proklos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml τιποτα σπουδαίο ηθελα να ρωτήσω όμως τους ειδήμονες αν αυτό το τροφοδοτικό είναι αξιόπιστο.
Salvation81 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Απεξω δεν μπορει να δει κανεις αν ειναι καλο ενα τροφοδοτικο αλλα μαρκα αγνωστη και 25ε......Μην περιμενεις πολλα.
skoulas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Εγω ψαχνομαι για ψηφιακο δεκτη...οχι τιποτα σπουδαιο να βλεπω τα ψηφιακα καναλια αντε και καμια HD ταινια...αν καποιος εχει αποψη για τον συγκεκριμενο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702523&sid=1 ας μου πει...Συγνωμη αν θεωρειται off-topic ρωτησα και στο σχετικο topic για ψηφιακους δεκτες αλλα εδω σιγουρα θα το δουν πιο πολλα ατομα :devil: ...
mtzs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Για το συγκεκριμενο τροφοδοτικο το ειχανε βγαλει και παλια πριν κανα χρονο Ειχα ρωτησει και γω εδω μεσα και μου ειπαν τα χειροτερα γι αυτο
naruto14 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Άυτη η σφαίρα με τις αστραπές φαίνεται πολύ ωραία και σε πολύ προσιτή τιμή! Σκέφτομαι να τη τσίμπησω μαζί με την κάμερα!
spook Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πιστεύω ότι αξίζει ο ψηφιακός δέκτης. Έχει HDMI 1.3 και scart, παίζει HD, διαβάζει και .srt υπότιτλους, αρκετά διαφορετικούς τύπους ταινιών. Δεν είναι το κάτι απίθανο και καταπληκτικό, αλλά για 32 ευρώ πιστεύω παίρνεις αρκετά πράγματα. (σε σχέση πάντα με τις τιμές που κυμαίνονται οι υπόλοιποι αποκωδικοποιητές).
zizu10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Για τα τροφοδοτικά της συγκεκριμένης εταιρείας έχει ακουστεί ότι κάνανε "μπαμ", έχει τύχει δηλαδή σε μερικούς να σκάσουν... Οπότε εγω θα σου έλεγα να ψάξεις να βρεις ίσως κάτι κάλυτερο και να μην το ρισκάρεις γιατί μπορεί να την πατήσεις... Υ.Γ. Και μην αγχώνεσαι το e-shop τα βγάζει συνέχεια σε προσφορά αυτά τα τροφοδοτικά τα deer. Έχω βαρεθεί να τα βλέπω...
Technology fan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Εγώ είμαι περίεργος για τη τροφοδοσία λαπτοπ βέβαια δε ξέρω αν είναι συμβατό με το λάπτοπ μου αλλα πρίν το ψάξω είπα παραπάνω είπα να ρωτήσω...
spook Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Εγώ είμαι περίεργος για τη τροφοδοσία λαπτοπ βέβαια δε ξέρω αν είναι συμβατό με το λάπτοπ μου αλλα πρίν το ψάξω είπα παραπάνω είπα να ρωτήσω... Εμένα που είναι ΗP και είδα ότι υποστηρίζει την συγκεκριμένη μάρκα κούμπωνε μία χαρά. Κοίταξε καταρχάς αν υποστηρίζεται η μάρκα του υπολογιστή σου και μετά έλεγξε και το μοντέλο. (αν και οι περισσότερες εταιρίες δεν αλλάζουν συχνά το καρφί φόρτισης ανά των μοντέλων τους)
heloo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 To netbook ειναι καλη προσφορα,50 ευρω κατω σε σχεση με τον σκρουντζ και ο c-50 πολυ καλυτερος απο τον atom.
talos_2002 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ο δέκτης είναι καλός -ίσως ο καλύτερος της κατηγορίας του- και έχει από τις καλύτερες πολυμεσικές δυνατότητες, όπως όλοι όσοι έχουν Mstar επεξεργαστή. Μειονέκτημα η πιο αργή ταχύτητα στο zapping, που όμως έχει βελτιωθεί στον νέο επεξεργαστή της MStar που έχει ο συγκεκριμένος. Για θέματα δεκτών, ρίχνετε μια ματιά στο avclub.gr που ασχολούνται αρκετά με το θέμα.
skoulas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Εκανα παραγγελια για τον ψηφιακο δεκτη...ελπιζω μεχρι τον Φεβρουαριο που θα ξεκινησει το ψηφιακο σημα να τον εχω παραλαβει... :P
zizu10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Εκανα παραγγελια για τον ψηφιακο δεκτη...ελπιζω μεχρι τον Φεβρουαριο που θα ξεκινησει το ψηφιακο σημα να τον εχω παραλαβει... :P Και μετά δεν θα βλέπεις καλά το ALTER που του υποβάθμισε το σήμα η DIGEA... Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν ένα αντίτιμο
ipal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 To netbook ειναι καλη προσφορα' date='50 ευρω κατω σε σχεση με τον σκρουντζ και ο c-50 πολυ καλυτερος απο τον atom.[/quote'] Η AMD εβγαλε μετα τον C-60. οσι πηραν τον C-50 ηταν πολυ αργος στη πραξη.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ενω ο C-60 σκιζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα