή κατασκευή και ήχος μακραν! Watt πραγματικά, sub τέρας, ρυθμίσεις εύκολες...Ενσυρματό χειρηστήριο για το γραφείο και ασύρματο control για γενικότερη χρήση. Μέχρι και optical καλώδιο είχαν στην συσκευασία (συνδέει πχ PS3). Για εμενα αξίζει 100% την τιμή του, παρόλο που ξεφεύγει λίγο, όμως με αυτό κάνεις το pc σου hifi για μουσική, ταινίες τα πάντα. Με γειές. Ήμουν σίγουρος ότι θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα