Dare-Devil Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εχει θερμοκρασίες σε full load επιπέδου stock cooler. Εχω δοκιμάσει να αλλάξω πάστα, ακόμα και επεξεργαστή στα stock έχω γυρίσει, έχω χαμηλώσει vcore και σε 2600K stock χτύπαει κάτι 70-75άρα σε δέκα λεπτά intel burn test. Μη πω για prime που φτάναμε και παραπάνω Στα 72.6 κελσίου έπρεπε να έκλεινε το pc . Είναι η max Tcase
7nisiotis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Στα 72.6 κελσίου έπρεπε να έκλεινε το pc . Είναι η max Tcase Εχει φτάσει και 81 το καλοκαίρι με 2 λουπες inter burn test maximum ( που να βάλουμε και prime95 ), με την Η100 + Stock cpu. Γι αυτό το λέω παιδιά γίνεται να τους τη στείλω να τη τσεκάρουν;
Dare-Devil Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εχει φτάσει και 81 το καλοκαίρι με 2 λουπες inter burn test maximum ( που να βάλουμε και prime95 ), με την Η100 + Stock cpu. Γι αυτό το λέω παιδιά γίνεται να τους τη στείλω να τη τσεκάρουν; Εξήγησε τους το πρόβλημα αρχικά να δεις τι θα σου πουν ! Υπόψιν επειδή έχω το νίδιο επεξεργαστή με πολύ καλή αερόψυξη HUPER 212 PLUS coolermaster δεν ξεπερνάω τους 60 βαθμούς σε stress test αλλά ούτε ο ανεμιστήρας της cpu δουλεύει στα μέγιστα του . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα