Προς το περιεχόμενο

iPod Touch vs iPhone

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως στο iPod Touch 4 έχω βάλει το δημοφιλές app Viber και ανταλλάσσω δωρεάν μηνύματα αλλά και κάνω τσάμπα κλήσεις μέσω internet (σε άλλους χρήστες Viber).Να σημειώσω ότι το viber τρέχει τόσο σε iOS όσο και σε Android.

όταν είσαι συνδεδεμένος σε wifi δίκτυο όμως... όχι στον δρόμο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή, όμως, απ' ότι φαίνεται θα μου μείνει το iPhone και δεν το εμπιστεύομαι ως τηλέφωνο, μάλλον θα καταλήξω να το χρησιμοποιώ ως iPod Touch + GPS. Κάποιος μου ψιθύρισε ότι υπάρχουν καρτοκινητά με ίντερνετ, που δε χρεώνεσαι όσο δεν το χρησιμοποιείς.

Αν δεν μπορεις να το εμπιστευτεις σαν κινητο, τοτε θα πας σε λυση με καρτοιντερνετ.

Αλλα πρωτα απο ολα, εγω στη θεση σου θα προσπαθουσα ξανα να βγαλω ακρη με αυτο το iphone. Αφου τωρα λειτουργει, προσπαθησε να το χρησιμοποιησεις αρκετα να δεις αν βγαζει αλλο προβλημα και αν μπορεις να το εμπιστευτεις ως τηλεφωνο. Επισης βρες hands-free με ακουστικα/μικροφωνο για να δοκιμασεις αν δουλευει αυτο το μικροφωνο οταν σου χαλαει το μικροφωνο της συσκευης.

Αν λοιπον μπορεις να το εμπιστευετεις, τοτε καλο ειναι να βαλεις το μικροτερο πακετο ιντερνετ που υπαρχει στην γραμμη/παγιο σου.Δεν εχει σχεση που ειναι ειδικη προσφορα για εκπαιδευτικους, μην εισαι αρνητικος κ νομιζεις οτι δεν μπορεις να προσθεσεις πραγματα/πακετα ιντερνετ, παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα. Κατα 99% δεν θα υπαρχει προβλημα.

Ολες οι εταιριες εχουν νομιζω με 5€/100mb (πχ εδω το πακετο της cosmote) . Υπαρχει και με 10€/500mb(που αναλογικα ειναι πιο συμφερουσα επιλογη), αλλα νομιζω πως στην περιπτωση σου αρκουν τα 100mb. Δεν θα χαζευεις στο δρομο ολη την ωρα βαριες ιστοσελιδες ή youtube, αλλα την δουλεια σου θα την κανεις (gps,email, whatsapp, facebook/twitter,weather, καποια news κλπ).

Αν φοβασαι οτι θα καταναλωσεις παραπανω και θα χρεωθεις, εχει μετρητη το iphone(στα settings) που μπορεις να τον ελεγχεις, αλλα το καλυτερο ειναι η υπηρεσια ελεγχου κοστους που προσφερει τοσο η vodafone οσο και η cosmote και σε ειδοποιει με sms στο 80% της χρησης του παγιο σου.

Παραλληλα , εχουν βγαλει και εφαρμογες στο app store(cosmote , vodafone) που βλεπεις ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ την ακριβη χρηση του παγιου σου αυτον τον μηνα και ποσα mb ή λεπτα ομιλιας ή sms εχεις καταναλωσει.

Ετσι μπορεις να εισαι σιγουρος πως δεν θα ξεφυγεις απο τα mb, εκτος και αν το θελεις εσυ.

Δες πχ εδω τι θα μπορεις να βλεπεις κατευθειαν απο την εφαρμογη του κινητου:

(απο appstore το scrrenshot)

http://a1.mzstatic.com/us/r1000/060/Purple/ea/90/96/mzl.kydejeqb.320x480-75.jpg

mzl.kydejeqb.320x480-75.jpg

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ haHa! Όπως πάντα, αναλυτικός και αφάνταστα εξυπηρετικός! Να' σαι καλά.

Δημοσ.

alexzzz : Σιγά τις δουλειές που υπάρχουν στη Ελλάδα ώστε να είναι critical η σύνδεση από το δρόμο.

Πιο πολύ τέτοιες καταστάσεις συμβαίνουν στην Ελλάδα για να πουλήσει κάποιος μούρη.

Για αυτό και χρεοκοπήσαμε.

Δημοσ.

alexzzz : Σιγά τις δουλειές που υπάρχουν στη Ελλάδα ώστε να είναι critical η σύνδεση από το δρόμο.

Πιο πολύ τέτοιες καταστάσεις συμβαίνουν στην Ελλάδα για να πουλήσει κάποιος μούρη.

Δεν θα το κρίνω εγώ αν είναι critical αλλά ο manuel και ο κάθε manuel που θα βρεθεί στο δίλημμα αυτό.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μην είσαι απόλυτος σε συτό!

Δημοσ.

Για τη δική μου δουλειά (συνήθως) δεν είναι critical να δω ένα email μου ή να μιλήσω με κάποιον στο τηλέφωνο από το δρόμο.

Έχει τύχει όμως να είναι critical να βρω εφημερεύον φαρμακείο κοντά μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...