gargoyle1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα και καλη χρονια αντιμετωπιζω το εξης περιεργο προβλημα χθες το βραδυ συνδεσα μια παλια οθονη στο pc με μεγιστη αναλυση 1024χ768 η καρτα γραφικων ειχε ρυθμισμενη αναλυση 1280χ1024 και οπως ειναι λογικο η οθονη μου εβγαλε out of range συνδεσα λοιπον την κανονικη μου οθονη με την οποια παιζει αυτη την αναλυση μπηκα κανονικα στο μενου της καρτας γραφικων και αλλαξα την αναλυση σε 1024χ768 για να την σηκωνει η παλια οθονη.Μετα απο ενα restart που εκανα συμβαινει το εξης η οθονη αναβει βγαινει το logo των windows που δειχνει οτι φορτωνει το προγραμμα και μολις μπει(ακουω ηχο απο τα ηχεια)στην οθονη μου λεει no signal και δεν εχω εικονα.Δεν υπαρχει θεμα καλωδιου η οθονης(δοκιμασμενα σε αλλο pc δουλευουν μια χαρα)εβγαλα καθαρισα και ξαναεβαλα καρτα γραφικων το ιδιο και με μνημες δοκιμασα και με λιγοτερες εκανα clear cmos μπαινω σε bios αλλα η μητρικη δεν εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων και απο το bios δεν βρηκα καποια σχετικη ρυθμιση η καρτα παιρνει ρευμα κανονικα δουλευουν ανεμιστηρακια κλπ δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη εωχαριστω.
left13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Σίγουρα υπάρχει πιο εύκολη λύση απο αυτήν που θα σου πώ. Μπές με την κανονική οθόνη και κάνε unistall τα drivers της κάρτας σου. Bάλε την άλλη και πέρνα πάλι τα drivers. Αλλιώς δοκίμασε στις ρυθμίσεις monitor απτα windows να πειράξεις τπτ. Τι windows έχεις?
gargoyle1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 τωρα πλεον δεν μπαινει ουτε με την αλλη οθονη αν την συνδεσω no signal και εκει οσο για windows xp.
gargoyle1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 οχι τωρα πια οποια οθονη και να συνδεσω μου κανει το ιδιο logo windows no signal δεν εχω εικονα για να κανω τιποτα οσο για τις ρυθμισεις του μονιτορ εμφανιζονται μεχρι να βγει το no signal μετα τελος δεν προλαβαινω να κανω τιποτα. αν εβαζα την καρτα γραφικων σε καποιο αλλο pc θα βοηθουσε σε τιποτα οσο αναφορα τους drivers δε νομιζω
gargoyle1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 φιλε να εισαι καλα χιλια ευχαριστω ουτε που το ειχα σκεφτει μπηκα εκανα μια επαναφορα το συστημα και καθαρισα καλη χρονια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα