Προς το περιεχόμενο

boot device priority

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια . Εχω δυο σκληρους δισκους οπου στον ενα εχω εγκαταστημενα τα win αλλα μολις παω στο Bios για να βαλω να μπυταρει απο εκει δεν μου τον εμφανιζει. Παρολ αυτα μπορω να μπο στο λειτουργικο διοτι μολις ανοιγω το pc παταω f8 και τον επιλεγω απο εκεί . Τι μπορώ να κάνω για να μου τον εμφανιζει και στο bios και να μην κανω ολη αυτην την διαδικασια ?

Υ.Γ τον εμφανιζει και στο bios αλλα οχι εκει που εχει τις επιλογες για να επιλεξω απο που θα κανει boot

Δημοσ.

Υ.Γ τον εμφανιζει και στο bios αλλα οχι εκει που εχει τις επιλογες για να επιλεξω απο που θα κανει boot

Αν εδώ σου εμφανίζει μόνο την επιλογή hdd/σκληρός δίσκος,τότε σε άλλο μενού έχει να επιλέξεις την σειρά προτεραιότητας των δίσκων,και στην δική μου έτσι είναι.

Δημοσ.

ναι αλλα στο αλλο μενου που επιλεγω την σειρα προτεραιοτητας μου εμφανιζει μονο τον ενα σκληρο ( οπου εκει δεν εχω τα win ) πως θα γίνει να εμφανιστει και ο αλλος σκληρος ?

Δημοσ.

Ναι αυτό λέω,σε κάποιο άλλο μενού θα έχει να διαλέξεις προτεραιότητα μόνο για τους σκληρούς οπότε αν εκεί διαλέξεις αυτών με το λειτουργικό,τότε και μόνο,εκεί που λες εσύ θα εμφανιστεί στην λίστα.

Δημοσ.

εχει διαφορα αν αυτον με το λειτουργικο τον βαλο σαν 1st drive ? η να τον αφησω οπως ειναι ?

ευχαριστω πολυ φιλε μου το ελυσα το προβλημα μου !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...