glyfadas7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Καλή χρονιά σε όλους....εχω τον WD TV HD Media Player εδώ και 2 χρόνια και ξαφνικά χθες ενώ έβλεπα τα περιεχόμενα του σκληρού δίσκου που είχα συνδέσει, όταν πηγαινα να φορτώσω ενα οποιοδήποτε κλιπακι ή movie,η οθόνη παρέμενε μαύρη...Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα....ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!
AnatoliGR Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 κ εμενα καποια στιγμη δεν επαιζε καποια αρχεια.του εκανα firmware update κ εφτιαξε.για δοκιμασε το.
glyfadas7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 εμένα μου τα έπαιζε όλα μεχρι χθες....δοκιμασα να τρέξω movie που είχα δει και δεν την έπαιζε!!!
panosvlass Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μου το εχει κανει και εμενα. Με ενα reset απο το μικρο κουμπακι που έχει απο πισω εστρωσε
glyfadas7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 αν κανω reset θελει ξανα update το firmware? ευχαριστώ για την βοήθεια.....δουλεψε το reset!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα