Προς το περιεχόμενο

crazysundays 8/01/12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν θες αντι για απλα 2,0 ηχεια να εχεις απλά 2.1 ηχεια ειναι μια χαρα .... 6W RMS δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο αλλα νταξει για 15 ευρω αν θες να κανεις το κεφι σου καλα ειναι μωρε.

Δημοσ.

Εμένα που είναι ΗP και είδα ότι υποστηρίζει την συγκεκριμένη μάρκα κούμπωνε μία χαρά. Κοίταξε καταρχάς αν υποστηρίζεται η μάρκα του υπολογιστή σου και μετά έλεγξε και το μοντέλο. (αν και οι περισσότερες εταιρίες δεν αλλάζουν συχνά το καρφί φόρτισης ανά των μοντέλων τους)

Εγώ έχω ένα packard bell easynote και δεν ξέρω αν υπάρχει συμβατότητα πώς το κοιτάω?

Πάντως στον υπάρχον LITEON φορτιστή μου λέει:

Model:PA-1650-01

INPUT:100-240V 1.6A 50-60Hz

OUPUT:19V 3.42A LPS 65W

Επειδή είναι 65W και όχι 70 υπάρχει πρόβλημα?

Δημοσ.

Βύσμα F. 5.5x2.5 για HP / COMPAQ ( 19V 3.16A ) ACER ( 19V 3.42A ) DELTA ( 19V 3.42/4.47/4.74A ) FUJITSU ( 19V4.22A ) DELL ( 20V 3.25A ) GATEWAY ( 3.16/3.68/4.74A 19V ) Liteon ( 19V3.95/4.74A )

Αυτό το βύσμα κάνει για πολλά 19βολτα λάπτοπ και στο τέλος αναφέρει και έναν Liteon φορτιστή, άρα έχουμε πιθανή συμβατότητα

Βύσμα B. 5.5x2.5 για TOSHIBA ( 19V3.16/3.42A ) NEC / Liteon ( 19V3.16A )

Και μετά είναι κι αυτό που ενώ μπορεί εκεί που αναφέρει για Liteon 3.16A λογικά θα βγάζει και 3.42Α όπως αναγράφει στον toshiba άρα έχουμε ακόμα πιο πιθανή συμβατότητα.

Το γεγονός ότι είναι 70watt δεν είναι πρόβλημα καθώς είναι η μέγιστη ισχύς που μπορεί να φτάσει.

Δες λίγο και με το μάτι αν σου κάνει το βύσμα και αν ναι, παράγγειλε τον.

post-176189-0-07762100-1326107056_thumb.jpg

Δημοσ.

Εγώ από τις πληροφορίες που μου έδωσες και από τις πληροφορίες που δίνει το e-shop κρίνω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να σου κάψει την μπαταρία... όσο το αν θα κουμπώσει, γιατί αν δεν κουμπώσει καλά έχει περισσότερες πιθανότητες να την κάψει με τα σύνδεση αποσύνδεση. Γι αυτό ανέφερα άλλωστε δες και με το μάτι αν μοιάζει με το υπάρχον καρφάκι του φορτιστή σου.

Αυτός ο φορτιστής φτιάχτηκε για να λειτουργεί και να αντικαταστήσει αρκετούς διαφορετικούς άλλους φορτιστές. Είμαι τις απόψεις και έτσι σκέφτηκα (καλώς ή κακώς) όταν τον αγόρασα κι εγώ ότι άμα κουμπώνει σημαίνει ότι το υποστηρίζει ... σκεπτόμενος λογικά ότι αφού κουμπώνει θα μεταδίδει ίδια αμπέρ και ίδια βατ... άλλωστε τα βολτ τα ρυθμίζεις από τον φορτιστή εξολοκλήρου.

Ελπίζω να μην μπέρδεψα ;-))

Δημοσ.

Για 7 ευρώ που κάνουν καλά είναι. Αν δεν είσαι πολύ απαιτητικός θα σου είναι κουτί. Και στο αυτί πρέπει να εφαρμόζουν , αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο θα σε βαραίνουν, αν και ανέφερε κάποιος σε σχόλια του προϊόντος ότι είναι ελαφριά, παρόλο που δεν ξέρω κατά πόσο είναι ειλικρινή σαν σχόλια. Εγώ αν δεν είχα ακουστικά και χρειαζόμουν για συνομιλίες online και λίγη μουσική αργά το βράδυ θα τα έπαιρνα. Ελπίζω να βοήθησα.

• Moderators
Δημοσ.

... αν και ανέφερε κάποιος σε σχόλια του προϊόντος ότι είναι ελαφριά, παρόλο που δεν ξέρω κατά πόσο είναι ειλικρινή σαν σχόλια....

Ακριβως! Σε eshop και getitnow οσες λιγες φορες δοκιμασα να γραψω το σχολιο μου για προιον αναφερομενος σε μειονεκτημα του ΔΕΝ δημοσιευτηκε! Οποτε καταλαβαινετε ποσο αξιοπιστα ειναι τα σχολια στα Ελληνικα μαγαζακια (σε αυτα τα δυο τουλαχιστον που δοκιμασα και για μενα ειναι αποδεδειγμενη η αναξιοπιστια τους) 

Δημοσ.
Ενω ο C-60 σκιζει... :rolleyes:

λεμε τωρα. στα χαρτια υποτιθεται λογω in & out of order. αλλα ολα με τους C δε πηγαν καλα και τα σκοτωναν στα $200 αμερικη εδω και μηνες. (ουτε καν ειδα αν ειναι αγγλικο. αν ειναι και το φερνουν αυτοι, θα κανει 2-3 βδομαδες να ερθει οπως το touchpad...)

Δημοσ.

Εγώ από τις πληροφορίες που μου έδωσες και από τις πληροφορίες που δίνει το e-shop κρίνω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να σου κάψει την μπαταρία... όσο το αν θα κουμπώσει, γιατί αν δεν κουμπώσει καλά έχει περισσότερες πιθανότητες να την κάψει με τα σύνδεση αποσύνδεση. Γι αυτό ανέφερα άλλωστε δες και με το μάτι αν μοιάζει με το υπάρχον καρφάκι του φορτιστή σου.

Αυτός ο φορτιστής φτιάχτηκε για να λειτουργεί και να αντικαταστήσει αρκετούς διαφορετικούς άλλους φορτιστές. Είμαι τις απόψεις και έτσι σκέφτηκα (καλώς ή κακώς) όταν τον αγόρασα κι εγώ ότι άμα κουμπώνει σημαίνει ότι το υποστηρίζει ... σκεπτόμενος λογικά ότι αφού κουμπώνει θα μεταδίδει ίδια αμπέρ και ίδια βατ... άλλωστε τα βολτ τα ρυθμίζεις από τον φορτιστή εξολοκλήρου.

Ελπίζω να μην μπέρδεψα ;-))

Εντάξει το πήρα. Όταν το παραλάβω θα σου πω αν ταιριάζει, σε διαφορετική περίπτωση μπορώ να το επιστρέψω λες?

Δημοσ.

Από το κατάστημα δεν θα πας να το παραλάβεις όταν έρθει; Πάρε και τον λαπτοπ αγκαλιά και πες τους. ;-)

Νομίζω ότι μπορείς να επιστρέψεις και να σου επιστρέψουν αν το προϊόν είναι στην συσκευασία του ΚΛΕΙΣΤΟ. Δηλαδή σαν να λέμε το πήρες αλλά βρήκες άλλη προσφορά και το μετάνιωσες. Έτσι θυμάμαι, μην σε παίρνω και στο λαιμό μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...