Xorxhs! Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 με την μητρικη που τα εχω και εγω, δεν μπορω να παιξω αρχεια με 96Khz...
abdulah Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 οπως είπαν και παραπάνω, αν η μητρική/ κάρτα ήχου έχει dolby digital live ή/και dts connect, θα εχουμε πολυκάναλο ήχο μέσω οπτικής ίνας στα παιχνίδια. Αν έχει σκέτο dolby digital ή/και dts (και τα διαφορα παρακλάδια τους ΕΚΤΟΣ απο τα δύο που προαναφέρθηκαν), θα έχουμε μόνο στερεοφωνικό.
Αστροβασίλης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Τελικα ποια καρτα ηχου συστηνετε για τα Ζ 5500; ASUS Xonar D2X ή καμια Creative Z; Τωρα εχω XFI platinum Fatality . Για χρηση λιγο απ ολα.
Nikos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρά είναι η κάρτα. απλά θύμισε μου... έχει το Dolby live μέσα ή όχι; Αν όχι, που νομίζω ότι όχι, αγόρασε το Dolby pack από την Creative για 4.7$ [link=http://software.store.creative.com/software/dolby-digital-live-and-dts-connect-pack/106-18034.aspx][/link] Νομίζω ότι είναι η φθηνότερη λύση( εκτός αν μπορείς να το βρείς από "αλλού").
Αστροβασίλης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Οχι δεν το εχει. Πρεπει καποιος απο καπου να το βρει.Ευχαριστω παντως. Χρηση λιγη απ ολα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Τελικα ποια καρτα ηχου συστηνετε για τα Ζ 5500; ASUS Xonar D2X ή καμια Creative Z; Τωρα εχω XFI platinum Fatality . Για χρηση λιγο απ ολα. παίζει να τα συνδέσεις με coaxial ή toslink?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 δεν έχει S/PDIF η X-Fi?
vizolover Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Τελικα ποια καρτα ηχου συστηνετε για τα Ζ 5500; ASUS Xonar D2X ή καμια Creative Z; Τωρα εχω XFI platinum Fatality . Για χρηση λιγο απ ολα. Η κάρτα που έχεις είναι πάρα πολύ καλή για οποιαδήποτε ηχεία υπολογιστή, δε νομίζω οτι θα επωφεληθείς τόσο αγοράζοντας μια καινούργια.
Αστροβασίλης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 δεν έχει S/PDIF η X-Fi? Εχει front panel και ξερεις ειναι καπως να ξεκιναει απο μπροστα η οπτικη. Το εβαλα μια μερα , περα απο τα προβληματα με τους οδηγους δεν ηταν και κατι πολυ πιο καλο.
vizolover Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Αμαρτία να έχεις x-fi συνδεδεμένη με optical, στη ουσία την έχεις και κάθεται αφού όλη τη δουλειά την κάνουν τα logitech.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 ούτε εγώ πιστεύω ότι αξίζει να αλλάξεις κάρτα, δεν πρόκειται να καταλάβεις διαφορά...
Αστροβασίλης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Κατι που θα πρεπει να προσεξει καποιος; Ξερετε ,τι συμβουλες δινουν; Πχ καλους drivers απο διαφορα sites; πχ του PAX http://www.hardwareheaven.com/pax-download-pci-x-fi-series/ ξερω για τα καλωδια των ηχειων, για τα καλωδια της XFI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα