Προς το περιεχόμενο

OEM SuperPad Flytouch III ??????????????????/

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις απέκτησα το OEM SuperPad Flytouch III ή έστω έτσι πιστεύω.Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που μου έδωσε ο πωλητής (το πήρα μεταχειρισμένο) είναι τα εξής:1Ghz Cpu 512mb Ram 10,1 Inch Capacitive LED touchscreen.Όλα ήταν σωστά μόνο που ούτε LED οθόνη είχε ούτε 1Ghz επεξεργαστή είχε(με βάση κάποια προγράμματα που δοκίμασα από το Android Μarket.Μερικά μου έλεγαν ότι πράγματι είχε 1Ghz άλλα όμως μου έδειχναν 800Mhz.Τώρα ποιο είναι σωστό δεν ξέρω.Και τέλος το ποιο βασικό.Η μπαταρία αντέχει υπερβολικά λίγο και ο φορτιστής δεν μου φαίνεται τόσο Normal.Αργή υπερβολικά στην φόρτιση άσε που τελευταία φτάνει μέχρι 97%.Άντε να βγάλουμε άκρη.Please βοηθήστε και sorry που έγραψα ένα τόσο μικρό κείμενο!!!!!!!!!!!!!Ευχαριστώώώώώώώώ

• Moderators
Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Kινητή και Σταθερή Τηλεφωνία. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μόλις απέκτησα το OEM SuperPad Flytouch III ή έστω έτσι πιστεύω.Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που μου έδωσε ο πωλητής (το πήρα μεταχειρισμένο) είναι τα εξής:1Ghz Cpu 512mb Ram 10,1 Inch Capacitive LED touchscreen.Όλα ήταν σωστά μόνο που ούτε LED οθόνη είχε ούτε 1Ghz επεξεργαστή είχε(με βάση κάποια προγράμματα που δοκίμασα από το Android Μarket.Μερικά μου έλεγαν ότι πράγματι είχε 1Ghz άλλα όμως μου έδειχναν 800Mhz.Τώρα ποιο είναι σωστό δεν ξέρω.Και τέλος το ποιο βασικό.Η μπαταρία αντέχει υπερβολικά λίγο και ο φορτιστής δεν μου φαίνεται τόσο Normal.Αργή υπερβολικά στην φόρτιση άσε που τελευταία φτάνει μέχρι 97%.Άντε να βγάλουμε άκρη.Please βοηθήστε και sorry που έγραψα ένα τόσο μικρό κείμενο!!!!!!!!!!!!!Ευχαριστώώώώώώώώ

Και ο θέιος μου αγόρασε από το ebay.com ένα MID 7 που στα χαρακτηριστικά έλεγε 1GHz CPU και Android 2.3.3 και του ήρθε ένα με 800MHz CPU και Android 2.2. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις με τον πωλητή και να ζητήσεις refund λίγα χρήματα, όπως κάναμε εμείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...