Προς το περιεχόμενο

crazysundays 8/01/12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδες τα ακουστικα αξιζουν ή οχι;

Αν λες αυτά τα Nilox με 6.90, έχουν μεγάλο καλώδιο, ο ήχος ικανοποιητικότατος και είναι συμφέρουσα αγορά.

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα συνεχιζω σε αυτο....Σημερα παρελαβα το δεκτη Link...σχετικα καλες οι πρωτες εντυπωσεις για τα 32ευρο που εδωσα...ομως εχω ενα προβλημα...ορισμενες ταινιες εχουν ηχο και αλλες οχι...το ιδιο συμβαινει και με τους υποτιττλους...σε καποιες παιζουν κανονικα και σε καποιες αλλες οχι...τι μπορει να φταιει;

Σχετικα με τα ψηφιακα καναλια δεν εχω αποψη για τον δεκτη αφου δεν εκπεμπουν ακομα ψηφιακα καναλια στην Πατρα οπου βρισκομαι...

Δημοσ.

Οι ταινίες που δεν έχουν ήχο είναι κωδικοποιημένες με DTS το οποίο παίζουν ελάχιστοι δέκτες. Στις επόμενες ψάξε να έχουν ήχο AC3 ή Dolby digital.

Δημοσ.

Από το κατάστημα δεν θα πας να το παραλάβεις όταν έρθει; Πάρε και τον λαπτοπ αγκαλιά και πες τους. ;-)

Νομίζω ότι μπορείς να επιστρέψεις και να σου επιστρέψουν αν το προϊόν είναι στην συσκευασία του ΚΛΕΙΣΤΟ. Δηλαδή σαν να λέμε το πήρες αλλά βρήκες άλλη προσφορά και το μετάνιωσες. Έτσι θυμάμαι, μην σε παίρνω και στο λαιμό μου.

Τελικά τον πήρα το φορτιστή, πολύ καλός, ταιριάζει στο laptop μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...