haris013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 καλησπεραα!λοιπον εχω ενα λαπτοπ καποια χρονια τωρα και επειδη εχει καποια εμφανη σημαδια χρησης εξωτερικα λεω να το ντυσω με carbon vinyl? απλα δεν ξερω:1.που θα το βρω σχετικα φθηνα και τι διαστασεις θα χρειαστω 2.πως το εφαρμοζω σωστα ωστε να μην κανει φουσκαλες-χαλασει να πω οτι το λαπτοπ ειναι 15,4" και θα ντυσω την πισω μερια και το ασπρο πλαισιο εσωτερικα οπως δειχνω ατην εικονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 για να βρεις βινυλιο ψαξε ebay (carbon wrap vinyl) η πανε σε μαγαζι που να εχει αξεσουαρ αυτοκινητων καγκουριες κ τετοια. για να μπει σωστα κ ωραια το αυτοκολητο πρεπει να βγαλεις τα κοματια που θες να ντυσεις να περασεις προσεχτικα το αυτοκολητο κ με πιστολακι μαλιων (η θερμοπιστολο) να το ζεσταινεις (το αυτοκοητο) για να παιρνει καμπυλες κ να κατσει ωραι κ χωρις φουσκαλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 για να βρεις βινυλιο ψαξε ebay (carbon wrap vinyl) η πανε σε μαγαζι που να εχει αξεσουαρ αυτοκινητων καγκουριες κ τετοια. για να μπει σωστα κ ωραια το αυτοκολητο πρεπει να βγαλεις τα κοματια που θες να ντυσεις να περασεις προσεχτικα το αυτοκολητο κ με πιστολακι μαλιων (η θερμοπιστολο) να το ζεσταινεις (το αυτοκοητο) για να παιρνει καμπυλες κ να κατσει ωραι κ χωρις φουσκαλες ωχ δεν εχω μπιστολι θερμου αερα.. με πιστολακι σιγουρα γινεται δουλεια?τελως τι διαστασεις θα χρειαστει να παρω?φαντοζομαι κατι παραπανω για καβατζα αν κατι δεν παει καλα ε? edit:1000X500 mm ειναι καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ε ναι λογικα ειναι υπεραρκετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rikos89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 εγω ειχα carbon αυτοκολιτα στο ταμπλο του αυτοκινιτου μου και στο ps3 εινε πολυ ευκολο και με πιστολακι μαλιων και επισεις με ενα 5 ευρω θα εισε κομπλε απο ebay για την διασταση που θες το ps3 μου http://youtu.be/l2Mbzkvogts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 το πιστολακι μαλλιων πως ακριβως-για ποιο λογο το χρησιμοποιεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rikos89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 το πιστολακι θα το χριαστης μονο για το γυρο γυρο εκι που εχει γωνιες γιατη οσο το ζεστενεις τοσο πιο ελαστικο γινετε... αν με καταλαβενεις φιλος επιδι ειμε απο το κινιτο μεσα δεν μπορω να σου στηλω λινκ αλλα πιγενε youtube και πατα laptop wrap και θα παρεις μια ιδεα το αποτελεσμα μετραει πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Απο ebay Πάρε απο αυτόν http://www.ebay.co.uk/itm/120763056447?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_7455wt_1163 Εχει και λίγο πιο ακριβό που είναι το bubble free Αλλά και με αυτό μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου Οπως είπαν πιο πάνω θα το ζεστάνεις μόνο στις καμπύλες και θα το τραβήξεις για να εφαρμόσει. Αντί μπιστολάκι εγώ περνάω μία έναν αναπτήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Απο ebay Πάρε απο αυτόν http://www.ebay.co.uk/itm/120763056447?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_7455wt_1163 Εχει και λίγο πιο ακριβό που είναι το bubble free Αλλά και με αυτό μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου Οπως είπαν πιο πάνω θα το ζεστάνεις μόνο στις καμπύλες και θα το τραβήξεις για να εφαρμόσει. Αντί μπιστολάκι εγώ περνάω μία έναν αναπτήρα. ευχαριστω! ειχα βρει και αυτον http://www.ebay.co.uk/itm/3D-Carbon-Fibre-Vinyl-Sheet-Wrap-Sticker-Film-Bubble-Free-0-20mm-/320808563805?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item76c1387c2a αλλα θα παω σε αυτον που προτεινεις εφοσον ειναι δοκιμασμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα