bobiras13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας, θέλω κάποιο άτομο για να μου γράψει περίπου 50-60 κείμενα 600-1000 λέξεων το καθένα αλλά δεν ξέρω πόσα χρήματα να δώσω. Έχω βρεί μια φίλη που είναι καλή στο γραπτό λόγο, έχει κάνει κάτι ανάλογο πριν 4-5 χρόνια αλλά σε πολύ μικρότερη έκταση. Η δουλειά της θα είναι να πάρει 50-60 κείμενα που ήδη υπάρχουν και να γράψει τα ίδια με άλλα λόγια, επειδή θέλω να τις δώσω κίνητρο να γράψει όσο περισσότερες λέξεις γίνεται, λέω να την πληρώσω με τη λέξη, 1 cents η λέξη πιστεύεται είναι πολύ ή λίγο?? (με 1 cents η λέξη μια σελίδα με Times New Roman και 12 γραμματοσειρά κοστίζει περίπου 5,70 , έχει δηλαδή περίπου 570 λέξεις) Ευχαριστώ περιμένω την άποψή σας!
cyclo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας, θέλω κάποιο άτομο για να μου γράψει περίπου 50-60 κείμενα 600-1000 λέξεων το καθένα αλλά δεν ξέρω πόσα χρήματα να δώσω. Έχω βρεί μια φίλη που είναι καλή στο γραπτό λόγο, έχει κάνει κάτι ανάλογο πριν 4-5 χρόνια αλλά σε πολύ μικρότερη έκταση. Η δουλειά της θα είναι να πάρει 50-60 κείμενα που ήδη υπάρχουν και να γράψει τα ίδια με άλλα λόγια, επειδή θέλω να τις δώσω κίνητρο να γράψει όσο περισσότερες λέξεις γίνεται, λέω να την πληρώσω με τη λέξη, 1 cents η λέξη πιστεύεται είναι πολύ ή λίγο?? (με 1 cents η λέξη μια σελίδα με Times New Roman και 12 γραμματοσειρά κοστίζει περίπου 5,70 , έχει δηλαδή περίπου 570 λέξεις) Ευχαριστώ περιμένω την άποψή σας! θα πρέπει να μας πεις αν υπάρχουν τα κείμενα η όχι. αν δηλαδή πρόκειται για απλή μηχανογράφηση ή αν θες απο εκείνη να τα συντάξει η ίδια. στην πρώτη περίπτωση μου φαίνεται πάρα πολλά (τα 0.01€) ενώ στην δεύτερη θεωρώ ότι είναι καλό το ποσό. Σκέψου ως τόσο ότι η πρωταγωνίστρια στο sex & the city πληρώνεται 2.3$ για κάθε λέξη που γράφει:Ρ
bobiras13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 θα πρέπει να μας πεις αν υπάρχουν τα κείμενα η όχι. αν δηλαδή πρόκειται για απλή μηχανογράφηση ή αν θες απο εκείνη να τα συντάξει η ίδια. στην πρώτη περίπτωση μου φαίνεται πάρα πολλά (τα 0.01€) ενώ στην δεύτερη θεωρώ ότι είναι καλό το ποσό. Σκέψου ως τόσο ότι η πρωταγωνίστρια στο sex & the city πληρώνεται 2.3$ για κάθε λέξη που γράφει:Ρ Τα κείμενα υπάρχουν ήδη, αυτή το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να αλλάξει το πως είναι γραμμένα, δηλαδή να γράψει τα ίδια με άλλα λόγια για να είναι το περιεχόμενο μοναδικό! Τι λες?
cyclo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Τα κείμενα υπάρχουν ήδη, αυτή το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να αλλάξει το πως είναι γραμμένα, δηλαδή να γράψει τα ίδια με άλλα λόγια για να είναι το περιεχόμενο μοναδικό! Τι λες? εε, άρα μιλάμε για περίπου 5πλάσιο χρόνο^^ τι να σου πω. βάλτης 0.01, και κάνε και μια στρογγυλοποίηση προς τα πάνω στο τελικό ποσό^^
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 να λειπουν τα σχολια και τα off topic.Ο ανθρωπος ζητησε κατι.απο εκει και περα για ποιο λογο το θελει ειναι δικια του επιλογη.να μην βγαζουμε συμπερασματα Plz.
oneofthem Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Τα κείμενα υπάρχουν ήδη, αυτή το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να αλλάξει το πως είναι γραμμένα, δηλαδή να γράψει τα ίδια με άλλα λόγια για να είναι το περιεχόμενο μοναδικό! Τι λες? όταν λέμε κείμενα αναφερόμαστε στα τελικά κείμενα, δλδ στο προϊόν που χρειάζεσαιοπότε τα κείμενα δεν υπάρχουν, αυτό που υπάρχει λέγεται καλύτερα υλικό 'τα κείμενα υπάρχουν' παραπέμπει στο 'ψάχνω δακτυλογράφο', δλδ να διαβάζει και να γράφει χωρίς σκέψη απλά το λέω για να μην μπερδεύεσαι και εσύ και οι υπόλοιποι εφόσον θα γράψει τα κείμενα, δλδ δεν θα τα δακτυλογραφήσει μόνο, είναι σχετικό το θέμα από ότι γράφεις μάλλον μιλάμε για αναπαραγωγή άρθρων καλώς ή κακώς, πράγμα που ακούγεται σαν κάτι εύκολο και λίγο ανώτερο από την απλή δακτυλογράφηση και κατώτερο από την αρθρογραφία αλλά δεν ξέρουμε πόσο εύκολο θα είναι για αυτόν που θα το κάνει, πράγμα που εξαρτάται από τη φύση του υλικού και την ευχέρεια του ατόμου οπότε έχοντας στο μυαλό σου τις τιμές που αναφέρθηκαν πας και το συζητάς με τον υποψήφιο, του δείχνεις τα κείμενα και διαβάζετε 2 φράσεις πχ για να δείτε πόσο εύκολο του είναι και πόση εργασία χρειάζεται έτσι θα δεις χοντρικά πόσο βγαίνει και το συνολικό πόσο για όλα τα κείμενα από εκεί και πέρα δεν θα είναι δύσκολο να εκτιμήσεις μόνος σου ποιο επίπεδο κόστους είναι δίκαιο αν χρειάζεται να δουλέψει ένα μήνα full και τον παίρνεις και κάθε μέρα τηλέφωνο για διορθώσεις και σε εξηπηρετεί τότε πας πιο ψηλά τι να κάνουμε αν είναι να ξεμπερδεύει εύκολα σε μερικές ημέρες χωρίς υπερωρίες αλλά ταυτόχρονα βλέπεις πως σε καλύπτει και το αποτέλεσμα που βγήκε αβασάνιστα, τότε πας χαμηλότερα και στην τιμή δεν είναι τόσο θέμα 'τιμών', τη λογική σου χρησιμοποίησε
Navu Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Αν αναλογιστεί κάποιος ότι για μετάφραση (από πτυχιούχο μεταφραστή) από ξένη γλώσσα προς τα ελληνικά, οι τιμές κυμαίνονται στα 0,06/λέξη (φυσικά ΔΕΝ προσμετρούνται όλες οι λέξεις του κειμένου!), νομίζω ότι 0,01λεπτό/λέξη για επιμέλεια/αναμόρφωση/αναδόμηση κειμένου είναι αρκετά καλά. Αυτές οι τρεις έννοιες είναι διαφορετικά πράγματα και χρεώνονται διαφορετικά, όμως αν ΔΕ χρειαστεί να ξαναγράψει τα πάντα από την αρχή, θεωρώ ότι το 0,01 είναι fair price και για τους δύο συμβαλλόμενους.
StavrosD Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Υποψιάζομαι ότι πρόκειται για τροποποίηση εργασίας. Μπορεί να χρεώσει όσο θέλει ο συντάκτης γιατί περί αυτού πρόκειται. Άλλο η δακτυλογράφηση κειμένου και άλλο η σύνταξη. Το δεύτερο απαιτεί και ειδικές γνώσεις για να διατηρηθεί το νόημα του κειμένου και να μην υπάρχουν ασάφειες.
bobiras13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Υποψιάζομαι ότι πρόκειται για τροποποίηση εργασίας. Μπορεί να χρεώσει όσο θέλει ο συντάκτης γιατί περί αυτού πρόκειται. Άλλο η δακτυλογράφηση κειμένου και άλλο η σύνταξη. Το δεύτερο απαιτεί και ειδικές γνώσεις για να διατηρηθεί το νόημα του κειμένου και να μην υπάρχουν ασάφειες. Πρόκειται για κείμενα ιστοσελίδας! Παρακαλώ να κλείσει το θέμα, ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα