koliosan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 καλημερα θα ειθελα να ρωτησο γνοριζει κανενασ καπιο προγραμα που να μιραζει τι ταχυτιτα του ιντερνετ? εχω 6 η/υ κ θελω να τουσ μιρασο τι ταχυτιτα
koslibpro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Για αυτο δεν ξερω αν υπαρχει και προγραμμα,ομως γινεται μεσα απο το router
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Θεωρώ ότι στο Δίκτυα & Ασφάλεια θα έχει καλύτερη τύχη το topic, όποτε και το μεταφέρω εκεί (από την κατηγορία Software)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Πρεπει να εχει τετοια επιλογη το ρουτερ σου για να το κανεις αυτο. Κατι σχετικο με bandwidth management δηλαδη. Αρα, καλο ειναι να μας πεις μοντελο ρουτερ για να σε βοηθησουμε.
SwAToNeR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ψάχνεις αν έχει QoS το router σου. Είναι η πιο γρήγορη, σωστή και απο τις πιο οικονομικές λύσεις.
rfc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Υπαρχει και το netlimiter pro, που εγκαθιστας σε καθε μηχανημα και ρυθμιζεις τη κυκλοφορια. Και αυτο παιζει καλα.
SwAToNeR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Netlimiter είναι η πιο οικονομική λύση όχι όμως η καλύτερη. Πχ έχουμε 6mbps γραμμή για 6 υπολογιστές. άρα θέλουμε 1mbps σε κάθε μηχάνημα όταν δουλεύον όλα μαζί. αν όμως είναι ανοιχτό μόνο το ένα μηχάνημα τότε θα παραμείνει με 1mbps το συγκεκριμένο μηχάνημα και όχι με 6.
koliosan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 καταρχασ καλισπερα ι μαλον καλιμερα σας ευχαριστο πολυ για τι πολυτιμι βοιθεια που μου προσφερετε ολο αυτο τον καιρο κ ασ ειμαι κ ανορθογραφοσ λιπων το router μου ειναι καιρεα οποτε κ δεν μπορι να εως προσβασι σε αυτο (δουλεβο με hot spot) ι γραμι που μου ερχετε ειναι ελευ8ερει κ τιν εχω ρικσει σενα μπριτζαρισμενο thomson tg 782 κ απο κι παει σε ενα swich 3 com το οπιο δινει στα pc. ο φιλοσ rfc λεει για το Netlimiter. το εχει δουλεψει κανεισ? εμενα δεν με ενδιαφερι να περνει ο υπολογιστις οτα δουλευει μονοσ του ολο το bandwith με ενδιαφερει οταν ο αλοσ κατσει σε αυτον τον υπολογιστει να μπορει να δουλεψει κ οχι να μου βαζει torrent. οσον αφορα τι ταχυτιτα τιν οριζεισ μονο σου το ποσο θα τραβαει ? Κ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΝ ΥΠΟΜΟΝΙ Κ ΣΤΙΡΙΞΙ ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ υ.γμε τιν ευκερια μιποσ ξερει κανεισ τι εχει παθει ι σελιδα του avast εχω μια εβδομαδα τωρα που προσπαθο να μπο κ μου λεει Server not found?/.?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα