Fiber Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 hello ! γνωρίζει κανείς πώς γίνεται η συνδεσμολογια πριζων ( παλιου και νεου τυπου ). αν υπάρχουν και φωτό ακόμα καλύτερα !!
dewn735 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Για τι πρίζες μιλάς ωρέ άνθρωπε; Τροφοδοσίας, τηλεφώνου, ethernet;
Fiber Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Για τι πρίζες μιλάς ωρέ άνθρωπε; Τροφοδοσίας, τηλεφώνου, ethernet; τηλεφωνου !!!
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 εχω φωτο απο χωνευτη πριζα οπως και αυτοκολλητη εξωτερικου τυπου.αυτοι οι δυο τυποι υπαρχουν.απο τις παλιες με τις 2 τρυπες δεν εχω αλλα ολο και κατι μπορει να βρεθει.βεβαια δεν υπαρχει κατι παραξενο στον τροπο συνδεσης οτι πριζα και να εχεις βαζεις τα καλωδια του τηλεφωνου στα 2 μεσαια παντα που λειτουργει το τηλεφωνο και το ιντερνετ. αν ειναι πχ Legrand γυμνωνεις λιγο το καλωδιο το βαζεις στην υποδοχη και μετα γυρνας για να το μαγκωσει. σε ολες τις αλλες ειτε εξωτερικου τυπου ειτε χωνευτες ειναι με βιδα που πιανεις το καλωδιο αφου το γυμνωσεις γυρω γυρω απο την βιδα. αν ειναι διπλη πριζα απλα κανεις γεφυρα απο τα 2 μεσαια της μιας πριζας στα 2 μεσαια της αλλη πριζας.στα εξωτερικα πριζακια η γεφυρα καποιες φορες υπαρχει ηδη. οι αυτοκολλητες κολλανε με ταινια διπλης οψεως η με βιδα μεσα σε ουπα ενω οι χωνευτες αφου τις κουμπωσεις στον τοιχο απλα σφιγεις τις βιδες και ανοιγουν δυο δαγκανες σιγα σιγα που μαγκωνουν την πριζα στον τοιχο. αν θες και φωτο μου λες και σηκωνω μερικες.
Fiber Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 εχω φωτο απο χωνευτη πριζα οπως και αυτοκολλητη εξωτερικου τυπου.αυτοι οι δυο τυποι υπαρχουν.απο τις παλιες με τις 2 τρυπες δεν εχω αλλα ολο και κατι μπορει να βρεθει.βεβαια δεν υπαρχει κατι παραξενο στον τροπο συνδεσης οτι πριζα και να εχεις βαζεις τα καλωδια του τηλεφωνου στα 2 μεσαια παντα που λειτουργει το τηλεφωνο και το ιντερνετ. αν ειναι πχ Legrand γυμνωνεις λιγο το καλωδιο το βαζεις στην υποδοχη και μετα γυρνας για να το μαγκωσει. σε ολες τις αλλες ειτε εξωτερικου τυπου ειτε χωνευτες ειναι με βιδα που πιανεις το καλωδιο αφου το γυμνωσεις γυρω γυρω απο την βιδα. αν ειναι διπλη πριζα απλα κανεις γεφυρα απο τα 2 μεσαια της μιας πριζας στα 2 μεσαια της αλλη πριζας.στα εξωτερικα πριζακια η γεφυρα καποιες φορες υπαρχει ηδη. οι αυτοκολλητες κολλανε με ταινια διπλης οψεως η με βιδα μεσα σε ουπα ενω οι χωνευτες αφου τις κουμπωσεις στον τοιχο απλα σφιγεις τις βιδες και ανοιγουν δυο δαγκανες σιγα σιγα που μαγκωνουν την πριζα στον τοιχο. αν θες και φωτο μου λες και σηκωνω μερικες. thankssssss !!!!!!!!
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 οτι χρειαστεις μου λες η αμα θελησεις φωτο να βγαλω μερικες αλλα δεν εχει κατι δυσκολο.ολα τα πριζακια εχουν την ιδια λογικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα