shooterg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας Πριν Εφτιαξα ενα ραδιο στο ιντερνετ με paid shoutcast hosting με auto dj κτλπα Αν θελετε μπειτε να ακουσετε: www.hiphopfm.tk επισης οπιος ξερει απο html coding και θελει να βοηθησει να μου πει θα τον κανω και διαχειριστη Και οποιος θελει να διαφημιστει στο site να μου πει και οποιος ξερει να κανει σποτακια και γενικα οποιος θελει να με βοηθησει να με πει
shooterg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 θα βαλω μπορει κανεις να με βοηθησει?
shooterg Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 μονο hip hop παιζει? ναι..και λιγο rnb
driftingcris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ποιο ειανι αυτο που παιζει τωρα?(12:14)
newtech Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Αδερφε αν θελεις βαλε κ ενα chatbox ώστε να σου ζητανε η να ρωτανε τραγουδακια.
shooterg Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 εχω shoutbox αν πατησεις εκει που λεει chat room
elenmpar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς να κάνεις ραδιο χωρίς να έχεις πληρώσει κάπου?
shooterg Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ναι αλλα δεν θα εχεις auto dj κ θα εχει διαφημησεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα